TZMO SA


Absorbante cu forma anatomica San Seni Maxi x 30 buc
60,0RON Fără TVA: 50,4RON
Absorbantele cu forma anatomica San Seni Maxi, au fost create pentru persoanele care au nevoie de confort si siguranta în orice situatie. Reprezinta solutia perfecta pentru persoanele care se deplaseaza cu ajutorul caruciorului cu rotile, imobilizate sau supraponderale. conditia fizica: ..
Absorbantele cu forma anatomica San Seni Maxi, au fost create pen...
Absorbante cu forma anatomica San Seni Normal x 30 buc
45,0RON Fără TVA: 37,8RON
Absorbantele cu forma anatomica San Seni Normal, au fost create pentru persoanele care au nevoie de confort si siguranta în orice situatie. Reprezinta solutia perfecta pentru persoanele care se deplaseaza cu ajutorul caruciorului cu rotile, imobilizate sau supraponderale. conditia fizica: mo..
Absorbantele cu forma anatomica San Seni Normal, au fost create p...
Absorbante cu forma anatomica San Seni Plus x 30 buc
66,0RON Fără TVA: 55,5RON
Absorbantele cu forma anatomica San Seni Plus, au fost create pentru persoanele care au nevoie de confort si siguranta în orice situatie. Reprezinta solutia perfecta pentru persoanele care se deplaseaza cu ajutorul caruciorului cu rotile, imobilizate sau supraponderale. Conditia fizica: ..
Absorbantele cu forma anatomica San Seni Plus, au fost create pen...
Absorbante cu forma anatomica Seni Care Uni x 30 buc
54,0RON Fără TVA: 45,4RON
Absorbantele cu forma anatomica San Seni Uni, au fost create pentru persoanele care au nevoie de confort si siguranta în orice situatie. Reprezinta solutia perfecta pentru persoanele care se deplaseaza cu ajutorul caruciorului cu rotile, imobilizate sau supraponderale. Caracteristicile p..
Absorbantele cu forma anatomica San Seni Uni, au fost create pent...
Aleze de protectie Seni Soft Super x 30 buc
69,0RON Fără TVA: 58,0RON
Indiferent de produsul absorbant utilizat, se recomandă şi folosirea alezelor Seni Soft, ce vor proteja patul şi lenjeria. Caracteristicile produsului: Seni Soft Super Alezele igienice Seni Soft sunt ideale pentru protejarea patului şi a lenjeriei, în timpul aplicării produselor cosmetic..
Indiferent de produsul absorbant utilizat, se recomandă şi folosi...
Bavete cu buzunar Seni Care x 100 buc
50,0RON Fără TVA: 42,0RON
Hainele se murdaresc foarte repede în timpul mesei sau a igienei personale (ex. barbieritul). Bavetele de unica folosinta Seni Care, rezolva aceasta problema. Caracteristicile produsului: Seni Care bavete cu buzunar si guler protector. Protejeaza hainele în timpul meselor sau a igienei per..
Hainele se murdaresc foarte repede în timpul mesei sau a igienei ...
Chilot elastic Seni Active Classic x 30 buc
90,0RON Fără TVA: 75,6RON
Chilotul absorbant Seni Active Classic, reprezintă soluţia ideală pentru persoanele active cu probleme de incontinenţă medie si gravă, de asemenea pentru pacienţii în reabilitare fizică. Produs de unică folosinţă. condiţia fizică: mobil gradul de incontinenţă: mediu Caracteristicile ..
Chilotul absorbant Seni Active Classic, reprezintă soluţia ideală...
Crema curatare 3 în 1 Seni Care x 1000 ml
28,0RON Fără TVA: 23,5RON
Crema 3 în 1 Seni Care, curata delicat, hidrateaza si protejeaza pielea, fara sa afecteze stratul natural hidrolipidic. Caracteristicile produsului: Pentru îngrijirea zilnica a pielii predispuse la aparitia iritatiilor, sensibila la apa si sapun. Nu afecteaza stratul natural hidrolipidic ..
Crema 3 în 1 Seni Care, curata delicat, hidrateaza si protejeaza ...
Crema pentru ingrijire corp cu arginina Seni Care x 100 ml
10,0RON Fără TVA: 8,4RON
Crema pentru ingrijirea corpului cu Arginina  Crema lasa un strat protector la nivelul pielii, impotriva factorilor iritanti  din urina si din mateii fecale, dar ce permite pielii sa respire in acelas timp. Continutulde arginica  grabeste videcarea epidermei  si impreuna c..
Crema pentru ingrijirea corpului cu Arginina  Crema lasa un...
Crema pentru ingrijire corp cu oxid de zinc Seni Care x 100 ml
10,0RON Fără TVA: 8,4RON
Previne aparitia inflamatiilor, escarelor si iritatiilor Calmeaza senzatia de pielea foarte uscata Calmeaza iritatiile, hidrateaza si contribuie la regenerarea pielii Are o textura usoara, se absoarbe aproape complet, lasand un strat transparent fin la nivelul pielii  Produs recomandat..
Previne aparitia inflamatiilor, escarelor si iritatiilor Calmeaz...
Crema pentru piele uscata si intarita cu 10% Urea Step 2 Seni Care x 100 ml
12,0RON Fără TVA: 10,1RON
DESCRIERE - regleaza procesul de exfoliere in exces si intarire al pielii - inmoaie, catifeleaza si hidrateaza pielea - nu contine alergeni sau coloranti - pentru cele mai bune rezultate se recomanda utlizarea zilnica, dimineata si seara Utilizare: Aplicati pe pielea curata si uscata si..
DESCRIERE - regleaza procesul de exfoliere in exces si intarire ...
Emulsie pentru piele uscată (4% uree) Seni Care x 500 ml
23,0RON Fără TVA: 19,3RON
Hidrateaza si ȋnmoaie epiderma uscata, catifeleaza pielea si imbunatateste elasticitatea. Pentru ingrijirea pielii deshidratate, sensibile si predispuse la aparitia iritatiilor. Emulsia are consistenta usoara si se absoarbe usor. Hidrateaza, calmeaza iritatiile si imbunatateste starea pielii..
Hidrateaza si ȋnmoaie epiderma uscata, catifeleaza pielea si imbu...
Lavete absorbante Air-laid Seni Care x 30 buc
15,0RON Fără TVA: 12,6RON
Lavetele de unica folosinta Seni Care, sunt fabricate dintr-un material special Air-laid, moale si foarte absorbant. Stratul Air-laid este format din mai multe fibre de celuloza, legate termic. Datorita acestui proces de fabricatie, lavetele sunt foarte rezistente la rupere, chiar si dupa ume..
Lavetele de unica folosinta Seni Care, sunt fabricate dintr-un ma...
Manusi nelaminate de curatare Seni Care x 50 buc
20,0RON Fără TVA: 16,8RON
Manusi pentru curatare, de unica folosinta, din material absorbant moale. Create special pentru a proteja pielea îngrijitorilor. Caracteristicile produsului: Manusi ne-laminate pentru curatarea pielii, fabricate din netesut foarte moale si delicat.  Se recomanda utilizarea cu apa, d..
Manusi pentru curatare, de unica folosinta, din material absorban...
Scutece cu sistem inchis Super Seni x 30 buc
90,0RON Fără TVA: 75,6RON
Scutecele cu sistem închis Super Seni, asigură confort şi protecţie eficientă în cazurile de incontinenţă. condiţia fizică: mobil/imobil gradul de incontinenţă: mediu Caracteristicile produsului: Scutecele cu sistem închis Super Seni, reprezintă soluţia perfectă pentru persoanele cu i..
Scutecele cu sistem închis Super Seni, asigură confort şi protecţ...
Servetele umede - Seni Care
10,0RON Fără TVA: 8,4RON
Servetelele umede Seni Care permit curatarea usoara a pielii, în special în cazurile persoanelor cu incontinenta. Caracteristicile produsului: servetelele umede Seni Care au pH 5.5, prietenos cu pielea si sunt îmbogatite cu vit.E si alantoina.  Curata delicat pielea si calmeaza iritat..
Servetelele umede Seni Care permit curatarea usoara a pielii, în ...
Afişare 1 - 16 din 18 (2 pagini)

Tehnica-Medicala PUNCTE  DE LUCRU

 • 01

  Puct de lucru Hala Centrala , situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iasi, in Piata Prieteniei Romano – Elene 

 • 02

  Punct de lucru Independentei , situat pe Bd. Independentei, Nr.4 Bloc R1 Iasi, vis a vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon 

 • 03

  Punct de lucru Tatarasi , situat pe Str. Vasile Lupu, Nr.86 Bloc K1 Iasi, langa magazinul Flux