Tensiometre Si Accesorii

Tensiometre Si Accesorii


Manseta Tensoval Comfort
53,0RON Fără TVA: 44,5RON
Manseta este disponibila ca accesoriu pentru aparatul Tensoval Comfort. manseta aparatului va permite sa selectati cea mai buna alternativa pentru dumneavoastra   alegerea marimii potrivite asigura o masurare corecta si exacta manseta are dimensiunea intre 22-32 cm ..
Manseta este disponibila ca accesoriu pentru aparatul Tensoval Co...
Manseta Tensoval Duo Control
80,0RON Fără TVA: 67,2RON
Masurarea tensiunii arteriale : manseta inovatoare ce garanteaza o masurare comfortabila corecta   avand in vedere ca pozitionarea incorecta a mansetei pe brat reprezinta una din cauzele cele mai frecvente a rezultatelor eronate in masurarea tensiunii Hartmann  va pune la..
Masurarea tensiunii arteriale : manseta inovatoare ce garan...
Tensiometru de brat complet automat - Veroval compact
180,0RON Fără TVA: 151,3RON
Tensiometru digital de brat Veroval compact, validat clinic, garantie 3 ani, manseta 22-42 cm   Veroval  compact este un produs de calitate pentru masurarea complet automata a tensiunii arteriale la nivelul bratului persoanelor adulte, potrivit atat pentru uz clinic, cat si pentru uz ..
Tensiometru digital de brat Veroval compact, validat clinic, gara...
Tensiometru Hartmann Veroval Duo Control
340,0RON Fără TVA: 285,7RON
Tensiometrul electronic de brat Veroval de la Hartmann ofera : ecran generos pentru citirea cu usurinta a valorilor masurate detecteaza si afiseaza aritmia interpretare rapida a rezultatelor cu ajutorul sistemului luminos incorporat manseta universala confortabila cu design ergonomi..
Tensiometrul electronic de brat Veroval de la Hartmann ofera : ...
Tensiometru Tensoval Comfort
300,0RON Fără TVA: 252,1RON
5 motive pentru a alege Tensoval comfort : aveti nevoie de un tensiometru care sa va ofere rezultate sigure  validat clinic (Societatea Europeana de Hipertensiune, Liga Germana de Hipertensiune) tensoval comfort masoara cu exactitate valorile tensiunii arteriale si pulsul ..
5 motive pentru a alege Tensoval comfort : aveti nevoie de ...
Tensiometru Tensoval Comfort Classic
242,0RON Fără TVA: 203,4RON
Tensoval Comfort Classic este un tensiometru digital complet automat pentru brat, cu masurare oscilometrica memoreaza 60 de valori pentru un singur utilizator si este validat clinic are 3 ani garantie manseta universala adecvata unei circumferinte extinse a bratului de 22-42 cm me..
Tensoval Comfort Classic este un tensiometru digital comple...
Tensiometru Tensoval Mobil
270,0RON Fără TVA: 226,9RON
Tensoval Mobil tehnologia “Air Comfort” ce asigura ajustarea presiunii de umflare a mansetei in functie de utilizator exactitate in determinarea pulsului si tensiunii arteriale datorita tehnologiei Fuzzy Logic validat clinic de catre DHL1 si BHS2 3 ani garantie memoreaza cate 60 d..
Tensoval Mobil tehnologia “Air Comfort” ce asigura ajustare...
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)

Tehnica-Medicala PUNCTE  DE LUCRU

  • 01

    Puct de lucru Hala Centrala , situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iasi, in Piata Prieteniei Romano – Elene 

  • 02

    Punct de lucru Independentei , situat pe Bd. Independentei, Nr.4 Bloc R1 Iasi, vis a vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon 

  • 03

    Punct de lucru Tatarasi , situat pe Str. Vasile Lupu, Nr.86 Bloc K1 Iasi, langa magazinul Flux