‼️ Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul!

Termometre

Termometre


Termometru 2 in 1 cu infrarosu - Veroval
225,0RON
Pentru masurarea simpla si rapida a temperaturii la nivelul fruntii si in ureche Ideal pentru familiile cu copii 2 metode de masurare: in ureche si la nivelul fruntii Determinarea temperaturii intr-o secunda cu tehnologia infrarosu Usor de utilizat Masurare silentioasa Robust, pentru o ..
Pentru masurarea simpla si rapida a temperaturii la niv...
Termometru cu infrarosu non-contact Thermoval Baby Sale!
260,0RON 360,0RON
Cine a spus ca nu poti masura grija? Thermoval baby, noul termometru cu infrarosu, non-contact, te ajuta sa verifici temperatura bebelusului ori de cate ori doresti, fara a-l deranja. Datorita tehnologiei non-contact, cel mic nici nu va sti ca ii masori temperatura – un mare avantaj pe timpul..
Cine a spus ca nu poti masura grija? Thermoval baby, n...
Termometru cu proiectie 6 in 1 - JC230
244,0RON
Termometrul cu proiectie JC230, este primul termometru fara contact din lume. Acesta este capabil sa detecteze temperatura copiilor sau adultilor , fara contact cu pielea: este suficient ca acesta sa fie apropiat de frunte pana la o distanta pe care termometrul o va indica. Cu acest termometr..
Termometrul cu proiectie JC230, este primul termometru ...
Termometru Digital - Rossmax TG100
30,0RON
Determinare in 60 secunde Alarma de febra Inchidere automata Posibilitatea de determinare utizand la alegere scala °C sau °F Indicator baterie epuizata Autodiagnoza erorilor de functionare ..
Determinare in 60 secunde Alarma de febra Inchidere a...
Termometru digital flexibil - Thermoval Kids Flex
50,0RON
Thermoval Kids Flex cu cap flexibil si masurare rectala la bebelusi   Thermoval kids flex este termometrul medical perfect pentru bebelusul tau. Aspectul sau placut este in concordanta cu afectiunea nemarginita pe care parintii o au pentru copiii lor. Acesta este echipat cu un afisaj ..
Thermoval Kids Flex cu cap flexibil si masurare rectala...
Termometru digital non contact cu infrarosu Brav IT-122
180,0RON
Termometrul digital Brav IT-122 foloseste tehnologia de ultima generatie cu infrarosu pentru a masura de la distanta temperatura corpului sau a obiectelor selectate. Este foarte simplu de utilizat.  Se apasa butonul de masurare, termometrul efectueaza autoverificarea si afiseaza toate si..
Termometrul digital Brav IT-122 foloseste tehnologia de...
Termometru digital Thermoval Standard - Hartmann
50,0RON
Thermoval standard combina un bun raport calitate-pret cu masurari precise, sigure.  Acest termometru convinge prin simplitatea sa si manevrarea fara probleme. Acesta are un afisaj clar structurat, care poate fi citit usor.  Suplimentar, Thermoval standard emite un semnal acustic..
Thermoval standard combina un bun raport calitate-pret ...
Termometru frigider vertical
30,0RON
Descriere produs: Termometru cu alcool pe suport vertical de plastic pentru frigider zone de temperatura marcate colorat si codat montaj prin agatare. Caracteristici: Domeniu de masurare: -30 ... +40 C Diviziune: 1 C ~  Carcasa de ABS (150 x 24 mm). ..
Descriere produs: Termometru cu alcool pe suport verti...
Termometru non contact Braun NTF3000
380,0RON
Noul Braun – termometru fara atingere+ termometru de frunte - NTF3000 Primul termometru cu mod dublu de functionare : functie de atingere si fara atingere. Noul Braun este suficient bland pentru a fi folosit in timpul somnului. Cu tehnologia dual revolutionara si senzor de ultra-sensibil, acu..
Noul Braun – termometru fara atingere+ termometru de fr...
Afișare 1 - 9 din 9 (1 pagini)

PUNCTE DE LUCRU

  • 01

    Hala Centrală, situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iași, în Piața Prieteniei Romano—Elene 

  • 02

    Independenței, situat pe Bd. Independenței, Nr. 4, Bl. R1, Iași, vis-a-vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon 

  • 03

    Tătărași, situat pe Str. Vasile Lupu, Nr. 86, Bl. K1, Iași, lângă magazinul Flux