‼️ Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul!

Tensiometre Clasice

Sfigmomanometru aneroid - Rossmax Sale!
100,0RON 135,0RON
Specificatii: Manometru emailat alb cu scala pana la 300 mmHg Valva cromata de eliberare a presiunii Manseta D-ring cu stetoscop cu o singura capsula Stetoscop (Optional) Accesorii: Manseta D-ring cu stetoscop cu o singura capsula Bec Manual de instructiuni Husa cu ..
Specificatii: Manometru emailat alb cu scala pana...
Tensiometru aneroid - Boso Clinicus I
295,0RON
Tensiometrul aneroid Boso Clinicus I este un dispozitiv mecanic de uz profesional, pentru măsurarea precisă a tensiunii arteriale. Echipamentul de diagnosticare și control Boso Clinicus I este ideal pentru utilizarea în clinici și spitale, dar și pentru monitorizarea tensiunii arteriale la dom..
Tensiometrul aneroid Boso Clinicus I este un dispozitiv...
Tensiometru aneroid cu stetoscop
130,0RON
Trusa continand un tensiometru aneroid standard si un stetoscop single-head. Ofera fiabilitate si precizie la un pret economic.  Tensiometrul aneroid este prevazut cu un manometru modern fara stift de oprire, para ergonomica si manseta rezistenta din nylon. Tensiometrul BP AG1-20 este un..
Trusa continand un tensiometru aneroid standard si un s...
Tensiometru aneroid profesional cu stetoscop
145,0RON
Acest model de tensiometru, "palm-type”, de generatie mai noua are manometrul de dimensiune mai mare si este fixat direct pe para de umflare, aceasta permite manevrarea usoara cu o singura mana si o foarte buna vizibilitate pe durata masurarii.  Para este prevazuta cu o supapa speciala cu..
Acest model de tensiometru, "palm-type”, de generatie m...
Tensiometru De Birou
145,0RON
Tensiometru : mecanic cu manseta normala ecran mare 150 mm domeniul de măsurare 0–300 mmHg Garantie 12 luni ! ..
Tensiometru : mecanic cu manseta normala ecran ...
Tensiometru E-Mega Riester cu 3 mansete
460,0RON
Model Palm-Style cu para atasata pe manometru Caracteristici : Manseta este dintr-o singura bucata, material ce nu contine latex  Umflare rapida a mansetei gratie modelului ergonomic Capacitate pana la 600 mmHg Supapa de eliberare a aerului cu reglaj fin Diametru 63 mm si ..
Model Palm-Style cu para atasata pe manometru Caract...
Tensiometru mecanic cu para atasata la manometru-Rossmax GD102 Sale!
140,0RON 160,0RON
Caracteristici: Performanta si calitate superioara Tastatura de dimensiune mare 65 mm - usor de citit Operare cu o singura mana Manometru rezistent Manseta fara Latex Detalii: Performanta si calitate superioara; Cadran de 65mm, usor de citit; Operare cu o singura mana; Aria de masur..
Caracteristici: Performanta si calitate superioara Ta...
Tensiometru mecanic Minimus II - Riester
350,0RON
Robust, de cea mai inalta calitate, usor de folosit, datorita conectarii tubului prin infiletare si a formei ergonomice pe care o are para. Detalii produs: Domeniu de masurare: 0- 300 mm Hg; Precizie: ± 3 mmHg; Compact, cu un sigur tub; Lustruit si placat cu crom, carcasa metalica ..
Robust, de cea mai inalta calitate, usor de folosit, da...
Tensiometru mecanic Riester Babyphon
425,0RON
Tensiometrul mecanic babyphon® de la Riester este potrivit atat pentru copii, cat si pentru bebelusi si nou-nascuti. Tensiometru mecanic special pentru medici pediatri si spitale. Beneficii: Domeniu de masurare: 0 - 300 mmHg Precizie: ± 2 mmHg Supapa de eliberare a aerului de precizie cu ..
Tensiometrul mecanic babyphon® de la Riester este potri...
Tensiometru mecanic RIESTER precisa N cu stetoscop
340,0RON
Para la manometru ,D.M.: 0 - 300 mm Hg. Precizie: ± 3 mmHg. Manometru plastic, standard cu Ø de  63 mm, cu ventil metalic  pt deflatie . Micro-filtru pentru o lunga durabilitate. Membrana beriliu rezistenta pana la 600 mm Hg. Maner de sustinere para  inox. Para latex. Vent..
Para la manometru ,D.M.: 0 - 300 mm Hg. Precizie: ± 3 ...
Tensiometru Precisa N Metalic Riester
295,0RON
Tensiometrul Precisa N este un produs cu o calitate tipica de la Riester. manometrul este metalic cu o carcasa din aluminiu tubulatura simpla (un singur tub) ideal pentru medicina in clinici, spitale si ambulatoriu Componente para din cauciuc pentru a pompa aer in mans..
Tensiometrul Precisa N este un produs cu o calitat...
Afișare 1 - 11 din 11 (1 pagini)

PUNCTE DE LUCRU

  • 01

    Hala Centrală, situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iași, în Piața Prieteniei Romano—Elene 

  • 02

    Independenței, situat pe Bd. Independenței, Nr. 4, Bl. R1, Iași, vis-a-vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon 

  • 03

    Tătărași, situat pe Str. Vasile Lupu, Nr. 86, Bl. K1, Iași, lângă magazinul Flux