Orteze Glezna 2

Orteze Glezna 2


Glezniera Elastica Cu Insertie De Silicon Morsa 90.441
75,0RON Fără TVA: 68,8RON
Este recomandata : pentru a creste circulatia sangelui ajuta la eliminarea hematomului si edemului ofera un efect de masaj datorita padurilor din silicon Fabricata din tesatura tricotata este foarte elastica, permeabila cu grad mare de compresie. Marime : S – 2..
Este recomandata : pentru a creste circulatia sangelui aj...
Glezniera Elastica Fără Vârf 6321 Novamed New!
45,0RON Fără TVA: 37,8RON
Purtand aceasta glezniera elastica veti beneficia de masaj, datorita compresiei efectuate de tesatura. Este indicata in : cazul inflamatiilor iritatiilor postoperatorii in cazul entorselor si al luxatiilor Este fabricata din material textil elastic si rezistent, respirabil si ..
Purtand aceasta glezniera elastica veti beneficia de masaj, dator...
Glezniera Morsa 120.220
65,0RON Fără TVA: 59,6RON
Este recomandata : entorse luxaţii după fracturi consolidate procese inflamatorii oferă căldură și suport pentru articulațiile gleznei stabilizeaza ligamentele rigide suprasolicitare musculara Glezniera este reglabila, pentru ambele picioare, confectionata din material ce..
Este recomandata : entorse luxaţii după fracturi consol...
Glezniera Neopren Morsa 90.401
50,0RON Fără TVA: 45,9RON
Este recomandata : entorse luxaţii după fracturi consolidate procese inflamatorii după îndepărtarea aparatului gipsat oferă căldură și suport pentru articulațiile gleznei Fabricata din neopren dublu stratificat si perforat ce permite aerului sa circule. Glezniera of..
Este recomandata : entorse luxaţii după fracturi consol...
Glezniera Pentru Fixare Tendon Ahile Morsa 90.442
110,0RON Fără TVA: 100,9RON
Este recomandata : rupturi ale tendonului lui Ahile tendinita Fabricata din tesatura tricotata este foarte elastica, permeabila cu grad mare de compresie. Un pad este plasat peste tendon si al doilea sub calcai pentru a reduce tensiunea.  Marime : S – 24/26 ..
Este recomandata : rupturi ale tendonului lui Ahile tendi...
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)

Tehnica-Medicala PUNCTE  DE LUCRU

  • 01

    Puct de lucru Hala Centrala , situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iasi, in Piata Prieteniei Romano – Elene 

  • 02

    Punct de lucru Independentei , situat pe Bd. Independentei, Nr.4 Bloc R1 Iasi, vis a vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon