‼️ Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul!

Riester Germany


Ciocan Reflexe Buck - Riester
110,0RON
Fiabilitate și stabilitate doua caracteristici cu care  se distinge din  toate aceste ciocane de percuție clasice pentru testarea exacta a reflexelor. Din  cel mai simplu model a devenit cel mai de calitate ciocan doar  e  Made in Germany. Toate ciocanele sunt furniza..
Fiabilitate și stabilitate doua caracteristici cu care&...
Diapazon Riester
222,0RON
Acest diapazon este : destinat specialistilor in neurologie si orl practic si permite examinarea frecventei simplu si rapid este un instrument indispensabil neurologului Acest diapazon ofera un diagnostic cat mai concret in : reducerea sensibilitatii la vibratie ..
Acest diapazon este : destinat specialistilor in ...
Lampa frontala Clar N Riester
1.950,0RON
Ilumineaza foarte bine locul de examinare in orice situatie, operare cu o singura mana, banda de sustinere reglabila fara fir cu comapartiment de baterie incorporat poate fi curata usor datorita captuselii detasabile, lavabile. Commutator pornit /oprit situate pe compartimentul bateriei. Lumina..
Ilumineaza foarte bine locul de examinare in orice situ...
Lampa Frontala Ri-Focus Led
1.090,0RON
Lampa frontala de la Riester este un instrument medical care asigura o precizie mai ridicata de diagnosticare cu 40 la %. iluminare cu led led de inalta performanta peste 100.000 lux luminozitate puternica cu lumina alba pentru claritatea si precizia examinarii Caracteristici : ..
Lampa frontala de la Riester este un instrument medical...
Oftalmoscop Uni II
445,0RON
Oftalmoscop-ul Riester Uni II este destinat pentru : utilizarea in oftalmologie pediatrie medicina generala si orl Specificatii : dotat cu bec halogen de 2.5 V lentile corectoare intre -20 la + 20 dioptrii prevazut cu maner din metal cromat  reostat ce permite re..
Oftalmoscop-ul Riester Uni II este destinat pentru : ...
Oglinda Frontala
250,0RON
Oglinda frontala Riester constructie robusta diametru 90 mm sistem manipulare cu bila pentru manevrare usoara banda pentru cap sistem pentru ajustarea dimensiunii construita din materiale de calitate superioara ofera mobilitate sporita medicului  ..
Oglinda frontala Riester constructie robusta di...
Para Tensiometru Clasic Riester
48,0RON
Para Riester cu supapa pentru tensiometre. Culoare neagra. Confectionata din cauciuc. ..
Para Riester cu supapa pentru tensiometre. Culoare nea...
Sistem de monitorizare a tensiunii arteriale smartPRO (TD-3128)
435,0RON
Sistemul smartPRO (TD-3128) este un sistem conceput pentru a măsura neinvaziv tensiunea arterială.  Este destinat utilizării la domiciliu și în medii clinice de către o persoană cu o bună înțelegere a instrucțiunilor de utilizare, atunci când pacientul poate fi operatorul dispozitivului.&..
Sistemul smartPRO (TD-3128) este un sistem conceput pen...
Specul Auricular Riester
12,0RON
Specul auricular pentru otoscop Riester din plastic. Numarul Diametrul 1 Ø 2 mm 2 Ø 3 mm 3 Ø 4 mm 4 Ø 5 mm 5 Ø 9 mm   ..
Specul auricular pentru otoscop Riester din plastic. ...
Stetoscop  Cardiophon - Riester
550,0RON
Stetoscopul Cardiophon este o capodoperă de la Riester . Stetoscop cu două capsule, piese cu  cea mai înaltă calitate care convinge cu acustica sa superioara în orice situație ,în special în domeniul de frecvență între 200 Hz și 500 Hz, care este deosebit de important pentru auscultatie&n..
Stetoscopul Cardiophon este o capodoperă de la Riester ...
Stetoscop Anestophon Riester
85,0RON
Stetoscop inovator special creat pentru studenti, asistente medicale si personal medical. Este echipat cu un sistem complet nou de aluminiu din care este formata capsula.  Acustic, performanțele au fost îmbunătățite oferind standarde ridicate de calitate la un pret decent. Caracter..
Stetoscop inovator special creat pentru studenti, ...
Stetoscop Duplex 2.0 - Riester
310,0RON
Stetoscoapele duplex ® 2.0 de la Riester se disting prin performanţe acustice deosebite. Realizat oțel inoxidabil. Sistem acustic inovator pentru toate gamele de frecvență Precizie capsula dubla din oțel inoxidabil Membrana special conceputa pentru o acustica precisa, Ø 44 mm, dotal..
Stetoscoapele duplex ® 2.0 de la Riester se disting pri...
Stetoscop Duplex Riester
135,0RON
Duplex  este un stetoscop de înaltă calitate si precizie de la Riester. Performanța acustică a fost îmbunătățita considerabil datorita constructiei si a capsulei duble. Caracteristici : membrane speciale pentru auscultare perfecta diametru Ø 48 mm cu inel siliconic pe margine&nbs..
Duplex  este un stetoscop de înaltă calitate si pr...
Tensiometru E-Mega Riester cu 3 mansete
460,0RON
Model Palm-Style cu para atasata pe manometru Caracteristici : Manseta este dintr-o singura bucata, material ce nu contine latex  Umflare rapida a mansetei gratie modelului ergonomic Capacitate pana la 600 mmHg Supapa de eliberare a aerului cu reglaj fin Diametru 63 mm si ..
Model Palm-Style cu para atasata pe manometru Caract...
Tensiometru mecanic Minimus II - Riester
150,0RON
Robust, de cea mai inalta calitate, usor de folosit, datorita conectarii tubului prin infiletare si a formei ergonomice pe care o are para. Detalii produs: Domeniu de masurare: 0- 300 mm Hg; Precizie: ± 3 mmHg; Compact, cu un sigur tub; Lustruit si placat cu crom, carcasa metalica ..
Robust, de cea mai inalta calitate, usor de folosit, da...
Tensiometru mecanic Riester Babyphon
425,0RON
Tensiometrul mecanic babyphon® de la Riester este potrivit atat pentru copii, cat si pentru bebelusi si nou-nascuti. Tensiometru mecanic special pentru medici pediatri si spitale. Beneficii: Domeniu de masurare: 0 - 300 mmHg Precizie: ± 2 mmHg Supapa de eliberare a aerului de precizie cu ..
Tensiometrul mecanic babyphon® de la Riester este potri...
Afișare 1 - 16 din 18 (2 pagini)

PUNCTE DE LUCRU

  • 01

    Hala Centrală, situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iași, în Piața Prieteniei Romano—Elene 

  • 02

    Independenței, situat pe Bd. Independenței, Nr. 4, Bl. R1, Iași, vis-a-vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon 

  • 03

    Tătărași, situat pe Str. Vasile Lupu, Nr. 86, Bl. K1, Iași, lângă magazinul Flux