‼️ Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul!

Termeni si Conditii

1. Declinarea responsabilitatii
Continutul site-ului tehnica-medicala.ro a fost alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor care se gasesc pe site. De aceea Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia Societatii de catre reprezentantii fiecarei marci. Totusi s-au depus eforturi mari pentru a minimaliza toate greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori. Fotografiile prezentate au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv si nu constituie obligativitate contractuala.
Valoarea maxima a obligatiilor Societatii fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Societate de la clientul respectiv.

2. Garantiile produselor

    * Produsul defect trebuie prezentat pentru depanare impreuna cu certificatul de garantie si factura (bon sau chitanta) eliberate de VANZATOR, un ambalaj adecvat pentru transport cat si toate accesoriile cu care a fost dotat produsul la cumparare , in caz contrar produsul nu este acceptat pentru reparatii;
    * Nu fac obiectul garantiei produsele defectate din cauza utilizarii necorespunzatoare sau a folosirii acestora in alte scopuri decat cele pentru care au fost proiectate, sau din cauza interventiilor asupra lor de catre persoane neautorizate;
    * Se va solutiona orice problema de service in garantie in termen de maxim 15 zile lucratoare de la receptia produsului. In cazul in care datorita unor probleme de aprovizionare/tehnice nu se pot inlocui produsele defecte in perioada precizata mai sus se va returna valoarea actualizata a produsului respectiv sau i se va propune o alta solutie tehnica pentru rezolvarea litigiului;
    * Daca produsul defect aflat in perioada de garantie nu poate fi reparat sau durata de nefunctionare din cauza deficientelor aparute in garantie depaseste 10% din termenul de garantie, la cererea consumatorului va fi inlocuit de VANZATOR cu un echipament similar din punct de vedere functional sau acesta va restitui contravaloarea actualizata a produsului respective;
    * Daca se solicita solutionarea unei garantii in primele 24 de ore de la achizitionarea produsului acesta este inlocuit pe loc
    * Termenul de garantie al produsului se prelungeste cu timpul scurs de la data la care consumatorul a reclamat defectarea produsului si pana la data repunerii acestuia in stare de functionare. Prelungirea termenului de garantie se va inscrie in certificatul de garantie de catre UNITATEA DE SERVICE;

 
  Nu se acorda garantie:
 
    * Produselor care prezinta defecte fizice sau mecanice (urme de lovituri, zgarieturi), sigilii lipsa sau deteriorate, sau produse care prezinta urme de folosire necorespunzatoare;
    * UNITATEA DE SERVICE si VANZATORUL nu pot fi facuti raspunzatori pentru eventualele pagube colaterale generate de nefunctionarea produselor.
    * In cazul solicitarii nejustificate de acordare a garantiei ne rezervam dreptul de a cere beneficiarului contravaloarea serviciilor de investigare (30 RON) a produsului reclamat ca fiind defect
    * Toate precizarile mentionate mai sus sunt in conformitate si se completeaza cu prevederile O.G 21/92 si H.G 449/2003 si vor fi considerate ca acceptate de parti prin semnarea prezentului document.Orice culpa a unei parti va conduce la anularea in intregime a obligatiilor celeilalte parti, de aceea va rugam sa solicitati personalului nostru toate informatiile si lamuririle care v-ar putea fi utile in derularea unei colaborari profitabile pentru ambele parti.

 
 Returul produselor se poate face in urmatoarele situatii:

Dreptul de returnare și exceptările prevazute de lege
Dreptul de returnare se aplică numai produselor precomandate și plătite prin intermediul site-ului www.tehnica-medicala.ro

CONFORM OUG NR. 34/2014 PRIVIND DREPTURILE CONSUMATORILOR ÎN CADRUL CONTRACTELOR ÎNCHEIATE CU PROFESIONIȘTII

"Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului".

Ca atare, consumatorul are dreptul ca, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor precomandate și plătite prin site, să notifice în scris SC Stil Tehnica Medicala SRL completând → FORMULARUL DE RETURNARE ← sau prin trimiterea unei solicitări prin email la adresa comenzi@tehnica-medicala.ro asupra deciziei sale de a renunța la produsele precomandate, fără obligativitatea invocării unui motiv anume. SC Stil Tehnica Medicala SRL are obligația să returneze în termen de 14 zile calendaristice contravaloarea produselor precomandate, dacă acestea au fost achitate.
*Consumatorul nu poate denunța unilateral, în condițiile art. 16, lit. d), e), f), OUG 34/2014, contracte de furnizare a unor produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid si anume: produse de igienă intimă și produse care vin în contact cu mucoasele/pielea (de exemplu: pompe san, protecții mameloane, irigatoare, chiloți de unică folosință, bustiere, sutiene, termometre rectale, nebulizatoare, aspiratoare nazale, corsete, orteze, ciorapi compresivi, scutece, etc.).

Reglementările OUG 34/2014 cu privire la dreptul de retur al consumatorului, nu se adresează persoanelor juridice și persoanelor fizice ce ridică de la sediile Stil Tehnica Medicala produsele precomandate și achitate.

      Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile si consumabilele aferente, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum, softul sa nu fi fost modificat sau adaugate noi softuri. Denuntarea de contract se face numai in scris.

      Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur, prin transfer bancar sau numerar (comision suportat de catre client).

      Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

    * Produse defecte in perioada de garantie
      Produsele care prezinta defecte in perioada de garantie vor fi expediate la magazinul online tehnica-medicala.ro daca a fost emis pentru ele un Certificat de garantie Stil Tehnica Medicala.

      Produsele care prezinta defecte in perioada de garantie vor fi prezentate intr-un centru de service al producatorului/ importatorului daca a fost emis pentru ele un Certificat de Garantie din partea producatorului/ importatorului.

      Produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.

      Acoperirea cheltuielilor aferente transportului produsului spre solutionarea garantiei revine in responsabilitatea clientului. Produsul trebuie trimis printr-un curier rapid, clientul suportand plata in ambele sensuri (tur-retur).

    * Produs ce nu este conform cu specificatiile de pe site
      Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, clientul va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, clientul va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de Stil Tehnica Medicala.

      Va recomandam sa refuzati receptia coletelor care prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, mentionand motivul refuzului pe borderoul de livrare. Reclamatiile privind starea in care a ajuns coletul, ulterioare acceptarii si platii produsului, nu vor fi luate in considerare.


4. Litigii
Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

5. Date personale
SC Tehnica Medicala SRL respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor, face toate eforturile pentru protejarea informatiilor dumneavoastra in timpul transmiterii acestora intre computerul dumneavoastra si server-ul nostru, prin folosirea de certificare SSL (Secure Sockets Layer).

Informatiile legate de cartile dumneavoastra de credit nu sunt in nici un moment stocate sau transmise prin intermediul serverelor tehnica-medicala.ro, acestea sunt procesate direct de catre procesatorul de plati (Romcard) si de catre banca dumneavoastra.

 

PUNCTE DE LUCRU

  • 01

    Hala Centrală, situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iași, în Piața Prieteniei Romano—Elene 

  • 02

    Independenței, situat pe Bd. Independenței, Nr. 4, Bl. R1, Iași, vis-a-vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon 

  • 03

    Tătărași, situat pe Str. Vasile Lupu, Nr. 86, Bl. K1, Iași, lângă magazinul Flux