Recuperare Medicala

Recuperare Medicala


Bila Flexor Din Silicon
20,0RON Fără TVA: 18,3RON
Este utilizata pentru exercitii de recuperare a musculaturii palmei musculaturii degetelor Bila flexor se regaseste in 3 variante cu diferite grade de duritate : Verde - moale Albastra - medie Rosie - tare Produsul este fabricat din silicon 100% (de uz medical), avan..
Este utilizata pentru exercitii de recuperare a musculaturi...
Cleste Flexor
15,0RON Fără TVA: 12,6RON
Este recomandat : pentru dezvoltarea musculaturii mâinii  îndepărtarea stresului recuperari post traumatice intretinerea mobilitatii degetelor circulatiei sangvine periferice locale Acest cleste este testat şi garantat pentru 50.000 de flexări ! Reglarea deschiderii m..
Este recomandat : pentru dezvoltarea musculaturii mâinii&nb...
Inel Flexor
15,0RON Fără TVA: 12,6RON
Este recomandat pentru : recuperare post traumatica si intretinere curenta dezvoltarea mobilitatii articulatiilor la antebrat si degete inbunatatirea circulatiei sangvine  relaxare si calmare Acest inel flexor este din cauciuc natural. Rezista la 40.000 de fle..
Este recomandat pentru : recuperare post traumatica&nb...
Minge Flexor
10,0RON Fără TVA: 8,4RON
Este recomandata pentru : recuperare post traumatica si intretinere curenta dezvoltarea mobilitatii articulatiilor la antebrat si degete inbunatatirea circulatiei sangvine  relaxare si calmare Acesta minge flexor este din spuma poliuretanica.  &..
Este recomandata pentru : recuperare post traumatica&n...
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)

Tehnica-Medicala PUNCTE  DE LUCRU

  • 01

    Puct de lucru Hala Centrala , situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iasi, in Piata Prieteniei Romano – Elene 

  • 02

    Punct de lucru Independentei , situat pe Bd. Independentei, Nr.4 Bloc R1 Iasi, vis a vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon