Termometre

Termometre


Termometru 2 in 1 cu infrarosu - Veroval
160,0RON Fără TVA: 134,5RON
Pentru masurarea simpla si rapida a temperaturii la nivelul fruntii si in ureche Ideal pentru familiile cu copii 2 metode de masurare: in ureche si la nivelul fruntii Determinarea temperaturii intr-o secunda cu tehnologia infrarosu Usor de utilizat Masurare silentioasa Robust, pentru o ..
Pentru masurarea simpla si rapida a temperaturii la nivelul frunt...
Termometru cu cap flexibil - Rossmax TG 380
30,0RON Fără TVA: 25,2RON
Determinare in 10 secunde Adaptor flexibil Alarma de febra Protectie la apa Inchidere automata Posibilitatea de determinare utizand la alegere scala °C sau °F Indicator baterie epuizata Autodiagnoza erorilor de functionare Accesorii: Baterii Manual de instructiuni ..
Determinare in 10 secunde Adaptor flexibil Alarma de febra Pro...
Termometru cu infrarosu
110,0RON Fără TVA: 92,4RON
Multifunctional: Masoara digital in ureche, frunte, obiecte si temperatura ambientala /functia orei. Igienic, practic si usor de folosit: Trebuie doar sa curatati sonda inainte si dupa folosire, nu aveti nevoie de capac pentru sonda de ureche. Rapid si precis: Adopta a 3-a generatie de ..
Multifunctional: Masoara digital in ureche, frunte, obiecte si ...
Termometru cu infrarosu non-contact Thermoval Baby
194,0RON Fără TVA: 163,0RON
Pentru ca stim cat de importante sunt materialele de calitate, hainutele si jucariile moi si frumoase, am pregatit pentru bebelusul tau un cadou special: o paturica moale, calduroasa si jucausa. Cine a spus ca nu poti masura grija? Thermoval baby, noul termometru cu infrarosu, non-contact, te..
Pentru ca stim cat de importante sunt materialele de calitate, ha...
Termometru cu proiectie 6 in 1 - JC230
242,0RON Fără TVA: 203,4RON
Termometrul cu proiectie JC230, este primul termometru fara contact din lume. Acesta este capabil sa detecteze temperatura copiilor sau adultilor , fara contact cu pielea: este suficient ca acesta sa fie apropiat de frunte pana la o distanta pe care termometrul o va indica. Cu acest termometr..
Termometrul cu proiectie JC230, este primul termometru fara conta...
Termometru de baie Laica
55,0RON Fără TVA: 46,2RON
Termometru de baie Laica TH4007 - face parte din noua gama Laica Baby Line Monitorizeaza temperatura apei in timp real. Baia bebelusului va fi distractiva si, mai presus de toate, sigura.  Caracteristici: Termometrul de baie Laica detecteaza automat temperatura apei. Este dotat..
Termometru de baie Laica TH4007 - face parte din noua gama Laica ...
Termometru de frunte fara contact New!
225,0RON Fără TVA: 189,1RON
Sistem Avansat de Masurare in Infrarosu Pentru masurarea temperaturii fara contact - Tehnologia avansata de masurare a temperaturii în infrarosu ofera citiri sigure, corecte, fiabile si igienice pentru masurarea atat a temperaturii fruntii, cat si a temperaturii obiectelor din jur. Tabelul de ..
Sistem Avansat de Masurare in Infrarosu Pentru masurarea tempera...
Termometru digital cu cap flexibil - Animalute
25,0RON Fără TVA: 21,0RON
Salvează în memorie ultima măsurare. Semnal beep pentru temperatură înaltă. Rapid : maxim 30 de secunde. Cap de măsurare flexibil. Închidere automată. Funcţionează cu baterii de : 1x1,50V inclusă ..
Salvează în memorie ultima măsurare. Semnal beep pentru temperat...
Termometru digital cu cap flexibil MD-531
25,0RON Fără TVA: 21,0RON
Caracteristici / Funcţii :   Salvează în memorie ultima măsurare. Semnal beep pentru temperatură înaltă. Rapid : doar 30 de secunde. Cap de măsurare flexibil, rezistent la apă. Închidere automată. Funcţionează cu baterii de : 1,5 V ..
Caracteristici / Funcţii :   Salvează în memorie ultim...
Termometru digital cu cap rigid - Rossmax TG100
20,0RON Fără TVA: 16,8RON
Caracteristici: Determinare in 60 secunde Alarma de febra Inchidere automata Posibilitatea de determinare utizand la alegere scala °C sau °F Indicator baterie epuizata Autodiagnoza erorilor de functionare Accesorii: Baterii Manual de instructiuni ..
Caracteristici: Determinare in 60 secunde Alarma de febra Inch...
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)

Tehnica-Medicala PUNCTE  DE LUCRU

  • 01

    Puct de lucru Hala Centrala , situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iasi, in Piata Prieteniei Romano – Elene 

  • 02

    Punct de lucru Independentei , situat pe Bd. Independentei, Nr.4 Bloc R1 Iasi, vis a vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon 

  • 03

    Punct de lucru Tatarasi , situat pe Str. Vasile Lupu, Nr.86 Bloc K1 Iasi, langa magazinul Flux