Termometre

Termometre


Termometru 2 in 1 cu infrarosu - Veroval
160,0RON
Pentru masurarea simpla si rapida a temperaturii la nivelul fruntii si in ureche Ideal pentru familiile cu copii 2 metode de masurare: in ureche si la nivelul fruntii Determinarea temperaturii intr-o secunda cu tehnologia infrarosu Usor de utilizat Masurare silentioasa Robust, pentru o ..
Pentru masurarea simpla si rapida a temperaturii la niv...
Termometru cu cap flexibil - Rossmax TG 380
30,0RON
Determinare in 10 secunde Adaptor flexibil Alarma de febra Protectie la apa Inchidere automata Posibilitatea de determinare utizand la alegere scala °C sau °F Indicator baterie epuizata Autodiagnoza erorilor de functionare Accesorii: Baterii Manual de instructiuni ..
Determinare in 10 secunde Adaptor flexibil Alarma de ...
Termometru cu infrarosu
110,0RON
Multifunctional: Masoara digital in ureche, frunte, obiecte si temperatura ambientala /functia orei. Igienic, practic si usor de folosit: Trebuie doar sa curatati sonda inainte si dupa folosire, nu aveti nevoie de capac pentru sonda de ureche. Rapid si precis: Adopta a 3-a generatie de ..
Multifunctional: Masoara digital in ureche, frunte, o...
Termometru cu infrarosu non-contact Thermoval Baby
194,0RON
Pentru ca stim cat de importante sunt materialele de calitate, hainutele si jucariile moi si frumoase, am pregatit pentru bebelusul tau un cadou special: o paturica moale, calduroasa si jucausa. Cine a spus ca nu poti masura grija? Thermoval baby, noul termometru cu infrarosu, non-contact, te..
Pentru ca stim cat de importante sunt materialele de ca...
Termometru cu proiectie 6 in 1 - JC230
242,0RON
Termometrul cu proiectie JC230, este primul termometru fara contact din lume. Acesta este capabil sa detecteze temperatura copiilor sau adultilor , fara contact cu pielea: este suficient ca acesta sa fie apropiat de frunte pana la o distanta pe care termometrul o va indica. Cu acest termometr..
Termometrul cu proiectie JC230, este primul termometru ...
Termometru de baie Laica
55,0RON
Termometru de baie Laica TH4007 - face parte din noua gama Laica Baby Line Monitorizeaza temperatura apei in timp real. Baia bebelusului va fi distractiva si, mai presus de toate, sigura.  Caracteristici: Termometrul de baie Laica detecteaza automat temperatura apei. Este dotat..
Termometru de baie Laica TH4007 - face parte din noua g...
Termometru de frunte fara contact
225,0RON
Sistem Avansat de Masurare in Infrarosu Pentru masurarea temperaturii fara contact - Tehnologia avansata de masurare a temperaturii în infrarosu ofera citiri sigure, corecte, fiabile si igienice pentru masurarea atat a temperaturii fruntii, cat si a temperaturii obiectelor din jur. Tabelul de ..
Sistem Avansat de Masurare in Infrarosu Pentru masurar...
Termometru de ureche Braun Thermoscan 3
300,0RON
Termometru de ureche Braun Thermoscan 3 IRT 3030, pentru ureche cu avertizare sonora, Masurare intr-o secunda, Ecran LCD Indicatorul acustic pentru febra va ajuta sa interpretati rezultatul masuratorii. Datorita formatului sau compact Braun ThermoScan® 3 (IRT3030) este usor de utilizat, fara..
Termometru de ureche Braun Thermoscan 3 IRT 3030, pentr...
Termometru digital cu cap flexibil - Animalute
25,0RON
Salvează în memorie ultima măsurare. Semnal beep pentru temperatură înaltă. Rapid : maxim 30 de secunde. Cap de măsurare flexibil. Închidere automată. Funcţionează cu baterii de : 1x1,50V inclusă ..
Salvează în memorie ultima măsurare. Semnal beep pentr...
Termometru digital cu cap flexibil MD-531
25,0RON
Caracteristici / Funcţii :   Salvează în memorie ultima măsurare. Semnal beep pentru temperatură înaltă. Rapid : doar 30 de secunde. Cap de măsurare flexibil, rezistent la apă. Închidere automată. Funcţionează cu baterii de : 1,5 V ..
Caracteristici / Funcţii :   Salvează în mem...
Termometru digital cu cap rigid - Rossmax TG100
20,0RON
Caracteristici: Determinare in 60 secunde Alarma de febra Inchidere automata Posibilitatea de determinare utizand la alegere scala °C sau °F Indicator baterie epuizata Autodiagnoza erorilor de functionare Accesorii: Baterii Manual de instructiuni ..
Caracteristici: Determinare in 60 secunde Alarma de f...
Termometru digital cu varf flexibil A&D
20,0RON
Termometru cu varf flexibil, protejat la patrunderea apei. Caracteristici: varf flexibil, pentru o masurare lipsita de riscuri nu contine mercur masurare exacta in 60 secunde ( timpul de masurare variaza in functie de metoda utilizata ) utilizare orala, rectala sau axilara ( la s..
Termometru cu varf flexibil, protejat la patrunderea ap...
Termometru digital flexibil - Thermoval Kids Flex
30,0RON
Thermoval Kids Flex cu cap flexibil si masurare rectala la bebelusi   Thermoval kids flex este termometrul medical perfect pentru bebelusul tau. Aspectul sau placut este in concordanta cu afectiunea nemarginita pe care parintii o au pentru copiii lor. Acesta este echipat cu un afisaj ..
Thermoval Kids Flex cu cap flexibil si masurare rectala...
Termometru non-contact, AND UT-801, cu IR, pentru copii si adulti, functie de alarmare
120,0RON
AND UT-801 termometru cu tehnologie si design fabricat in Japonia, de mare acuratete, cu IR, non-contact, pt copii si adulti.  Masurarea se poate face la frunte sau ureche.  Deasemenea poate fi folosit pentru masurarea temperaturii diverselor suprafete de interior si a temperaturii ..
AND UT-801 termometru cu tehnologie si design fabricat ...
Termometru OMRON Gentle Temp 720, cu infrarosu
300,0RON
Termometru de frunte non-contact cu scanare in infrarosu. Masoara atat temperatura corpului, fara atingere, cat si temperatura ambientala sau cea de pe suprafata obiectelor. Afisaj autoluminat, care asigura posibilitatea citirii masuratorilor in intuneric. Timp rapid de raspuns (1 secunda). Mem..
Termometru de frunte non-contact cu scanare in infraros...
Termometru pentru ureche Braun ThermoScan 5
330,0RON
Datorita tehnologiei sale brevetate, Braun ThermoScan (R) este deja considerat ca un punct de referinta pentru precizie si este utilizat pe scara larga si aprobat de catre medici din Europa. Braun ThermoScan este (R) marca nr.1 recomandat de specialisti din domeniul sanatatii.  De ce este..
Datorita tehnologiei sale brevetate, Braun ThermoScan (...
Afișare 1 - 16 din 16 (1 pagini)

PUNCTE DE LUCRU

  • 01

    Hala Centrală, situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iași, în Piața Prieteniei Romano—Elene 

  • 02

    Independenței, situat pe Bd. Independenței, Nr. 4, Bl. R1, Iași, vis-a-vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon 

  • 03

    Tătărași, situat pe Str. Vasile Lupu, Nr. 86, Bl. K1, Iași, lângă magazinul Flux