Recuperare

Recuperare


Bile flexoare din silicon
20,0RON Fără TVA: 18,3RON
Se utilizeaza pentru exercitii de recuperare a musculaturii degetelor si/sau a palmei. Caracteristici: Grade de duritate: Bila verde - moale Bila albastra - medie Bila rosie - tare Produsul este fabricat din 100% silicon(de uz medical), avand aprobate testele de biocompatib..
Se utilizeaza pentru exercitii de recuperare a musculaturii deget...
Flexor cleste
15,0RON Fără TVA: 12,6RON
Flexorul este util pentru antrenarea eficienta a metacarpienelor si a incheieturilor. Antrenamentul eficient este asigurat de rezistenta opusa de arcul cu care este echipat. Este fabricat din plastic rezistent.. ..
Flexorul este util pentru antrenarea eficienta a metacarpienelor ...
Inel Flexor
15,0RON Fără TVA: 12,6RON
Destinat pentru: recuperari post traumatice si intretinere curenta dezvoltarea mobilitatii articulatiilor la antebrat si degete inbunatatirea circulatiei sangvine la antebrat si degete relaxare, calmare, indepartare stres, ajutor antifumat Caracteristici: din cauciuc natu..
Destinat pentru: recuperari post traumatice si intretinere ...
Minge flexor
10,0RON Fără TVA: 8,4RON
Destinata pentru: recuperari post traumatice si intretinere curenta dezvoltarea mobilitatii articulatiilor la antebrat si degete inbunatatirea circulatiei sangvine la antebrat si degete relaxare, calmare, indepartare stres, ajutor antifumat Caracteristici: din spuma poliu..
Destinata pentru: recuperari post traumatice si intretinere...
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)

Tehnica-Medicala PUNCTE  DE LUCRU

  • 01

    Puct de lucru Hala Centrala , situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iasi, in Piata Prieteniei Romano – Elene 

  • 02

    Punct de lucru Independentei , situat pe Bd. Independentei, Nr.4 Bloc R1 Iasi, vis a vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon