‼️ Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul!

Termometre

Termometre


Termohigrometru (ceas, alarma,calendar, animatie)
65,0RON
Instalați-vă acasă stația meteorologică, pentru a cunoaște în permanență cele mai recente informații meteorologice.Este prevăzut cu un ceas cu alarmă cu opțiuni de amânare. Caracteristici : Temperatura : 0 ~ 50°C  sau 32°F - 122°F Umiditate : 20% ~ 95% Rezolutie : 1 °C Inregistreaza..
Instalați-vă acasă stația meteorologică, pentru a cunoa...
Termometru cu infrarosu non-contact Thermoval Baby Sale!
260,0RON 360,0RON
Cine a spus ca nu poti masura grija? Thermoval baby, noul termometru cu infrarosu, non-contact, te ajuta sa verifici temperatura bebelusului ori de cate ori doresti, fara a-l deranja. Datorita tehnologiei non-contact, cel mic nici nu va sti ca ii masori temperatura – un mare avantaj pe timpul..
Cine a spus ca nu poti masura grija? Thermoval baby, n...
Termometru digital flexibil - Thermoval Kids Flex
50,0RON
Thermoval Kids Flex cu cap flexibil si masurare rectala la bebelusi   Thermoval kids flex este termometrul medical perfect pentru bebelusul tau. Aspectul sau placut este in concordanta cu afectiunea nemarginita pe care parintii o au pentru copiii lor. Acesta este echipat cu un afisaj ..
Thermoval Kids Flex cu cap flexibil si masurare rectala...
Termometru digital non contact cu infrarosu Brav IT-122
160,0RON
Termometrul digital Brav IT-122 foloseste tehnologia de ultima generatie cu infrarosu pentru a masura de la distanta temperatura corpului sau a obiectelor selectate. Este foarte simplu de utilizat.  Se apasa butonul de masurare, termometrul efectueaza autoverificarea si afiseaza toate si..
Termometrul digital Brav IT-122 foloseste tehnologia de...
Termometru Digital Pentru Baie Sau Camera BEURER JBY08
54,0RON
Are display digital pentru citiri usoare si rapide.  Este dotat cu un LED verde care se aprinde in momentul in care apa din cadita a atins temperatura corecta (36-38 grade Celsius)  Este un LED rosu care se aprinde daca apa este prea calda sau prea rece.  Are alarma cu sunet p..
Are display digital pentru citiri usoare si rapide.&nbs...
Termometru digital Thermoval Standard - Hartmann
30,0RON
Thermoval standard combina un bun raport calitate-pret cu masurari precise, sigure.  Acest termometru convinge prin simplitatea sa si manevrarea fara probleme. Acesta are un afisaj clar structurat, care poate fi citit usor.  Suplimentar, Thermoval standard emite un semnal acustic..
Thermoval standard combina un bun raport calitate-pret ...
Termometru frigider vertical
20,0RON
Descriere produs: Termometru cu alcool pe suport vertical de plastic pentru frigider zone de temperatura marcate colorat si codat montaj prin agatare. Caracteristici: Domeniu de masurare: -30 ... +40 C Diviziune: 1 C ~  Carcasa de ABS (150 x 24 mm). ..
Descriere produs: Termometru cu alcool pe suport verti...
Afișare 1 - 7 din 7 (1 pagini)

PUNCTE DE LUCRU

  • 01

    Hala Centrală, situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iași, în Piața Prieteniei Romano—Elene 

  • 02

    Independenței, situat pe Bd. Independenței, Nr. 4, Bl. R1, Iași, vis-a-vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon 

  • 03

    Tătărași, situat pe Str. Vasile Lupu, Nr. 86, Bl. K1, Iași, lângă magazinul Flux