Produse pentru incontinenta

Produse pentru incontinenta


Saltea Antiescare Sale!
290,0RON 335,0RON Fără TVA: 266,1RON
Seria de saltele antiescare DD.HY.0101  se adresează pacienților imobilizați în pat, temporar sau permanent - în unități spitalicești sau la domiciliu, pentru prevenirea apariției escarelor (ulcerațiilor de presiune) sau tratarea acestora și pentru creșterea gradului de confort. Pompa cree..
Seria de saltele antiescare DD.HY.0101  se adresează pacienț...
Absorbante cu forma anatomica San Seni Maxi x 30 buc
60,0RON Fără TVA: 50,4RON
Absorbantele cu forma anatomica San Seni Maxi, au fost create pentru persoanele care au nevoie de confort si siguranta în orice situatie. Reprezinta solutia perfecta pentru persoanele care se deplaseaza cu ajutorul caruciorului cu rotile, imobilizate sau supraponderale. conditia fizica: ..
Absorbantele cu forma anatomica San Seni Maxi, au fost create pen...
Absorbante cu forma anatomica San Seni Normal x 30 buc
45,0RON Fără TVA: 37,8RON
Absorbantele cu forma anatomica San Seni Normal, au fost create pentru persoanele care au nevoie de confort si siguranta în orice situatie. Reprezinta solutia perfecta pentru persoanele care se deplaseaza cu ajutorul caruciorului cu rotile, imobilizate sau supraponderale. conditia fizica: mo..
Absorbantele cu forma anatomica San Seni Normal, au fost create p...
Absorbante cu forma anatomica San Seni Plus x 30 buc
66,0RON Fără TVA: 55,5RON
Absorbantele cu forma anatomica San Seni Plus, au fost create pentru persoanele care au nevoie de confort si siguranta în orice situatie. Reprezinta solutia perfecta pentru persoanele care se deplaseaza cu ajutorul caruciorului cu rotile, imobilizate sau supraponderale. Conditia fizica: ..
Absorbantele cu forma anatomica San Seni Plus, au fost create pen...
Absorbante cu forma anatomica Seni Care Uni x 30 buc
54,0RON Fără TVA: 45,4RON
Absorbantele cu forma anatomica San Seni Uni, au fost create pentru persoanele care au nevoie de confort si siguranta în orice situatie. Reprezinta solutia perfecta pentru persoanele care se deplaseaza cu ajutorul caruciorului cu rotile, imobilizate sau supraponderale. Caracteristicile p..
Absorbantele cu forma anatomica San Seni Uni, au fost create pent...
Aleze de protectie Seni Soft Super x 30 buc
69,0RON Fără TVA: 58,0RON
Indiferent de produsul absorbant utilizat, se recomandă şi folosirea alezelor Seni Soft, ce vor proteja patul şi lenjeria. Caracteristicile produsului: Seni Soft Super Alezele igienice Seni Soft sunt ideale pentru protejarea patului şi a lenjeriei, în timpul aplicării produselor cosmetic..
Indiferent de produsul absorbant utilizat, se recomandă şi folosi...
Bavete cu buzunar Seni Care x 100 buc
50,0RON Fără TVA: 42,0RON
Hainele se murdaresc foarte repede în timpul mesei sau a igienei personale (ex. barbieritul). Bavetele de unica folosinta Seni Care, rezolva aceasta problema. Caracteristicile produsului: Seni Care bavete cu buzunar si guler protector. Protejeaza hainele în timpul meselor sau a igienei per..
Hainele se murdaresc foarte repede în timpul mesei sau a igienei ...
Chilot elastic Seni Active Classic x 30 buc
90,0RON Fără TVA: 75,6RON
Chilotul absorbant Seni Active Classic, reprezintă soluţia ideală pentru persoanele active cu probleme de incontinenţă medie si gravă, de asemenea pentru pacienţii în reabilitare fizică. Produs de unică folosinţă. condiţia fizică: mobil gradul de incontinenţă: mediu Caracteristicile ..
Chilotul absorbant Seni Active Classic, reprezintă soluţia ideală...
Crema Pentru Ingrijirea Pielii Menalind
40,0RON Fără TVA: 33,6RON
Prin formarea unei pelicule subtiri, transparente, crema de protectie Menalind ingrijeste si protejeaza eficient pielea degradata si deshidratata in cazul pacientilor cu incontinenta prevenind iritatiile si formarea escarelor. Beneficii : Ingrijeste si protejeaza eficient pielea degrad..
Prin formarea unei pelicule subtiri, transparente, crema de prote...
Husa impermeabila pentru pat
95,0RON Fără TVA: 79,8RON
Husa pentru saltea confectionata din tesaturi care opresc trecerea lichidelor permitand totusi trecerea aerului prin cearceaf si saltea. Aceasta husa de saltea are fata care poate veni in contact cu pielea din bumbac, iar cealalta fata dintr-un material impermeabil- poliuteran  impermeabi..
Husa pentru saltea confectionata din tesaturi care opresc trecere...
Lavete absorbante Air-laid Seni Care x 30 buc
15,0RON Fără TVA: 12,6RON
Lavetele de unica folosinta Seni Care, sunt fabricate dintr-un material special Air-laid, moale si foarte absorbant. Stratul Air-laid este format din mai multe fibre de celuloza, legate termic. Datorita acestui proces de fabricatie, lavetele sunt foarte rezistente la rupere, chiar si dupa ume..
Lavetele de unica folosinta Seni Care, sunt fabricate dintr-un ma...
Manusi nelaminate de curatare Seni Care x 50 buc
20,0RON Fără TVA: 16,8RON
Manusi pentru curatare, de unica folosinta, din material absorbant moale. Create special pentru a proteja pielea îngrijitorilor. Caracteristicile produsului: Manusi ne-laminate pentru curatarea pielii, fabricate din netesut foarte moale si delicat.  Se recomanda utilizarea cu apa, d..
Manusi pentru curatare, de unica folosinta, din material absorban...
Manusi spalare pacienti imobilizati, fara clatire x 8 bc -Abena
12,0RON Fără TVA: 10,1RON
Manușile de spalare umede Abena sunt o soluție ușoară pentru spalarea întregului corp fara sa fie nevoie să se foloseasca apa. Acest pachet de 8 manusi asigura o curatare si igienizare completa pentru intregul corp atunci cand pacientul se afla imobilizat la pat.  Manusile de spalat mini..
Manușile de spalare umede Abena sunt o soluție ușoară pentru spal...
Saltea antidecubit (antiescare) - ANTAR AT52101 + CADOU MANUSI UMEDE DE CURATARE ABENA
290,0RON Fără TVA: 243,7RON
Seria de saltele antiescare ANTAR  se adresează pacienților imobilizați în pat, temporar sau permanent - în unități spitalicești sau la domiciliu, pentru prevenirea apariției escarelor (ulcerațiilor de presiune) sau tratarea acestora și pentru creșterea gradului de confort. Pompa creează..
Seria de saltele antiescare ANTAR  se adresează paciențilo...
Saltea antidecubit pneumatica cu celule transversale pentru leziuni de decubit stadiu 1-4
900,0RON Fără TVA: 756,3RON
Saltea cu celule transversale Presiune alternanta 1 din 2 Sistem de prindere adaptabil la majoritatea tipurilor de paturi Husa confortabila Nylon Pompa de inalta calitate Reglarea presiunii in functie de greutatea pacientului Ciclu de functionare de 12 minute Functionare silentioasa Pen..
Saltea cu celule transversale Presiune alternanta 1 din 2 Siste...
Saltea profesionala antidecubit tip fagure pentru tratamentul leziunilor de decubit stadiu 1-2 + Cadou manusi umede de curatare Abena
390,0RON Fără TVA: 327,7RON
Saltea pneumatica cu celule tip fagure Sistem de prindere adaptabil la majoritatea tipurilor de paturi Realizare din PVC durabil de tip medical Margini extinse pentru stabilizarea saltelei Pompa de inalta calitate Reglarea presiunii in functie de greutatea pacientului Ciclu de alternare –..
Saltea pneumatica cu celule tip fagure Sistem de prindere adapta...
Afișare 1 - 16 din 22 (2 pagini)

PUNCTE DE LUCRU

 • 01

  Hala Centrală, situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iași, în Piața Prieteniei Romano—Elene 

 • 02

  Independenței, situat pe Bd. Independenței, Nr. 4, Bl. R1, Iași, vis-a-vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon 

 • 03

  Tătărași, situat pe Str. Vasile Lupu, Nr. 86, Bl. K1, Iași, lângă magazinul Flux