‼️ Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul!

Tensiometre Electronice

Sistem de monitorizare a tensiunii arteriale smartPRO (TD-3128)
435,0RON
Sistemul smartPRO (TD-3128) este un sistem conceput pentru a măsura neinvaziv tensiunea arterială.  Este destinat utilizării la domiciliu și în medii clinice de către o persoană cu o bună înțelegere a instrucțiunilor de utilizare, atunci când pacientul poate fi operatorul dispozitivului.&..
Sistemul smartPRO (TD-3128) este un sistem conceput pen...
Tensiometru automat de brat Laica BM2302, manseta 22-30 cm
190,0RON
Tensiometrul de brat automat Laica BM3602 este un dispozitiv medical pentru monitorizarea starii de sanatate a dumneavoastra.  Masoara pulsul si tensiunea arteriala cu exactitate. Ecranul LCD mare permite vizualizarea indicilor masurati cu usurinta. Umflarea si dezumflarea mansetei se r..
Tensiometrul de brat automat Laica BM3602 este un dispo...
Tensiometru de brat Omron M3 - COMFORT
465,0RON
Tensiometru Omron M3 COMFORT este un tensiometru de brat digital complet automat cu caracteristici suplimentare avansate, tehnologie INTELLISENSE si Manseta IntelliWrap, care ofera precizie de 360°, ceea ce permite rezultate precise in orice pozitie in jurul bratului superior. Caracteristici..
Tensiometru Omron M3 COMFORT este un tensiometru de bra...
Tensiometru de brat automat Laica BM2604, manseta 22-30 cm
205,0RON
Tensiometru electronic de brat Laica BM2604 cu ecran LCD extralarge Tensiometrul de brat automat Laica BM2604 este un dispozitiv medical pentru monitorizarea starii de sanatate a dumneavoastra.  Masoara pulsul si tensiunea arteriala cu exactitate. Ecranul LCD mare permite vizualizar..
Tensiometru electronic de brat Laica BM2604 cu ecran LC...
Tensiometru de brat BM95 cu functie de EKG
905,0RON
Cu ajutorul sau puteti sa masurati repede si simplu tensiunea, sa salvati valorile masurate si sa afisati evolutia si media acestora (posibile numai cu software-ul Beurer CardioExpert si aplicatia). Valorile calculate sunt clasificate si interpretate grafic. Bara EKG serveste la determinarea r..
Cu ajutorul sau puteti sa masurati repede si simplu ten...
Tensiometru de brat complet automat - Veroval compact
270,0RON
Tensiometru digital de brat Veroval compact, validat clinic, garantie 3 ani, manseta 22-42 cm   Veroval  compact este un produs de calitate pentru masurarea complet automata a tensiunii arteriale la nivelul bratului persoanelor adulte, potrivit atat pentru uz clinic, cat si pentru uz ..
Tensiometru digital de brat Veroval compact, validat cl...
Tensiometru de brat cu detectare fibrilatie arteriala si manseta inteligenta ,, INTELLI CUFF'' - OMRON M7 X7 Smart
625,0RON
OMRON M7 Intelli IT - cu functie AFIB vine cu manșeta Intelli Wrap Cuff - modalitatea simplă de a obține rezultate precise. Acesta detectează posibilitatea fibrilației atriale, permițând monitorizarea la domiciliu a stării de sanatate. De asemenea, este compatibil cu aplicația Omron Connect, ..
OMRON M7 Intelli IT - cu functie AFIB vine cu manșeta I...
Tensiometru digital de brat BEURER BM27, 30 memorii, negru
180,0RON
Masurare complet automata a tensiunii arteriale si a pulsului la nivelul bratului; Control al pozitiei mansetei: Pentru pozitionarea corecta a mansetei pe brat; Manseta XL pentru o circumferinta a bratului de 22 - 42 cm; Detecteaza aritmia; Patru memorii de utilizator, fiecare cu o capacita..
Masurare complet automata a tensiunii arteriale si a pu...
Tensiometru digital de brat complet automat de ultima generatie Microlife -BP A1 Easy
185,0RON
Tensiometru digital de brat complet automat de ultima generatie (3G) Dotat cu 2 tehnologii: Gentle+ pentru umflarea optima a mansetei si PAD pentru detectarea aritmiilor cardiace.  Functioneaza la o simpla apasare de buton.  Kit-ul standard contine o manseta de dimensiune extinsa (..
Tensiometru digital de brat complet automat de ultima g...
Tensiometru digital de braţ complet automat Microlife BP A2 Classic
200,0RON
Microlife A2 Classic permite o măsurare a tensiunii arteriale confortabile și precise la nivelul brațului la domiciliu. Cu indicatorul de prag al tensiunii arteriale, citirea poate fi ușor clasificată. A2 Classic înregistrează până la 30 de valori de măsurare și este echipat cu tehnologie PAD ..
Microlife A2 Classic permite o măsurare a tensiunii art...
Tensiometru digital de brat Contec 08C
250,0RON
Tensiometrul va ofera un afisaj digital, va permite sa monitorizati datele rezultatelor masuratorilor cu pictograme clare.Tensiometru electronic de brat Contec 08C este un tensiometru de brat complet automat simplu si usor de folosit, ofera o masurare corecta si rapida a tensiunii arteriale si ..
Tensiometrul va ofera un afisaj digital, va permite sa ...
Tensiometru digital de incheietura One Life L2
150,0RON
Tensiometrul Onelife L2 - dispozitiv electronic de incredere, pentru monitorizarea tensiunii arteriale si a ritmului cardiac, este un tensiometru automat pentru incheietura  mainii cu indicator de pozitionare LED, care ajuta pacientul sa gaseasca pozitia corecta a incheieturii mainii pentr..
Tensiometrul Onelife L2 - dispozitiv electronic de incr...
Tensiometru digital Minut pentru brat, 120 memorii x 2 utilizatori
150,0RON
Tensiometrul automat foloseste metoda oscilometrica pentru masurarea tensiunii. Aparatul detecteaza miscarea sangelui prin artera brahiala si converteste aceasta in valorile ce apar pe ecran. Este usor de folosit, apasati butonul pornit/oprit si manseta se va umfla automat. La terminarea mas..
Tensiometrul automat foloseste metoda oscilometrica pen...
Tensiometru digital Minut pentru incheietura mainii,120 memorii x 2 utilizatori
130,0RON
Tensiometrul automat Minut  pentru incheietura mainii foloseste metoda oscilometrica pentru masurarea tensiunii. Aparatul detecteaza miscarea sangelui prin artera brahiala si converteste aceasta in valorile ce apar pe ecran. Este usor de folosit, apasati butonul pornit/oprit si manseta s..
Tensiometrul automat Minut  pentru incheietura mai...
Tensiometru electronic de brat cu functie vocala - BEURER BM 49
300,0RON
Masurare complet automata a tensiunii si a pulsului la nivelul bratului, Mesaj verbal, Volum sonor reglabil, functia de voce dezactivata, Memorarea tuturor valorilor masurate memorate. Monitorul de presiune sanguina vorbitor pentru bratul superior emite masuratori acustice, pe langa afisarea..
Masurare complet automata a tensiunii si a pulsului la ...
Tensiometru Hartmann Veroval Duo Control
460,0RON
Tensiometrul electronic de brat Veroval de la Hartmann ofera : ecran generos pentru citirea cu usurinta a valorilor masurate detecteaza si afiseaza aritmia interpretare rapida a rezultatelor cu ajutorul sistemului luminos incorporat manseta universala confortabila cu design ergonomi..
Tensiometrul electronic de brat Veroval de la Hartmann ...
Afișare 1 - 16 din 18 (2 pagini)

PUNCTE DE LUCRU

 • 01

  Hala Centrală, situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iași, în Piața Prieteniei Romano—Elene 

 • 02

  Independenței, situat pe Bd. Independenței, Nr. 4, Bl. R1, Iași, vis-a-vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon 

 • 03

  Tătărași, situat pe Str. Vasile Lupu, Nr. 86, Bl. K1, Iași, lângă magazinul Flux