Tensiometre

Tensiometre


Manseta tensiometru - Rossmax
60,0RON Fără TVA: 50,4RON
Nu mai este nevoie de miscari suplimentare de rotatie sau de pozitionare a mansetei in timpul infasurarii. Forma conica, ergonomica a manstelor Rossmax transforma masurarea tensiunii arteriale intr-o experienta placuta si facila. Manseta poate fi folosita la orice tip de tensiometru electronic..
Nu mai este nevoie de miscari suplimentare de rotatie sau de pozi...
Manseta Tensiometru Clasic
48,0RON Fără TVA: 40,3RON
Manseta potrivita pentru masurarea corecta a tensiunii arteriale. Manseta  se potriveste pentru marimi diferite ale circumferintei bratului. Cu aceasta manseta aproximativ 96% dintre utilizatori vor avea o manseta care li se potriveste pe brat. Manseta : cu un singur tub cu doua..
Manseta potrivita pentru masurarea corecta a tensiunii arteriale....
Manseta Tensiometru Electronic 22-32
53,0RON Fără TVA: 44,5RON
Este o manseta potrivita pentru masurarea corecta a tensiunii arteriale. Manseta se potriveste pentru marimi diferite ale circumferintei bratului de la 22 la 32 cm. Cu aceasta manseta aproximativ 96% dintre utilizatori vor avea o manseta care li se potriveste pe brat. ..
Este o manseta potrivita pentru masurarea corecta a tensiunii art...
Manseta Tensiometru Electronic 22-42
58,0RON Fără TVA: 48,7RON
Poate fi utilizata pentru circumferinta bratului cu dimensiuni cuprinse intre  22-42 cm.  Forma de manson ofera o utilizare simpla si rapida, iar materialul special ce nu aluneca ofera comfort si siguranta. Pe manseta sunt inscriptionate dimensiunile pentru a cunoaste la care circum..
Poate fi utilizata pentru circumferinta bratului cu dimensiuni cu...
Para Tensiometru Semiautomat
47,0RON Fără TVA: 39,5RON
Para pentru tensiometrele semi-automate. Confectionata din cauciuc. ..
Para pentru tensiometrele semi-automate. Confectionata din cau...
Tensiometru Clasic One Hand
125,0RON Fără TVA: 105,0RON
Tensiometru Aneroid : aceasta trusa compusa dintr-un tensiometru aneroid palmar va ofera fiabilitate si precizie la un pret accesibil manometrul ergonomic fixat direct la para permite manevrarea cu o singura mana si o buna vizibilitate pe durata masuratorii para este dintr-un m..
Tensiometru Aneroid : aceasta trusa compusa dintr-un...
Tensiometru De Birou
145,0RON Fără TVA: 121,8RON
Tensiometru : mecanic cu manseta normala ecran mare 150 mm domeniul de măsurare 0–300 mmHg Garantie 12 luni ! ..
Tensiometru : mecanic cu manseta normala ecran mare 150 m...
Tensiometru de brat automat Slim-Rossmax AX356F
250,0RON Fără TVA: 210,1RON
Caracteristici: Tip Slim - mai putin de 3 cm grosime Media AM/PM pentru 7/14/21/28 zile Detectia miscarii Tehnologia Real Fuzzy Indicatorul de Risc pentru Hipertensiune Detector neregulat al batailor inimii (IHB) Calculul mediei ultimelor trei determinari 90 memorii cu data si timp Ope..
Caracteristici: Tip Slim - mai putin de 3 cm grosime Media AM/P...
Tensiometru de brat complet automat - Veroval compact
180,0RON Fără TVA: 151,3RON
Tensiometru digital de brat Veroval compact, validat clinic, garantie 3 ani, manseta 22-42 cm   Veroval  compact este un produs de calitate pentru masurarea complet automata a tensiunii arteriale la nivelul bratului persoanelor adulte, potrivit atat pentru uz clinic, cat si pentru uz ..
Tensiometru digital de brat Veroval compact, validat clinic, gara...
Tensiometru De Brat Dr.Life
150,0RON Fără TVA: 126,1RON
Acest dispozitiv este destinat pentru masurarea tensiunii arteriale sistolice, diastolice si a pulsului folosind metoda oscilometrica. Acest dispozitiv nu trebuie utilizat la nou-nascuti si copii. Dispozitivul este conceput pentru utilizare la domiciliu si utilizare clinica. Toate valorile p..
Acest dispozitiv este destinat pentru masurarea tensiunii arteria...
Tensiometru de brat Rossmax X1
190,0RON Fără TVA: 159,7RON
Caracteristici: Detectia miscarii Detectarea mansetei (CD) Indicatorul de Risc pentru Hipertensiune Detector neregulat al batailor inimii (IHB) Afisarea ultimei valori memorate Operare Automata cu un singur buton Manseta Universala Conica fara Latex Ecran LCD mare | 55 x 63 mm Mufa ada..
Caracteristici: Detectia miscarii Detectarea mansetei (CD) Ind...
Tensiometru de incheietura - Rossmax BK150
180,0RON Fără TVA: 151,3RON
Masuratorile presiunii arteriale determinate cu BK 150 sunt echivalente cu cele obtinute de un tensiometru profesional cu manseta si stetoscop, in limitele prescrise de Standardul National American pentru sfigmomanometrele electronice sau automate. Acest produs va fi utilizat de catre utilizat..
Masuratorile presiunii arteriale determinate cu BK 150 sunt echiv...
Tensiometru De Incheietura Norditalia
160,0RON Fără TVA: 134,5RON
Descriere : masurarea tensiunii la incheietura mainii butoane cu tehnologie touch indicator de risc detectie batai neregulate ale inimii 2 x 60 memorii / 2 utilizatori medie pentru ultimele 3 masuratori garantie 2 ani 2 baterii incluse (tip AAA) IHB - tehnologia de depista..
Descriere : masurarea tensiunii la incheietura mainii but...
Tensiometru digital de brat complet automat cu redare vocala
305,0RON Fără TVA: 256,3RON
Testat clinic (validat prin protocol BHS - Societatea Britanica de Hipertensiune) ; Echipat cu 2 tehnologii: Functia PAD pentru detectarea aritmiei Functie Vocala setata pe 6 limbi (EN, GR, FR, TR, ES, RS) cu scopul de a va indruma pe parcursul masuratorii, avand ca obiectiv obtinerea unui r..
Testat clinic (validat prin protocol BHS - Societatea Britanica d...
Tensiometru mecanic cu para atasata la manometru-Rossmax GD102
150,0RON Fără TVA: 126,1RON
Caracteristici: Performanta si calitate superioara Tastatura de dimensiune mare 65 mm - usor de citit Operare cu o singura mana Manometru rezistent Manseta fara Latex Detalii: Performanta si calitate superioara; Cadran de 65mm, usor de citit; Operare cu o singura mana; Aria de masur..
Caracteristici: Performanta si calitate superioara Tastatura de...
Tensiometru Norditalia
170,0RON Fără TVA: 142,9RON
Specificatii :  Tehnologie - IHB, Fuzzy logic. Butoane cu tehnologie touch W.H.O. Indicator de risc Detectie a tensiunii arteriale neregulate Ecran mare 2 x 60 memorii / 2 utilizatori Afiseaza media ultimelor 3 masuratori Garantie 2 ani Manseta brat standard 22-36 cm ..
Specificatii :  Tehnologie - IHB, Fuzzy logic. Butoa...
Afişare 1 - 16 din 17 (2 pagini)

Tehnica-Medicala PUNCTE  DE LUCRU

  • 01

    Puct de lucru Hala Centrala , situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iasi, in Piata Prieteniei Romano – Elene 

  • 02

    Punct de lucru Independentei , situat pe Bd. Independentei, Nr.4 Bloc R1 Iasi, vis a vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon 

  • 03

    Punct de lucru Tatarasi , situat pe Str. Vasile Lupu, Nr.86 Bloc K1 Iasi, langa magazinul Flux