Tratament Plagi

Tratament Plagi


Comprese foarte absorbante 10x20cm  - Absorba
2,0RON Fără TVA: 1,7RON
Caracteristici: stratul exterior este fabricat din netesut stratul interior este fabricat din pulpa de celuloza, ce intensifica proprietatile absorbante pot fi sterilizate dimensiune 10 cm x 20 cm Utilizare: pentru ingrijirea ranilor cu sangerare grava ..
Caracteristici: stratul exterior este fabricat din netesut ...
Comprese Sterile Medicomp
0,5RON Fără TVA: 0,4RON
Comprese absorbante din material netesut.  Se utilizeaza ca pansament secundar pe plagile cu secretii moderate si abundente  Pentru tamponat in sangerarile din interventiile chirurgicale Pentru protectia plagilor in cazul drenajelor  Pretul este per bucata !!! &..
Comprese absorbante din material netesut.  Se utilizea...
Comprese Sterile Zetuvit
1,5RON Fără TVA: 1,3RON
Comprese Sterile corp absorbant de celuloza si invelis din material netesut utilizate in tratamentul plagilor moderat si puternic exsudative Pretul este per bucata !!!     ..
Comprese Sterile corp absorbant de celuloza si invelis din&...
Crema Pentru Ingrijirea Pielii Menalind
40,0RON Fără TVA: 33,6RON
Prin formarea unei pelicule subtiri, transparente, crema de protectie Menalind ingrijeste si protejeaza eficient pielea degradata si deshidratata in cazul pacientilor cu incontinenta prevenind iritatiile si formarea escarelor. Beneficii : Ingrijeste si protejeaza eficient pielea degrad..
Prin formarea unei pelicule subtiri, transparente, crema de prote...
Fasa Elastica Autoadeziva PehaHaft
6,0RON Fără TVA: 5,0RON
Caracteristici : Fasa elastica autoadeziva pentru fixarea pansamentelor Aderenta ridicata  Bine suportata de piele datorita permeabilitatii ridicate pentru aer Se muleaza perfect, nu stranguleaza si nu restrictioneaza miscarea articulatiilor 85% extensibila Nu contine latex..
Caracteristici : Fasa elastica autoadeziva pentru fixarea p...
Fasa Elastica Compresie Puternica Putterbinde
14,0RON Fără TVA: 12,8RON
Caracteristici : Fasa elastica cu tractiune scurta pentru compresie puternica (clasa III) 90% extensibila Rezistenta la fierbere si sterilizare (cu aburi la 134 ˚C) Compozitie : 100% bumbac Indicatii: Edeme de staza venoase, acute si cronice Ulcer de gamba Tr..
Caracteristici : Fasa elastica cu tractiune scurta pentru c...
Fasa Gipsata Safix Plus
7,0RON Fără TVA: 6,4RON
Fasa gipsata din tesatura de tifon, impregnata cu gips natural de calitate superioara. Se remarca prin proprietati excelente de modelare, intarire rapida si stabilitate ridicata. Indicatii: Imobilizare puternica si foarte puternica. ..
Fasa gipsata din tesatura de tifon, impregnata cu gips natural de...
Hydrofilm
5,0RON Fără TVA: 4,2RON
Caracteristici plasture : steril  transparent  autoadeziv pentru protectia plagilor contra infectiilor secundare adeziv hipoalergen delicat fata de piele impermeabil pentru apa si germeni  permeabil pentru aer si vapori de apa actioneaza ca o bariera efic..
Caracteristici plasture : steril  transparent  ...
Hydrofilm Plus
2,0RON Fără TVA: 1,7RON
Hydrofilm plus combina calitatile Hydrofilm cu cele ale unei comprese absorbante ce nu adera la plaga plasture steril, transparent si autoadeziv pentru protectia plagilor contra infectiilor secundare hipoalergen delicat pentru piele impermeabil pentru apa si germeni ..
Hydrofilm plus combina calitatile Hydrofilm cu cele al...
Medisorb A - pansament steril cu alginat de calciu 10x10cm - 1bc
14,0RON Fără TVA: 11,8RON
Destinat pentru  tratarea ranilor adanci cu mult exudat. Pansament foarte absorbant – absoarbe mult si rapid, proprietate ce permite mentinerea pansamentului pe rana o perioada indelungata Mentine un mediu hidratant, oferind conditii optime de vindecare Moale si ajustabil, ideal pentru ..
Destinat pentru  tratarea ranilor adanci cu mult exudat. Pa...
Pansament Atrauman AG
4,0RON Fără TVA: 3,4RON
Pansament stratificat cu argint si impregnat cu unguent neutru.  Atrauman Ag are un efect bactericid cu spectru larg, prevenind inmultirea germenilor din plaga.  Se utilizeaza in procesul de curatare a plagii in combinatie cu diferite pansamente hidroactive absorbante (ex. TenderWet..
Pansament stratificat cu argint si impregnat cu unguent neutru.&n...
Pansament cu hidrocoloid Medisorb H 10x10cm - 1bc
16,0RON Fără TVA: 13,4RON
Pansament cu hidrocoloid Medisorb H utilizat pentru tratarea ranilor cu exudat moderat. Specificatii: frecventa scazuta a schimbarii pansamentului – propietatile absorbante permit utilizarea pansamentului o perioada indelungata, de pana la 7 zile mentine un mediu hidratant, oferind c..
Pansament cu hidrocoloid Medisorb H utilizat pentru tratarea rani...
Pansament Cu Hidrogel Hydrosorb
16,0RON Fără TVA: 13,4RON
pansament transparent cu hidrogel si structura bistratificata  folie semipermeabila din poliuretan care protejeaza plaga impotriva germenilor si impuritatilor din exterior  stratul interior contine 60% apa si mentine un mediu umed la nivelul plagii, sustinand astfel proces..
pansament transparent cu hidrogel si structura bistratificata&...
Pansament Cu Hidrogel Hydrosorb Comfort
22,0RON Fără TVA: 18,5RON
pansament transparent cu hidrogel structura bistratificata si cu margine autoadeziva Folia semipermeabila din poliuretan protejeaza plaga impotriva germenilor si impuritatilor din exterior.  Stratul interior contine 60% apa si mentine un mediu umed la nivelul plagii, sustinand a..
pansament transparent cu hidrogel structura bistratificata s...
Pansament Din Spuma Cu Hidrogel Hydrotac
15,0RON Fără TVA: 12,6RON
Indicatii : plagi superficiale neinfectate cu secretie scazuta sau moderata plagi n faza de granulatie si epitelizare arsuri pana la gradul 2a, inclusiv leziuni post-radioterapie zone de prelevare a grefelor de piele se schimba la 2-4 zile Beneficii : absoarbe exsudatul..
Indicatii : plagi superficiale neinfectate cu secretie scaz...
Pansament Din Spuma Cu Hidrogel Hydrotac Comfort
16,0RON Fără TVA: 13,4RON
Indicatii : plagi superficiale neinfectate cu secretie scazuta sau moderata plagi n faza de granulatie si epitelizare arsuri pana la gradul 2a, inclusiv leziuni post-radioterapie zone de prelevare a grefelor de piele se schimba la 2-4 zile Beneficii : absoarbe exsudatul..
Indicatii : plagi superficiale neinfectate cu secretie scaz...
Afișare 1 - 16 din 23 (2 pagini)

PUNCTE DE LUCRU

  • 01

    Hala Centrală, situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iași, în Piața Prieteniei Romano—Elene 

  • 02

    Independenței, situat pe Bd. Independenței, Nr. 4, Bl. R1, Iași, vis-a-vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon 

  • 03

    Tătărași, situat pe Str. Vasile Lupu, Nr. 86, Bl. K1, Iași, lângă magazinul Flux