‼️ Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul!

Membru Superior

Membru Superior


Bandaj scurt pentru epicondilita - NV6700
60,0RON
Mărime universală, se poate folosi pentru ambele mâini. Această orteză este indicată în cazul în care articulațiile cotului sunt suprasolicitate, sau în cazul epicondilitei sau tendinitei. Descrierea produsului: Orteza este realizată din material textil, cu o pelotă la nivelul epicondilu..
Mărime universală, se poate folosi pentru ambele mâini....
Carpiera Deget Mare Morsa 60.015
33,0RON
Orteza este recomandata : In Maladia de Quervain   In probleme ale ligamentelor degetului mare. Ofera suport si stabilizeaza articulatia degetului datorita tijei din aluminiu, ce nu afecteaza mobilitatea celorlalte degete.  Confectionata d..
Orteza este recomandata : In Maladia de Quer...
Cotiera elastica Kedley
25,0RON
Grad de sustinere: 2 (moderat) ideala pentru activitati sportive si purtare zilnica tesatura moale la atingere usor de spalat si uscat Kedley va ofera o gama completa de produse cu rol de suport pentru musculatura si articulatii. Gama ACTIVE ELASTICATED este fabricata dintr-o tes..
Grad de sustinere: 2 (moderat) ideala pentru acti...
Cotiera epicondilita Kedley Aero - Tech Neoprene
50,0RON
Conceputa pentru sustinere în momentul reluarii activitatii sportive dupa o tendinita la cot, numita si epicondilita sau Tennis Elbow. Aceasta banda permite sustinerea eficienta a tendonului cotului în meciuri si antrenamente. Presiunea creata de pernita amplasata sub cot asigura sustinerea d..
Conceputa pentru sustinere în momentul reluarii activit...
Cotiera reglabila - model perfectionat Kedley
75,0RON
Cotiera reglabila Kedley Aero-Tech Neoprene, este prevazuta cu doua benzi elastice ajustabile cu velcro, care ofera o fixare confortabila si asigura o compresie uniforma asupra articulatiei si a muschilor. Aceasta mareste stabilitatea, ajuta la refacerea post-traumatica si la prevenirea altor ..
Cotiera reglabila Kedley Aero-Tech Neoprene, este preva...
Genunchiera elastica cu adaos de lana
30,0RON
A se folosi in afectiuni ca: reumatism gonartroza orice dureri de genunchi Caracteristici: fabricat din lana acrilica cu efect de incalzire; ofera caldura zonei abdominale si lombare prin mentinerea temperaturii corpului; confort maxim in timpul utilizarii; Informa..
A se folosi in afectiuni ca: reumatism gonartro...
Kedley - Suport neopren pentru umar Ked023
90,0RON
Suportul pentru umar Ked023 este reglabil in doua puncte. Aceasta permite o fixare optima si o pozitionare a suportului care maximizeaza stabilitatea umarului. Suportul se poate aplica pe o circumferinta de max. 46 cm, masurata in jurul bratului superior, sub umar. Mod de utilizare: Se poz..
Suportul pentru umar Ked023 este reglabil in doua punct...
Manusi impotriva artritei x 1 pereche - Kedley
85,0RON
Sunt proiectate să ofere compresie, să ajute circulația sângelui și să reducă inflamația din jurul încheieturilor, pentru a ușura durerile artritice la nivelul articulațiilor degetelor și mâinilor.  Mod de utilizare: Alegeți mărimea corectă din tabelul de mărimi aflat pe spatele c..
Sunt proiectate să ofere compresie, să ajute circulația...
Orteza Fixa De Incheietura Morsa 61.034
160,0RON
Orteza Fixa De Încheietura Mainii se folosește : în cazul leziunilor neurologice centrale și periferice paralizie flască, paralizie spastică, în cazul sindromului de tunel carpian și al prevenției și tratamentului deformațiilor din cauze reumatice. Orteza este reali..
Orteza Fixa De Încheietura Mainii se folosește : ...
Orteza Fixa Pentru Încheietura Si Degete Morsa 61.035
200,0RON
Orteza Fixa De Încheietura Si Degete se folosește : în cazul leziunilor neurologice centrale și periferice paralizie flască, paralizie spastică, în cazul sindromului de tunel carpian și al prevenției și tratamentului deformațiilor din cauze reumatice Orteza este rea..
Orteza Fixa De Încheietura Si Degete se folosește ...
Orteza imobilizatoare pentru umar
210,0RON
Este un dispozitiv medical confectionat din material textil care serveste la imobilizarea membrelor superioare in caz de luxatie, contuzie sau cand se urmareste degrevarea articulatiei umarului sau fixarea membrelor superioare langa corp. - Sistem de fixare a umarului si bratului in adductie; ..
Este un dispozitiv medical confectionat din material te...
Orteza incheietura mainii marime universala
60,0RON
Ofera suport si protectie in timpul activitatilor sportive. Caracteristici: neopren 3mm polivascoza bumbac elastan antialergica. Ofera imobilizare si constrangere la miscarile incheieturii mainii. Asigura o mai buna stabilizare datorita bandajului elastic de 19 cm lungime..
Ofera suport si protectie in timpul activitatilor sport...
Orteza simpla pentru articulatia mainii
20,0RON
Ofera suport si protectie in timpul activitatilor sportive. Caracteristici: Realizata dintr-o tesatura speciala (acril), foarte elastica, tricotata 3D, care permite circulatia aerului. Ofera imobilizare si constrangere la miscarile incheieturii mainii. Orteza usoara ce confera o senzatie ..
Ofera suport si protectie in timpul activitatilor sport...
Suport de brat - NV 3250
60,0RON
Se utilizează pentru susţinerea braţului și antebraţului in conditiile in care se recomanda reducerea miscarilor sau chiar imobilizarea acestuia  Descrierea produsului: Orteză realizată din material textil, formată dintr-o singură componentă care susţine braţul, prevăzută cu 2 benzi de..
Se utilizează pentru susţinerea braţului și antebraţulu...
Suport de brat - NV 3260
50,0RON
Marime standard ajustabila in functie de nevoile individuale  Se utilizează pentru susţinerea braţului și antebraţului in conditiile in care se recomanda reducerea miscarilor sau chiar imobilizarea acestuia  Descrierea produsului: Orteză realizată din material textil, formată din..
Marime standard ajustabila in functie de nevoile indivi...
Suport de brat Avital VL-10022
60,0RON
Suportul de brat asigura o fixare sigura a bratului, oferind purtare confortabila. Se utilizează în diverse afecțiuni ca suport pentru brat. Material interior: 100 % poliester, țesătură special, având o structură care permite circulația aerului Curățare: se spală manual cu apă caldă, fără..
Suportul de brat asigura o fixare sigura a bratului, of...
Afișare 1 - 16 din 19 (2 pagini)

PUNCTE DE LUCRU

  • 01

    Hala Centrală, situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iași, în Piața Prieteniei Romano—Elene 

  • 02

    Independenței, situat pe Bd. Independenței, Nr. 4, Bl. R1, Iași, vis-a-vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon 

  • 03

    Tătărași, situat pe Str. Vasile Lupu, Nr. 86, Bl. K1, Iași, lângă magazinul Flux