Produse pentru incontinenta

Produse pentru incontinenta


Saltea Antiescare Sale!
290,0RON 335,0RON Fără TVA: 266,1RON
Seria de saltele antiescare DD.HY.0101  se adresează pacienților imobilizați în pat, temporar sau permanent - în unități spitalicești sau la domiciliu, pentru prevenirea apariției escarelor (ulcerațiilor de presiune) sau tratarea acestora și pentru creșterea gradului de confort. Pompa cree..
Seria de saltele antiescare DD.HY.0101  se adresează pacienț...
Absorbante cu forma anatomica San Seni Maxi x 30 buc
60,0RON Fără TVA: 50,4RON
Absorbantele cu forma anatomica San Seni Maxi, au fost create pentru persoanele care au nevoie de confort si siguranta în orice situatie. Reprezinta solutia perfecta pentru persoanele care se deplaseaza cu ajutorul caruciorului cu rotile, imobilizate sau supraponderale. conditia fizica: ..
Absorbantele cu forma anatomica San Seni Maxi, au fost create pen...
Absorbante cu forma anatomica San Seni Normal x 30 buc
45,0RON Fără TVA: 37,8RON
Absorbantele cu forma anatomica San Seni Normal, au fost create pentru persoanele care au nevoie de confort si siguranta în orice situatie. Reprezinta solutia perfecta pentru persoanele care se deplaseaza cu ajutorul caruciorului cu rotile, imobilizate sau supraponderale. conditia fizica: mo..
Absorbantele cu forma anatomica San Seni Normal, au fost create p...
Absorbante cu forma anatomica San Seni Plus x 30 buc
66,0RON Fără TVA: 55,5RON
Absorbantele cu forma anatomica San Seni Plus, au fost create pentru persoanele care au nevoie de confort si siguranta în orice situatie. Reprezinta solutia perfecta pentru persoanele care se deplaseaza cu ajutorul caruciorului cu rotile, imobilizate sau supraponderale. Conditia fizica: ..
Absorbantele cu forma anatomica San Seni Plus, au fost create pen...
Absorbante cu forma anatomica Seni Care  Uni x 30 buc
54,0RON Fără TVA: 45,4RON
Absorbantele cu forma anatomica San Seni Uni, au fost create pentru persoanele care au nevoie de confort si siguranta în orice situatie. Reprezinta solutia perfecta pentru persoanele care se deplaseaza cu ajutorul caruciorului cu rotile, imobilizate sau supraponderale. Caracteristicile p..
Absorbantele cu forma anatomica San Seni Uni, au fost create pent...
Aleze de protectie Seni Soft Super x 30 buc
69,0RON Fără TVA: 58,0RON
Indiferent de produsul absorbant utilizat, se recomandă şi folosirea alezelor Seni Soft, ce vor proteja patul şi lenjeria. Caracteristicile produsului: Seni Soft Super Alezele igienice Seni Soft sunt ideale pentru protejarea patului şi a lenjeriei, în timpul aplicării produselor cosmetic..
Indiferent de produsul absorbant utilizat, se recomandă şi folosi...
Bavete cu buzunar Seni Care x 100 buc
50,0RON Fără TVA: 42,0RON
Hainele se murdaresc foarte repede în timpul mesei sau a igienei personale (ex. barbieritul). Bavetele de unica folosinta Seni Care, rezolva aceasta problema. Caracteristicile produsului: Seni Care bavete cu buzunar si guler protector. Protejeaza hainele în timpul meselor sau a igienei per..
Hainele se murdaresc foarte repede în timpul mesei sau a igienei ...
Chilot elastic Seni Active Classic x 30 buc
90,0RON Fără TVA: 75,6RON
Chilotul absorbant Seni Active Classic, reprezintă soluţia ideală pentru persoanele active cu probleme de incontinenţă medie si gravă, de asemenea pentru pacienţii în reabilitare fizică. Produs de unică folosinţă. condiţia fizică: mobil gradul de incontinenţă: mediu Caracteristicile ..
Chilotul absorbant Seni Active Classic, reprezintă soluţia ideală...
Crema Pentru Ingrijirea Pielii Menalind
40,0RON Fără TVA: 33,6RON
Prin formarea unei pelicule subtiri, transparente, crema de protectie Menalind ingrijeste si protejeaza eficient pielea degradata si deshidratata in cazul pacientilor cu incontinenta prevenind iritatiile si formarea escarelor. Beneficii : Ingrijeste si protejeaza eficient pielea degrad..
Prin formarea unei pelicule subtiri, transparente, crema de prote...
Husa impermeabila pentru pat
95,0RON Fără TVA: 79,8RON
Husa pentru saltea confectionata din tesaturi care opresc trecerea lichidelor permitand totusi trecerea aerului prin cearceaf si saltea. Aceasta husa de saltea are fata care poate veni in contact cu pielea din bumbac, iar cealalta fata dintr-un material impermeabil- poliuteran  impermeabi..
Husa pentru saltea confectionata din tesaturi care opresc trecere...
Scutece cu sistem inchis Super Seni x 30 buc
90,0RON Fără TVA: 75,6RON
Scutecele cu sistem închis Super Seni, asigură confort şi protecţie eficientă în cazurile de incontinenţă. condiţia fizică: mobil/imobil gradul de incontinenţă: mediu Caracteristicile produsului: Scutecele cu sistem închis Super Seni, reprezintă soluţia perfectă pentru persoanele cu i..
Scutecele cu sistem închis Super Seni, asigură confort şi protecţ...
Solutie pentru curatarea plagilor - Granudacyn x 1000 ml
95,0RON Fără TVA: 79,8RON
Gradunacyn este o solutie gata preparata pentru curatarea  plagilor. Solutia este folosita pentru curatarea, umezirea si spalarea de plagi acute, cronice si contaminate precum si pentru arsuri de primul si al doile grad. Curatarea regulata a plagilor impiedica o proliferare excesiva a ..
Gradunacyn este o solutie gata preparata pentru curatarea  p...
Bazinet
25,0RON Fără TVA: 21,0RON
Plosca medicala necesara ingrijirii bolnavilor care nu se pot deplasa. ..
Plosca medicala necesara ingrijirii bolnavilor care nu se pot dep...
Aleza Pentru Pat
45,0RON Fără TVA: 37,8RON
Ideala pentru protejarea patului, a canapelelor de consultatie, folosita in centre medicale, camine de batrani sau chiar in comfortul propriei locuinte. Aleza este fabricata din material impermeabil pentru lichide. Compozitie material:  Tercot peliculizat, impermeabil Culori:  Di..
Ideala pentru protejarea patului, a canapelelor de consultatie, f...
Sac Colostomie Dansac Nova
12,0RON Fără TVA: 11,0RON
Filtrul: Fiind conceput pentru ileostomie, caz in care materia fecala este lichida, filtrul de protecție este invelit in 2 membrane suplimentare, care asigura protectie maxima impotriva scurgerilor si protejeaza filtrul de umiditate. Sacul: Sacul este acoperit de o husa din tesatura m..
Filtrul: Fiind conceput pentru ileostomie, caz in care materia&n...
Sac Colostomie Dansac Nova Inchis
10,0RON Fără TVA: 9,2RON
Filtrul: Filtrul de carbon Nova 100% activ nu permite trecerea mirosurilor neplacute si reduce riscul de vid si umflare a sacului. Sacul: Invelisul sacului este realizat dintr-o tesatura rezistenta la apa – nu se lipeste de piele in conditii de transpiratie excesiva. Flansa: Flansa est..
Filtrul: Filtrul de carbon Nova 100% activ nu permite trecerea m...
Afișare 1 - 16 din 16 (1 pagini)

PUNCTE DE LUCRU

  • 01

    Hala Centrală, situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iași, în Piața Prieteniei Romano—Elene 

  • 02

    Independenței, situat pe Bd. Independenței, Nr. 4, Bl. R1, Iași, vis-a-vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon 

  • 03

    Tătărași, situat pe Str. Vasile Lupu, Nr. 86, Bl. K1, Iași, lângă magazinul Flux