‼️ Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul!

Talonete

Despartitor Degete Valgus Med II (2 bucati/set)
42,0RON
Suport ortopedic. Protejează și în acelasi timp corecteazî monturile,diminuează durerile provocate de iritația acestora. Repoziționează degetul de la picior, astfel ajută ladiminuarea deformarilor. Este confecționat din silicon de calitate superioară,foarte fl exibilă. Cu două inele de sili..
Suport ortopedic. Protejează și în acelasi timp corect...
Separator din silicon pentru degete picioare X 2 bc
25,0RON
Este conceput pentru pozitionarea corecta a degetelor de la picioare in pantofi si pentru evitarea suprapunerii lor. Indicat a se folosi in timpul mersului, sportului dar si in timpul serviciului. Caracteristici:  este fabricat din 100% silicon moale.  Consistenta si el..
Este conceput pentru pozitionarea corecta a degetelor d...
SUPORT CALCAI SILICON X 2 BUC - WICROMED
70,0RON
Suportul de calcai din silicon este indicat in tratarea si prevenirea problemelor calcaielor Caracteristici: Potrivire anatomica perfecta pentru calcai. Isi exercita efectul pe intreaga suprafata a calcaiului. Avand o suprafata mare de contact, este suportul este indicat in tratarea si pr..
Suportul de calcai din silicon este indicat in tratarea...
Suport silicon pentru calcai - Gmed
70,0RON
Indicat in tratarea si prevenirea problemelor calcaielor. Suport silicon pentru calcai este indicat in tratarea si prevenirea problemelor calcaielor.  Asigura calcaielor o pozitionare corecta. Suport silicon pentru calcai – o zi lunga fara durere Durerea de calcai este o problema foa..
Indicat in tratarea si prevenirea problemelor calcaielo...
Sustinator plantar din silicon - Gmed
100,0RON
Absoarbe eficient socurile si reduce apritia durerilor Branturile din silicon se pot folosi in orice tip de incaltaminte. Marimi: 34-35, 36-37, 38-39, 40-41, 42-43, 44-45 Compozitie: silicon 100%. ..
Absoarbe eficient socurile si reduce apritia durerilor ...
Sustinatori plantari din silicon
100,0RON
Indicaţii: Se utilizează în caz de picior plat, pinteni calcaneeni, pentru confort. Descriere: Sunt confecţionaţi în serie, din silicon. Datorită gradului ridicat de elasticitate sunt confortabili la purtare. Compoziţie: Silicon 100%. Proprietăţile materialului:..
Indicaţii: Se utilizează în caz de picior plat, p...
Sustinatori plantari pentru pronatie si supinatie
90,0RON
Oferă sprijin pe suprafața medială sau laterală prin plasarea acestora în pantof atunci când tălpile piciorului sunt apăsate spre interior sau spre exterior. Sunt confecționati din material siliconic cu duritate medie. Tabel de marimi: Marime produs Ma..
Oferă sprijin pe suprafața medială sau laterală prin pl...
Taloneta din silicon x 2 BUC WICROMED
100,0RON
Taloneta din silicon WICROMED  amelioreaza imediat durerea talpii, corecteaza diformitatile boltelor plantare. Dispune de pelote comode anatomice care asigura confort maxim. Pelota asigura dinamica noua miscarii utilizatorului. Datorita gradului de densitate si duritate, amelioreaza soc..
Taloneta din silicon WICROMED  amelioreaza imediat...
Afișare 1 - 8 din 8 (1 pagini)

PUNCTE DE LUCRU

 • 01

  Hala Centrală, situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iași, în Piața Prieteniei Romano—Elene 

 • 02

  Independenței, situat pe Bd. Independenței, Nr. 4, Bl. R1, Iași, vis-a-vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon 

 • 03

  Tătărași, situat pe Str. Vasile Lupu, Nr. 86, Bl. K1, Iași, lângă magazinul Flux