Terapie Alternativa

 

 

 



Benzi Kinesiologice - Clasic
54,0RON Fără TVA: 49,5RON
Descriere: Benzi kinesiologice care prin forma si adezivul acrilic sunt extrem de flexibile si adaptabile. Pielea, fascia, muschii, primesc sprijin optim cu benzile noastre. Aceaste benzi, originare din Japonia, sunt foarte durabile, rezistente la apa si la rupere. Cu ajutorul benzilor kine..
Descriere: Benzi kinesiologice care prin forma si adezivul acril...
Crema cu efect de ȋncalzire OXD Intens 100ML
35,0RON Fără TVA: 29,4RON
Descriere: Pre–competitie.  Efect imediat.  Pentru pregatirea musculaturii pentru efort fizic si/sau inainte de efort ȋn conditii meteorologice nefavorabile, actionand local si intensificand circulatia sangvina.  Aplicati pe zona dorita, prin masaj usor, ȋnainte de efort fizi..
Descriere: Pre–competitie.  Efect imediat.  Pentru p...
Crema cu galbenele - Dr life 250ml
16,0RON Fără TVA: 13,4RON
Crema de galbenele Dr. Life are un efect calmant asupra pielii. Pentru ca este usoara si bine tolerata, se poate folosi zilnic pe intregul corp. Are un efect linistitor in special dupa baie sau dus chiar si pe pielea sensibila. Are ph neutru. Efecte: Este o crema antiinflamatoare s..
Crema de galbenele Dr. Life are un efect calmant asupra pielii. ...
Gel cu efect de racire OXD Intens X 100ML
35,0RON Fără TVA: 29,4RON
Descriere: Post – competitie.  Pentru accelerarea recuperarii dupa efort sportiv.  Special conceput pentru recuperarea musculara rapida dupa efort fizic.  Gel cu efect de racire deosebit de revigorant, fortifiant, calmant si regenerator.  Acesta ajuta la prevenirea lezi..
Descriere: Post – competitie.  Pentru accelerarea recupera...
Gel pentru recuperarea musculara OXD X 100ML
35,0RON Fără TVA: 29,4RON
Descriere: Post – competitie.  Pentru recuperare sportiva.  Aplica pe zona dorita, prin masaj usor, dupa efort fizic.  Reduce febra musculara cauzata de suprasolicitarea fizica.  Reduce inflamatiile si durerile ȋn afectiunile osteo-articulare.  Relaxeaza musculatu..
Descriere: Post – competitie.  Pentru recuperare sportiva....
Plasture termoactiv - DermaPlast relaxing & warming
12,0RON Fără TVA: 10,1RON
DermaPlast relaxing & warming - plasture termoactiv 10cm x 16cm: Plasture termoactiv pentru relaxare si reducerea tensiunii musculare Contribuie la vascularizarea pielii, creand o senzatie placuta de destindere Efectul benefic se intensifica pe parcursul utilizarii (pana la max. 8..
DermaPlast relaxing & warming - plasture termoactiv 10cm x 16...
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)

Tehnica-Medicala PUNCTE  DE LUCRU

  • 01

    Puct de lucru Hala Centrala , situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iasi, in Piata Prieteniei Romano – Elene 

  • 02

    Punct de lucru Independentei , situat pe Bd. Independentei, Nr.4 Bloc R1 Iasi, vis a vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon