Purificare Testare Aer - Apa

Purificare Testare Aer - Apa


Cartus filtrare apa - Brita MAXTRA
35,0RON Fără TVA: 29,4RON
Descriere: Cartusul filtrant Brita MAXTRA, poate fi folosit pentru recipientele speciale de filtrare a apei, marca Brita. Cu ajutorul acestuia se pot filtra aproximativ 150 l de apa potabila (cantitatea va depinde de nivelul de duritate a apei, precum si de calitatea acesteia). Car..
Descriere: Cartusul filtrant Brita MAXTRA, poate fi folosit...
Cartus filtrare apa Brita Maxtra- Pachet 3+1buc
108,0RON Fără TVA: 90,8RON
Cartus filtrant Brita MAXTRA, poate fi folosit pentru recipientele speciale de filtrare a apei, marca Brita.  Cu ajutorul acestuia se pot filtra aproximativ 150 l de apa potabila (cantitatea va depinde de nivelul de duritate a apei, precum si de calitatea acesteia). Cartusul filtrant BRI..
Cartus filtrant Brita MAXTRA, poate fi folosit pentru recipientel...
Cartuse filtrare apa Laica Bi-Flux - 2 buc
53,0RON Fără TVA: 44,5RON
Cartusele Bi-Flux sunt rezultatul celei mai avansate tehnologii dezvoltata de Laica. Peste 13 ani de experienta, solutii patentate, tehnologie avansata, certificari, calitate si profesionalism stau la baza acestor rezultate. Filtrele de apa Laica Bi-Flux reduc: calcarul, clorul, plumbul, zin..
Cartusele Bi-Flux sunt rezultatul celei mai avansate tehnologii d...
Cartuse filtrare apa Laica Bi-Flux - 2 buc.
55,0RON Fără TVA: 46,2RON
Cartuse filtrante Laica Bi-Flux F2M destinate canilor filtrante Laica si nu numai. Cartusele Bi-Flux sunt rezultatul celei mai avansate tehnologii dezvoltata de Laica. Peste 13 ani de experienta, solutii patentate, tehnologie avansata, certificari, calitate si profesionalism stau la baza ace..
Cartuse filtrante Laica Bi-Flux F2M destinate canilor filtrante L...
Pachet promotional - 6 cartuse filtrante de apa + cana Laica CADOU
165,0RON Fără TVA: 138,7RON
Pachetul promotional este format din: 6 x Cartuse filtrante de apa Laica Bi-Flux 1 x Cana filtranta Laica Stream culoare alba cod J31AF CADOU. Cana filtranta Laica este destinata filtrarii apei potabile. Cana filtranta de apa Laica reduce: calcarul, clorul, plumbul, zincul, cuprul şi alte..
Pachetul promotional este format din: 6 x Cartuse filtrante de a...
Purificator de aer SALIN S2
174,0RON Fără TVA: 146,2RON
Produsele Salin sunt bazate pe ideea tratamentelor in minele de sare cunoscute si folosite la noi in ţară de foarte multă vreme. Ele utilizează un procedeu de noutate absolută in tratarea complexă a aerului si anume trecerea forţată a aerului printr-un bloc filtrant cu granule de săruri, i..
Produsele Salin sunt bazate pe ideea tratamentelor in minele ...
Rezerva filtru SALIN S2
63,0RON Fără TVA: 52,9RON
Pentru mentinerea in parametrii optimi a capacitatii de purificare a aerului, se recomanda schimbarea placilor saline dupa patru-sase luni de utilizare. Pastrate in ambalajul original valabilitatea acestora este de peste 2 ani. ..
Pentru mentinerea in parametrii optimi a capacitatii de purificar...
SET TESTERE APA
45,0RON Fără TVA: 37,8RON
Set testere apa. Set benzi de testare pentru a masura concentratia de nitrati, pH-ul si duritatea apei. Introduceti fasia test in apa. După aproximativ un minut, aceasta va indica gradul de duritate al apei, prin schimbarea culorii. Pachetul conţine: 3 cutii, fiecare cu 6 benzi de test. ..
Set testere apa. Set benzi de testare pentru a masura concentrat...
Tester duritate apa
16,0RON Fără TVA: 13,4RON
Tester duritate apă Duritatea apei reprezintă cantitatea totală de ioni de calciu şi magneziu prezenţi în apă, sub formă de săruri solubile (în principal sub formă de bicarbonaţi). Aceştia, prin descompunere, duc la apariţia carbonaţilor respectivi, care sunt compuşi greu solubili şi se depun..
Tester duritate apă Duritatea apei reprezintă cantitatea totală ...
Testere nitriti apa
24,0RON Fără TVA: 20,2RON
Testere nitriţi Testere practice pentru măsurarea concentraţiei de nitriţi din apă. Pur şi simplu înmuiaţi banda de testare în apă şi determinaţi rezultatul pe baza diagramei de culoare. Ideale pentru acvarii. Conţinut: 6 bucăţi ..
Testere nitriţi Testere practice pentru măsurarea concentraţiei ...
Umidificator cu ultrasunete JC-490
218,0RON Fără TVA: 183,2RON
ASISTENŢĂ IMEDIATĂ  A PROBLEMELOR RESPIRATORII, ATÂT PENTRU COPII CÂT ŞI PENTRU ADULŢI. ASIGURĂ UN NIVEL OPTIM DE UMIDITATE ÎN AER. Uşor de folosit, ideal pentru orice ambient Tehnologie cu ultrasunete ;emite vapori reci Lumină nocturnă relaxantă Lumină roşie:indică dacă rezervorul ..
ASISTENŢĂ IMEDIATĂ  A PROBLEMELOR RESPIRATORII, ATÂT PENTRU ...
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)

Tehnica-Medicala PUNCTE  DE LUCRU

  • 01

    Puct de lucru Hala Centrala , situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iasi, in Piata Prieteniei Romano – Elene 

  • 02

    Punct de lucru Independentei , situat pe Bd. Independentei, Nr.4 Bloc R1 Iasi, vis a vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon