‼️ Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul!

Triamed


Chilot pentru abductie - ABD Junior 01
30,0RON
Se utilizează în caz de displazie de șold congenitală. Descriere: Este confecţionat din material textil, prevăzut cu o pelotă rigidă. Închiderea se face anterior cu scai. Compozitie: Material textil - bumbac 100%. Spumă de polietilenă 100% (pelota). Propritatile materialului: Mate..
Se utilizează în caz de displazie de șold congenitală. ...
Corset abdominal pentru hernie ombilicala
60,0RON
Se utilizeaza in caz de hernie ombilicala. Compozitie material: poliamida 59% bumbac 16% elastic 16% poliester 9% Este realizat din material textil elastic. Prevazut cu o pelota standard, pozitionata anterior la nivelul ombilicului. Inchiderea se face lateral cu scai. Lat..
Se utilizeaza in caz de hernie ombilicala. Compoziti...
Corset abdominal pentru hernie ombilicala -  JUNIOR
60,0RON
Indicatii: Se utilizeaza în diverse afectiuni abdominale si în caz de hernie ombilicala. Descriere: Este realizat din material textil elastic, prevazut cu o pelota standard (Ø 4 cm), pozitionata anterior la nivelul ombilicului. Inchiderea se face lateral cu scai. Latime: 6 cm. Pelota se..
Indicatii: Se utilizeaza în diverse afectiuni abdomina...
Corset abdominal pentru stoma cutanata
80,0RON
Indicatii: dupa interventii chirurgicale la nivel abdominal in cazul persoanelor cu colostome-urostome Descriere: este realizat din material textil elastic prevazuta cu un decupaj pentru sacul de colostomie inchiderea se face anterior cu scai latime: 28 cm   ..
Indicatii: dupa interventii chirurgicale la nivel...
Corset abdominal pentru sustinere
140,0RON
Indicatii: Se utilizeaza in diverse afectiuni la nivel abdominal, postoperator sau postnatal. Descriere: Este realizat din material textil. inchiderea se face posterior cu scai. Latime: anterior 25 cm, posterior 16 cm. Partea rigida anterioara confera suport și sustinere abdomenului, co..
Indicatii: Se utilizeaza in diverse afectiuni la nivel...
Corset Abdominal Postoperator
100,0RON
Indicatii: diverse afecţiuni la nivel abdominal postoperator sau postpartum Descriere: este realizat din material textil elastic prevăzută cu o bandă elastică şi o pelotă interioară în zona abdominală închiderea se face posterior cu scai lăţime: 28 cm ..
Indicatii: diverse afecţiuni la nivel abdominal ...
Corset clavicula - Ham de memorie
95,0RON
Indicatii: corectarea pozitiilor vicioase ale coloanei dorsale cifoză Descriere: orteza este confectionata din material textil elastic prevazută cu 2 atele paravertebrale are 2 benzi elastice care cuprind umerii si sunt fixate pe torace, corectand prin tractiune pozitia t..
Indicatii: corectarea pozitiilor vicioase ale col...
Corset lombostat pentru gravide
85,0RON
Se utilizeaza ca suport lombo-sacral pentru persoanele insarcinate sau obeze. Atenueaza durerile de spate din timpul sarcinii sau la persoanele obeze prin sustinerea greutatii. Indicatii: se utilizeaza in perioada prenatala ca suport al abdomenului si al coloanei lombare Descrier..
Se utilizeaza ca suport lombo-sacral pentru persoanele ...
Corset toraco-abdominal - SOFT
70,0RON
Indicaţii: Se utilizează în diverse afecţiuni la nivel abdominal, postoperator sau postpartum. Descriere: Este realizat din material textil elastic și material textil rigid. Închiderea se face anterior cu scai. Lăţime: 26 cm. Partea rigidă anterioară conferă suport și susţinere abdomenu..
Indicaţii: Se utilizează în diverse afecţiuni la nivel...
Corset toraco-lombo-sacral, AEROTEC TLS
200,0RON
Indicatii: Se utilizeaza în caz de hernii de disc, lombalgii, post interventii chirurgicale, osteoporoza, sustinerea coloanei dorso-lombare. Descriere: Este realizat din material textil rigid, care permite circulatia aerului, prevazut cu: 2 atele din material plastic pentru sustinere..
Indicatii: Se utilizeaza în caz de hernii de disc, lom...
Guler cervical moale
45,0RON
Indicatii: artroze cervicale torticolis entorse usoare dupa interventii chirurgicale la nivelul coloanei cervicale Descriere: gulerul este confectionat din burete de 3 cm latime, cu o husa din bumbac are forma anatomica, asigurand un confort sporit la purtare sistem d..
Indicatii: artroze cervicale torticolis entor...
Orteza de coapsa
50,0RON
Indicaţii Se utilizează în caz de leziuni ale musculaturii coapsei, traumatisme sportive. Descriere: Orteză tip manşon, realizată din material textil. Fixarea se face anterior cu scai. Lungime: 25 cm. Compoziţie: Neopren acoperit pe ambele părţi cu material textil, poliester 100%. ..
Indicaţii Se utilizează în caz de leziuni ale musculat...
Orteza de cot epicondilita - Premium
40,0RON
Indicatii: Orteza realizata din material textil, la nivelul epicondilului este prevazuta cu: o pelota ce exercita presiune asupra ligamentelor o banda de fixare cu catarama. Inchiderea se face cu scai. Latime: 10 cm. Datorita benzii de fixare cu scai si a cataramei, orteza poate..
Indicatii: Orteza realizata din material textil, la ni...
Orteza De Cot Epicondilita SRT 216
35,0RON
Este recomandata : epicondilită artroză reabilitarea articulaţiei după fracturi suprasolicitarea articulaţiei  Orteză realizată din material textil, prevăzută cu : o pelotă la nivelul epicondilului, ce exercită presiune asupra ligamentelor o bandă de fixare cu cata..
Este recomandata : epicondilită artroză reabi...
Orteză De Genunchi Fixă SRT 320
150,0RON
Este recomandata : pentru imobilizarea și stabilizarea genunchiului în caz de entorse luxaţii de rotulă fractură de rotulă fără deplasare procese inflamatorii Orteza este realizată din material textil și este compusă din 3 piese ce permit reglarea în lăţime 4 atele metali..
Este recomandata : pentru imobilizarea și stabili...
Orteză De Genunchi Mobilă Cu Suport Patelar Și Articulaţie Laterală SRT 304
150,0RON
Este recomandata : în caz de instabilitate laterală a articulaţiei genunchiului traumatisme sau afecţiuni la nivelul genunchiului procese inflamatorii pentru reabilitare postchirurgicală Orteză tip manşon, realizată din material textil, prevăzută cu : 2 atele metalice cu ..
Este recomandata : în caz de instabilitate latera...
Afișare 1 - 16 din 46 (3 pagini)

PUNCTE DE LUCRU

  • 01

    Hala Centrală, situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iași, în Piața Prieteniei Romano—Elene 

  • 02

    Independenței, situat pe Bd. Independenței, Nr. 4, Bl. R1, Iași, vis-a-vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon 

  • 03

    Tătărași, situat pe Str. Vasile Lupu, Nr. 86, Bl. K1, Iași, lângă magazinul Flux