‼️ Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul!

Riester Germany


Ciocan Reflexe Buck - Riester
150,0RON
Fiabilitate și stabilitate doua caracteristici cu care  se distinge din  toate aceste ciocane de percuție clasice pentru testarea exacta a reflexelor. Din  cel mai simplu model a devenit cel mai de calitate ciocan doar  e  Made in Germany. Toate ciocanele sunt furniza..
Fiabilitate și stabilitate doua caracteristici cu care&...
Ciocan Reflexe Dejerine cu ac - Riester
125,0RON
Are un design modern, fiabilitate si stabilitate sporita, destinat testarii exacta a reflexelor. Model Dejerine cu ac, maner din otel inoxidabil, cromat. Se percutează diversele tendoane ale mușchilor examinați (de ex:. tendonul rotulian, tendonul achilian), provocându-se astfel o scurtă în..
Are un design modern, fiabilitate si stabilitate sporit...
Diapazon Riester
222,0RON
Acest diapazon este : destinat specialistilor in neurologie si orl practic si permite examinarea frecventei simplu si rapid este un instrument indispensabil neurologului Acest diapazon ofera un diagnostic cat mai concret in : reducerea sensibilitatii la vibratie ..
Acest diapazon este : destinat specialistilor in ...
Garou Ri Clip - Riester
50,0RON
Se foloseste pentru a produce staza venoasa in procesul de recoltare al sangelui. Garoul are un sistem de autoblocare putand fi folosit si cu o singura mana. Dispozitivul se poate dezinfecta cu produsele disponibile in comert sau cu autoclave pana la 120°C / 1 bar. Mod de folosire: Pentru..
Se foloseste pentru a produce staza venoasa in procesul...
Lampa frontala Clar N Riester
1.300,0RON
Ilumineaza foarte bine locul de examinare in orice situatie, operare cu o singura mana, banda de sustinere reglabila fara fir cu comapartiment de baterie incorporat poate fi curata usor datorita captuselii detasabile, lavabile. Commutator pornit /oprit situate pe compartimentul bateriei. Lumina..
Ilumineaza foarte bine locul de examinare in orice situ...
Lampa Frontala Ri-Focus Led
1.300,0RON
Lampa frontala de la Riester este un instrument medical care asigura o precizie mai ridicata de diagnosticare cu 40 la %. iluminare cu led led de inalta performanta peste 100.000 lux luminozitate puternica cu lumina alba pentru claritatea si precizia examinarii Caracteristici : ..
Lampa frontala de la Riester este un instrument medical...
Lanterna Pentru Examinare Riester
180,0RON
Lanterna pupilara pentru diagnostic, e-xam Riester lanterna profesionala cu bec Xenon 2,5V 2 baterii alkaline, tip AA 1.5 V temperatura de culoare 3.500°- 4.000° Kelvin 60.000 Lux camp iluminat Ø de 14 cm de la distanta de 15 cm carcasa din fibra de sticla si..
Lanterna pupilara pentru diagnostic, e-xam Riester...
Oftalmoscop Riester ri-mini HL 2.5V
730,0RON
Oftalmoscop Riester ri-mini®, bec xenon XL 2.5V, dioptrii de la -20 la + 20, cerc mic, cerc mare, fanta, semicerc, cerc diagrama, filtru rosu, carcasa din fibra de sticla si plastic ranforsat, rezistent la impact, inele de metal cromat, tratate anticoroziune.  Maner de alimentare cu dia..
Oftalmoscop Riester ri-mini®, bec xenon XL 2.5V, dioptr...
Oftalmoscop Uni II
445,0RON
Oftalmoscop-ul Riester Uni II este destinat pentru : utilizarea in oftalmologie pediatrie medicina generala si orl Specificatii : dotat cu bec halogen de 2.5 V lentile corectoare intre -20 la + 20 dioptrii prevazut cu maner din metal cromat  reostat ce permite re..
Oftalmoscop-ul Riester Uni II este destinat pentru : ...
Oglinda Frontala
250,0RON
Oglinda frontala Riester constructie robusta diametru 90 mm sistem manipulare cu bila pentru manevrare usoara banda pentru cap sistem pentru ajustarea dimensiunii construita din materiale de calitate superioara ofera mobilitate sporita medicului  ..
Oglinda frontala Riester constructie robusta di...
Otoscop EScope cu iluminare directa - Riester
350,0RON
Otoscop pen-scope® 2,7 V vacuum. iluminare standard. -Trusa in husa de material -Tub de plastic cu 5 bucati specule reutilizabile 2.5mm si 4mm -Maner pentru doua baterii  tip AA. -Baterii neincluse ..
Otoscop pen-scope® 2,7 V vacuum. iluminare standard. ...
Sistem de monitorizare a tensiunii arteriale smartPRO (TD-3128)
435,0RON
Sistemul smartPRO (TD-3128) este un sistem conceput pentru a măsura neinvaziv tensiunea arterială.  Este destinat utilizării la domiciliu și în medii clinice de către o persoană cu o bună înțelegere a instrucțiunilor de utilizare, atunci când pacientul poate fi operatorul dispozitivului.&..
Sistemul smartPRO (TD-3128) este un sistem conceput pen...
Specul Auricular Riester
12,0RON
Specul auricular pentru otoscop Riester din plastic. Numarul Diametrul 1 Ø 2 mm 2 Ø 3 mm 3 Ø 4 mm 4 Ø 5 mm 5 Ø 9 mm   ..
Specul auricular pentru otoscop Riester din plastic. ...
Stetoscop Anestophon Riester
140,0RON
Stetoscop inovator special creat pentru studenti, asistente medicale si personal medical. Este echipat cu un sistem complet nou de aluminiu din care este formata capsula.  Acustic, performanțele au fost îmbunătățite oferind standarde ridicate de calitate la un pret decent. Caracter..
Stetoscop inovator special creat pentru studenti, ...
Stetoscop Duplex 2.0 - Riester
310,0RON
Stetoscoapele duplex ® 2.0 de la Riester se disting prin performanţe acustice deosebite. Realizat oțel inoxidabil. Sistem acustic inovator pentru toate gamele de frecvență Precizie capsula dubla din oțel inoxidabil Membrana special conceputa pentru o acustica precisa, Ø 44 mm, dotal..
Stetoscoapele duplex ® 2.0 de la Riester se disting pri...
Stetoscop Duplex Riester
190,0RON
Duplex  este un stetoscop de înaltă calitate si precizie de la Riester. Performanța acustică a fost îmbunătățita considerabil datorita constructiei si a capsulei duble. Caracteristici : membrane speciale pentru auscultare perfecta diametru Ø 48 mm cu inel siliconic pe margine&nbs..
Duplex  este un stetoscop de înaltă calitate si pr...
Afișare 1 - 16 din 21 (2 pagini)

PUNCTE DE LUCRU

  • 01

    Hala Centrală, situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iași, în Piața Prieteniei Romano—Elene 

  • 02

    Independenței, situat pe Bd. Independenței, Nr. 4, Bl. R1, Iași, vis-a-vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon 

  • 03

    Tătărași, situat pe Str. Vasile Lupu, Nr. 86, Bl. K1, Iași, lângă magazinul Flux