‼️ Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul!

Tensiometre Electronice

Sistem de monitorizare a tensiunii arteriale smartPRO (TD-3128)
435,0RON
Sistemul smartPRO (TD-3128) este un sistem conceput pentru a măsura neinvaziv tensiunea arterială.  Este destinat utilizării la domiciliu și în medii clinice de către o persoană cu o bună înțelegere a instrucțiunilor de utilizare, atunci când pacientul poate fi operatorul dispozitivului.&..
Sistemul smartPRO (TD-3128) este un sistem conceput pen...
Tensiometru automat "PARR"
350,0RON
Tehnologia PARR Preveniti riscul bolilor cardiace si al accidentului vascular cerebral prin detectarea precoce a fibrilatiei atriale, a contractilor premature, a tahicardiei si a bradicardiei.  Tulburarile cardiace necesita asistenta medicala si, prin urmare, diagnosticul precoce este de..
Tehnologia PARR Preveniti riscul bolilor cardiace si a...
Tensiometru de brat  Omron M3
400,0RON
Tensiometru de brat Omron M3 Comfort, manseta IntelliWrap, tehnologie Intellisense, 120 memorii, Alb Omron M3 Comfort permite o masurare rapida si precisa a tensiunii arteriale. Manseta cu care vine tensiometrul Omron M3 comfort este dotata cu tehnologia Intelli Wrap, tehnologie prin care man..
Tensiometru de brat Omron M3 Comfort, manseta IntelliWr...
Tensiometru de brat - BRAUN ExactFit™ 3
400,0RON
Tensiometrul de brat ExactFit™ 3 este usor, ergonomic si ofera o interpretare instantanee a datelor, conform ghidului Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Pachetul include:  1 x Tensiometru ExactFit™ 3 2 X Mansete de dimensiuni diferite (S-M si L-XL) 1 X Manual cu instructiuni 1 X Gea..
Tensiometrul de brat ExactFit™ 3 este usor, ergonomic s...
Tensiometru de brat BM95 cu functie de EKG
905,0RON
Cu ajutorul sau puteti sa masurati repede si simplu tensiunea, sa salvati valorile masurate si sa afisati evolutia si media acestora (posibile numai cu software-ul Beurer CardioExpert si aplicatia). Valorile calculate sunt clasificate si interpretate grafic. Bara EKG serveste la determinarea r..
Cu ajutorul sau puteti sa masurati repede si simplu ten...
Tensiometru de brat complet automat - Veroval compact
215,0RON
Tensiometru digital de brat Veroval compact, validat clinic, garantie 3 ani, manseta 22-42 cm   Veroval  compact este un produs de calitate pentru masurarea complet automata a tensiunii arteriale la nivelul bratului persoanelor adulte, potrivit atat pentru uz clinic, cat si pentru uz ..
Tensiometru digital de brat Veroval compact, validat cl...
Tensiometru de brat cu detectare fibrilatie arteriala si manseta inteligenta ,, INTELLI CUFF'' - OMRON M7 X7 Smart
550,0RON
OMRON M7 Intelli IT - cu functie AFIB vine cu manșeta Intelli Wrap Cuff - modalitatea simplă de a obține rezultate precise. Acesta detectează posibilitatea fibrilației atriale, permițând monitorizarea la domiciliu a stării de sanatate. De asemenea, este compatibil cu aplicația Omron Connect, ce..
OMRON M7 Intelli IT - cu functie AFIB vine cu manșeta I...
Tensiometru de brat pentru gravide - Rossmax AU941F
390,0RON
Monitorizarea variatiilor presiunii arteriale intre diferite perioade ale zilei (dimineata / seara) permite medicului sa inteleaga, sa diagnosticheze si sa trateze optim pacientii hipertensivi sau cu alte afectiuni cardiace. Presiunea arteriala se modifica pe tot parcursul zilei si este influe..
Monitorizarea variatiilor presiunii arteriale intre dif...
Tensiometru de incheietura - Rossmax BK150
180,0RON
Masuratorile presiunii arteriale determinate cu BK 150 sunt echivalente cu cele obtinute de un tensiometru profesional cu manseta si stetoscop, in limitele prescrise de Standardul National American pentru sfigmomanometrele electronice sau automate. Acest produs va fi utilizat de catre utilizat..
Masuratorile presiunii arteriale determinate cu BK 150 ...
Tensiometru digital de brat complet automat cu redare vocala
305,0RON
Testat clinic (validat prin protocol BHS - Societatea Britanica de Hipertensiune) ; Echipat cu 2 tehnologii: Functia PAD pentru detectarea aritmiei Functie Vocala setata pe 6 limbi (EN, GR, FR, TR, ES, RS) cu scopul de a va indruma pe parcursul masuratorii, avand ca obiectiv obtinerea unui r..
Testat clinic (validat prin protocol BHS - Societatea B...
Tensiometru digital de brat complet automat de ultima generatie Microilife -BP A1 Easy
140,0RON
Tensiometru digital de brat complet automat de ultima generatie (3G) Dotat cu 2 tehnologii: Gentle+ pentru umflarea optima a mansetei si PAD pentru detectarea aritmiilor cardiace.  Functioneaza la o simpla apasare de buton.  Kit-ul standard contine o manseta de dimensiune extinsa (..
Tensiometru digital de brat complet automat de ultima g...
Tensiometru digital de braţ complet automat Microlife BP A2 Classic
185,0RON
Microlife A2 Classic permite o măsurare a tensiunii arteriale confortabile și precise la nivelul brațului la domiciliu. Cu indicatorul de prag al tensiunii arteriale, citirea poate fi ușor clasificată. A2 Classic înregistrează până la 30 de valori de măsurare și este echipat cu tehnologie PAD ..
Microlife A2 Classic permite o măsurare a tensiunii art...
Tensiometru digital de încheietura Minut
100,0RON
Tensiometru digital de încheietura Minut FT-B13W este un aparat electronic de masurare a tensiunii arteriale și a pulsului.  Are un ecran cu diagonala mare, de 7 cm. Descrierea produsului: - clasificarea valorilor tensiunii arteriale (OMS) - oprirea automata pentru marirea duratei de..
Tensiometru digital de încheietura Minut FT-B13W este u...
Tensiometru digital de incheietura One Life L2
150,0RON
Tensiometrul Onelife L2 - dispozitiv electronic de incredere, pentru monitorizarea tensiunii arteriale si a ritmului cardiac, este un tensiometru automat pentru incheietura  mainii cu indicator de pozitionare LED, care ajuta pacientul sa gaseasca pozitia corecta a incheieturii mainii pentr..
Tensiometrul Onelife L2 - dispozitiv electronic de incr...
Tensiometru Hartmann Veroval Duo Control
420,0RON
Tensiometrul electronic de brat Veroval de la Hartmann ofera : ecran generos pentru citirea cu usurinta a valorilor masurate detecteaza si afiseaza aritmia interpretare rapida a rezultatelor cu ajutorul sistemului luminos incorporat manseta universala confortabila cu design ergonomi..
Tensiometrul electronic de brat Veroval de la Hartmann ...
Tensiometru Omron M2 Basic
260,0RON
Acum, puteţi să vă controlaţi comod, rapid şi precis tensiunea arterială şi să vă monitorizaţi cu uşurinţă rezultatele.  Monitorizarea este facilitată cu tensiometrul digital complet automat Omron M2 dotat cu tehnologia Intellisense pentru inflaţie cu manşon moale.  Este atât de uşo..
Acum, puteţi să vă controlaţi comod, rapid şi precis te...
Afișare 1 - 16 din 19 (2 pagini)

PUNCTE DE LUCRU

  • 01

    Hala Centrală, situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iași, în Piața Prieteniei Romano—Elene 

  • 02

    Independenței, situat pe Bd. Independenței, Nr. 4, Bl. R1, Iași, vis-a-vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon 

  • 03

    Tătărași, situat pe Str. Vasile Lupu, Nr. 86, Bl. K1, Iași, lângă magazinul Flux