Riester Germany


Lampa Frontala Ri-Focus Led
850,0RON Fără TVA: 714,3RON
Lampa frontala de la Riester este un instrument medical care asigura o precizie mai ridicata de diagnosticare cu 40 la %. iluminare cu led led de inalta performanta peste 100.000 lux luminozitate puternica cu lumina alba pentru claritatea si precizia examinarii Caracteristici : ..
Lampa frontala de la Riester este un instrument medical care asig...
Lanterna Pentru Examinare Riester
270,0RON Fără TVA: 226,9RON
Lanterna pupilara pentru diagnostic, e-xam Riester lanterna profesionala cu bec Xenon 2,5V 2 baterii alkaline, tip AA 1.5 V temperatura de culoare 3.500°- 4.000° Kelvin 60.000 Lux camp iluminat Ø de 14 cm de la distanta de 15 cm carcasa din fibra de sticla si..
Lanterna pupilara pentru diagnostic, e-xam Riester lan...
Oftalmoscop Uni II
445,0RON Fără TVA: 373,9RON
Oftalmoscop-ul Riester Uni II este destinat pentru : utilizarea in oftalmologie pediatrie medicina generala si orl Specificatii : dotat cu bec halogen de 2.5 V lentile corectoare intre -20 la + 20 dioptrii prevazut cu maner din metal cromat  reostat ce permite re..
Oftalmoscop-ul Riester Uni II este destinat pentru : utiliz...
Oglinda Frontala
210,0RON Fără TVA: 176,5RON
Oglinda frontala Riester constructie robusta diametru 90 mm sistem manipulare cu bila pentru manevrare usoara banda pentru cap sistem pentru ajustarea dimensiunii construita din materiale de calitate superioara ofera mobilitate sporita medicului  ..
Oglinda frontala Riester constructie robusta diametru 90 ...
Olive Riester
15,0RON Fără TVA: 12,6RON
Olive cu filet pentru stetoscop Riester x 2 bucati  ..
Olive cu filet pentru stetoscop Riester x 2 bucati&nbs...
Otoscop EScope- Riester
290,0RON Fără TVA: 243,7RON
Specificatii: iluminare directa2.7V vacuum  trusă în husă de material 5 bucati specule reutilizabile 2.5mm 5 bucati specule reutilizabile 4mm utilizeaza 2 baterii tip AA Culoare: NEGRU     ..
Specificatii: iluminare directa2.7V vacuum  trusă în...
Otoscop Riester Uni I
270,0RON Fără TVA: 226,9RON
Otoscop-ul Riester Uni I : este din metal cromat iluminare cu bec incandescent 2,7 V lumina rece dotat cu lupa marire x 4 pivotanta 360° acces pentru instrumentele chirurgicale maner de alimentare tip "C" Ø28 mm reostat pentru reglarea intensitatii luminoase functioneaza cu ..
Otoscop-ul Riester Uni I : este din metal cromat iluminar...
Pulsoximetru Ri-Fox N Riester
740,0RON Fără TVA: 621,8RON
Pulsoximetrul : serveste la masurarea neinvaziva a saturatiei arteriale in oxigen (SpO2) masoara frecventa cardiaca (frecventa pulsului) Saturatia in oxigen indica procentul de hemoglobina din sangele arterial care fixeaza oxigen. din acest motiv reprezinta un param..
Pulsoximetrul : serveste la masurarea neinvaziva a saturati...
Specul Auricular Riester
12,0RON Fără TVA: 10,1RON
Specul auricular pentru otoscop Riester din plastic. Numarul Diametrul 1 Ø 2 mm 2 Ø 3 mm 3 Ø 4 mm 4 Ø 5 mm 5 Ø 9 mm   ..
Specul auricular pentru otoscop Riester din plastic. ...
Spirotest Riester
665,0RON Fără TVA: 558,8RON
Spirotestul utilizeaza o tehnologie moderna ce asigura masurarea cu precizie a capacitatii pulmonare fara utilizarea apei. produs de inalta calitate design atractiv utilizat in cabinete medicale si centre sportive Simplitatea manipularii si utilizarii acestui dispozitiv de c..
Spirotestul utilizeaza o tehnologie moderna ce asigura masur...
Stetoscop Anestophon Riester
90,0RON Fără TVA: 75,6RON
Stetoscop inovator special creat pentru studenti, asistente medicale si personal medical. Este echipat cu un sistem complet nou de aluminiu din care este formata capsula.  Acustic, performanțele au fost îmbunătățite oferind standarde ridicate de calitate la un pret decent. Caracter..
Stetoscop inovator special creat pentru studenti, asistente ...
Stetoscop Duplex Riester
190,0RON Fără TVA: 159,7RON
Duplex  este un stetoscop de înaltă calitate si precizie de la Riester. Performanța acustică a fost îmbunătățita considerabil datorita constructiei si a capsulei duble. Caracteristici : membrane speciale pentru auscultare perfecta diametru Ø 48 mm cu inel siliconic pe margine&nbs..
Duplex  este un stetoscop de înaltă calitate si precizie de ...
Stetoscop Tristar Riester
343,0RON Fără TVA: 288,2RON
Stetoscop-ul Tristar Riester cu trei dimensiuni  diferite ale capsulelor duble : pentru adulti copii si bebelusi copii si nou -nascuti  Este deosebit de potrivit pentru o ascultare perfecta in toate gamele de frecventa . Performanta acustica considerabil imbunatat..
Stetoscop-ul Tristar Riester cu trei dimensiuni  diferite al...
Tensiometru Copii Riester
293,0RON Fără TVA: 246,2RON
Caracteristici : disponibil in doua variante constructive cu carcasa de plastic sau  metal robust maner ergonomic in forma de lingura, din oțel inoxidabil  precizie a supapei de eliberare a presiunii, permite reglarea fină și este non zgomot  micro-filtru  ce pro..
Caracteristici : disponibil in doua variante constructive c...
Tensiometru E-Mega Riester
245,0RON Fără TVA: 205,9RON
Model Palm-Style cu para atasata pe manometru. Caracteristici : Manseta este dintr-o singura bucata, material ce nu contine latex  Umflare rapida a mansetei gratie modelului ergonomic Capacitate pana la 600 mmHg Supapa de eliberare a aerului cu reglaj fin Diametru 63 mm si..
Model Palm-Style cu para atasata pe manometru. Caracteristici ...
Tensiometru E-Mega Riester Cu Stetoscop
335,0RON Fără TVA: 281,5RON
Tensiometru mecanic de ultima generatie e-mega : para la manometru manseta cu (camera din latex) si cu un tub inchidere velcro masurare 0 - 300 mm Hg precizie ± 3 mm Hg fiabilitate datorita mecanismului de inalta precizie cu diafragma din aliaj cupru-beriliu pentr..
Tensiometru mecanic de ultima generatie e-mega : para ...
Afişare 1 - 16 din 20 (2 pagini)

Tehnica-Medicala PUNCTE  DE LUCRU

  • 01

    Puct de lucru Hala Centrala , situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iasi, in Piata Prieteniei Romano – Elene 

  • 02

    Punct de lucru Independentei , situat pe Bd. Independentei, Nr.4 Bloc R1 Iasi, vis a vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon 

  • 03

    Punct de lucru Tatarasi , situat pe Str. Vasile Lupu, Nr.86 Bloc K1 Iasi, langa magazinul Flux