Riester Germany


Ciocan Reflexe Buck - Riester
110,0RON Fără TVA: 92,4RON
Fiabilitate și stabilitate doua caracteristici cu care  se distinge din  toate aceste ciocane de percuție clasice pentru testarea exacta a reflexelor. Din  cel mai simplu model a devenit cel mai de calitate ciocan doar  e  Made in Germany. Toate ciocanele sunt furniza..
Fiabilitate și stabilitate doua caracteristici cu care  se d...
Ciocan Reflexe Dejerine cu ac - Riester
110,0RON Fără TVA: 92,4RON
Are un design modern, fiabilitate si stabilitate sporita, destinat testarii exacta a reflexelor. Model Dejerine cu ac, maner din otel inoxidabil, cromat. Se percutează diversele tendoane ale mușchilor examinați (de ex:. tendonul rotulian, tendonul achilian), provocându-se astfel o scurtă în..
Are un design modern, fiabilitate si stabilitate sporita, destina...
Diapazon - Riester
220,0RON Fără TVA: 184,9RON
Destinatspecialistilor in neurologie si ORL. Aceste diapazoane practice,permit examinarea de frecventa simplu si rapid. Diapazonul este un instrument indispensabil neurologului. Permite un diagnostic fara echivoc in cazul reducerii sensibilitatii la vibratie, testarea palesteziei si recunoas..
Destinatspecialistilor in neurologie si ORL. Aceste diapazoane p...
Lampa frontala ,,Ri-Focus LED'' - Riester
850,0RON Fără TVA: 714,3RON
Lampa frontala Ri-Focus LED de la Riester, este un instrument medical de iluminare cu LED, care asigura o precizie de diagnosticare cu 40% mai buna decat clasicele instrumente medicale de iluminare. LED-ul de inalta performanta (peste 100000 LUX) ofera numeroase beneficii: luminozitate p..
Lampa frontala Ri-Focus LED de la Riester, este un instrument med...
Lanterna medicala pentru diagnostic
175,0RON Fără TVA: 147,1RON
Instrument de diagnostic versatil, compact, design modern, calitate incontestabila, ofera posibilitatea unui diagnostic precis si rapid. Lanterna este destinata pentru utilizarea in diverse domenii ale practicii medicale moderne. Caracteristici: bec Xenon 2,5V functioneaza cu 2 bate..
Instrument de diagnostic versatil, compact, design modern, calita...
Oftalmoscop - Riester Uni II
445,0RON Fără TVA: 373,9RON
Oftalmoscop Uni II destinat pentru utilizarea in oftalmologie, pediatrie, medicina generala, ORL. Oftalmoscopul este dotat cu bec cu halogen de 2.5V Lentile corectoare intre -20 la + 20 dioptrii. Este prevazut cu un maner de metal cromat, cu reostat care permite reglarea intensitatii luminoa..
Oftalmoscop Uni II destinat pentru utilizarea in oftalmologie, pe...
Oglinda frontala - Riester
184,0RON Fără TVA: 154,6RON
Oglinda frontala Ziegler, constructie robusta, diametru de 90 mm, sistem de manipulare cu bila pentru manevrare usoara în directii diferite. Prevazuta cu o banda de cap, care are un sistem pentru ajustarea dimensiunii. Construita din materiale de calitate superoara, rezistenta maxima, pentru ..
Oglinda frontala Ziegler, constructie robusta, diametru de 90 mm,...
Olive stetoscop X 2 Buc - Riester
15,0RON Fără TVA: 12,6RON
Olive cu filet pentru stetoscoape Riester. ..
Olive cu filet pentru stetoscoape Riester. .....
Otoscop -  Riester Uni I
270,0RON Fără TVA: 226,9RON
Otoscop Riester Uni I, din metal cromat, iluminare cu bec incandescent 2,7V, lumina rece, iluminarea optima. Dotat cu lupa cu marire X4 pivotanta 360°, cu acces pentru instrumentele chirurgicale. Sistem pentru efectuarea de otoscopii pneumatice. Maner de alimentare tip "C" Ø28 mm cu reostat ..
Otoscop Riester Uni I, din metal cromat, iluminare cu bec incande...
Para tensiometru
48,0RON Fără TVA: 40,3RON
Para cu supapa pentru tensiometre. Culoare neagra. Confectionata din cauciuc. ..
Para cu supapa pentru tensiometre. Culoare neagra. Confectionat...
Pulsoximetru RiFox- Riester
740,0RON Fără TVA: 621,8RON
Pulsoximetru serveste la masurarea neinvaziva a saturatiei arteriale in oxigen (SpO2) si a frecventei cardiace (frecventa pulsului). Saturatia in oxigen indica procentul de hemoglobina din sangele arterial care fixeaza oxigen. Din acest motiv reprezinta un parametru important pentru evaluarea..
Pulsoximetru serveste la masurarea neinvaziva a saturatiei arteri...
Specul auricular plastic - Riester
12,0RON Fără TVA: 10,1RON
Specul auricular pentru otoscop Riester. Numarul Diametrul 1 Ø 2 mm 2 Ø 3 mm 3 Ø 4 mm 4 Ø 5 mm 5 Ø 9 mm   ..
Specul auricular pentru otoscop Riester. Numarul ...
Spirotest - Riester
665,0RON Fără TVA: 558,8RON
Utilizeaza tehnologie moderna ce asigura masurarea cu precizie a capacitatii pulmonare fara utilizarea apei. Acest produs Riester de inalta calitate, cu un design atractiv, este utilizat in cabinete medicale si centre sportive. Simplitatea manipularii face ca acest dispozitiv sa poata fi util..
Utilizeaza tehnologie moderna ce asigura masurarea cu precizie a ...
Stetoscop Anestophon - Riester
90,0RON Fără TVA: 75,6RON
Stetoscopul inovator special creat pentru studenti, asistente medicale si personalul de asistenta medicala. Este echipat cu un sistem complet nou de aluminiu din care este formata capsula, pentru un confort sporit  mai ales atunci când se iau măsurătorile tensiunii arteriale . Acustic pe..
Stetoscopul inovator special creat pentru studenti, asistente med...
Stetoscop Duplex - Riester
190,0RON Fără TVA: 159,7RON
Duplex  este un stetoscop   de înaltă calitate si precizie de la  Riester. Performanța acustică a fost îmbunătățita considerabil,datorita tipului constructiv si a capsulei duble.   Caracteristici: Membrane speciale pentru auscultare perfecta cu diametrul Ø 48 ..
Duplex  este un stetoscop   de înaltă calitate si ...
Stetoscop Duplex Crom - Riester
190,0RON Fără TVA: 159,7RON
Cap dublu din crom Membrana Ø 48mm,clopot Ø 36mm,tub in Y, 77 cm 20Hz-100Hz max 3.6 dB la 100Hz 100Hz-1500Hz max 21.7dB la 300 Hz Piese de schimb membrana si olive ..
Cap dublu din crom Membrana Ø 48mm,clopot Ø 36mm,tub in Y, 77 cm...
Afişare 1 - 16 din 25 (2 pagini)

Tehnica-Medicala PUNCTE  DE LUCRU

  • 01

    Puct de lucru Hala Centrala , situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iasi, in Piata Prieteniei Romano – Elene 

  • 02

    Punct de lucru Independentei , situat pe Bd. Independentei, Nr.4 Bloc R1 Iasi, vis a vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon