Orteze Membru Superior

Orteze Membru Superior


Carpiera Deget Mare Morsa 60.015
45,0RON Fără TVA: 41,3RON
Orteza este recomandata : In Maladia de Quervain   In probleme ale ligamentelor degetului mare. Ofera suport si stabilizeaza articulatia degetului datorita tijei din aluminiu, ce nu afecteaza mobilitatea celorlalte degete.  Confectionata d..
Orteza este recomandata : In Maladia de Quervain ...
Carpiera Deget Mare Tip Bandaj Morsa 120.212
50,0RON Fără TVA: 45,9RON
Orteza este recomandata : In timpul activitatilor sportive Pentru leziuni la nivelul articulatiei policelui ( luxatii, entorse, instabilitate ligamentara ) Maladia de Quervain                          Pentru leziuni la..
Orteza este recomandata : In timpul activitatilor sportive ...
Orteza De Cot Epicondilita SRT 216
35,0RON Fără TVA: 32,1RON
Este recomandata : epicondilită artroză reabilitarea articulaţiei după fracturi suprasolicitarea articulaţiei  Orteză realizată din material textil, prevăzută cu : o pelotă la nivelul epicondilului, ce exercită presiune asupra ligamentelor o bandă de fixare cu cata..
Este recomandata : epicondilită artroză reabilitarea ar...
Orteză De Umăr Cot Încheietura Mâinii Mână Fixă SRT 220
130,0RON Fără TVA: 119,3RON
Este recomandata : Se utilizează pentru imobilizarea braţului şi antebraţului în caz de entorse, luxaţii fracturi la nivelul articulaţiei scapulohumerale contuzii, periartrită scapulohumerală imobilizare postoperatorie Reprezintă echivalentul bandajului Dessault Este confe..
Este recomandata : Se utilizează pentru imobilizarea braţul...
Orteza De Umar SRT 218
70,0RON Fără TVA: 64,2RON
Este recomandata : în caz de contuzii uşoare entorse, luxaţii periartrită scapulohumerală Orteza realizată din material textil. Are proprietăţi termoizolante, detensionând musculatura. Acoperă umărul și braţul și este prevăzută cu o bandă de fixare pe sub axila opusă. Or..
Este recomandata : în caz de contuzii uşoare entorse, lux...
Orteza Fixa De Incheietura Morsa 61.034
110,0RON Fără TVA: 100,9RON
Orteza Fixa De Încheietura Mainii se folosește : în cazul leziunilor neurologice centrale și periferice paralizie flască, paralizie spastică, în cazul sindromului de tunel carpian și al prevenției și tratamentului deformațiilor din cauze reumatice. Orteza este reali..
Orteza Fixa De Încheietura Mainii se folosește : în ca...
Orteza Fixa Pentru Încheietura Si Degete Morsa 61.035
215,0RON Fără TVA: 197,2RON
Orteza Fixa De Încheietura Si Degete se folosește : în cazul leziunilor neurologice centrale și periferice paralizie flască, paralizie spastică, în cazul sindromului de tunel carpian și al prevenției și tratamentului deformațiilor din cauze reumatice Orteza este rea..
Orteza Fixa De Încheietura Si Degete se folosește : în...
Orteza Pentru Incheietura Mainii Cu Atela Morsa 60.016
45,0RON Fără TVA: 41,3RON
Este recomandata : entorse, luxatii, artroze  sindrom de tunel carpian  paralizia nervului radial  tenosinovite  fracturi la nivelul zonei  atât ca tratament ortopedic cât și postoperator Orteză realizată din material textil, prevăzută cu : ..
Este recomandata : entorse, luxatii, artroze  s...
Orteza Pentru Incheietura Mainii Mobila SRT 201
33,0RON Fără TVA: 30,3RON
Este recomandata : entorse  tenosinovite  activităţi sportive solicitante  probleme minore Orteză realizată din material textil, prevăzută cu 2 benzi de fixare. Orteza este un suport pentru articulaţia radiocarpiană, putând fi folosită atât ca tratament ortope..
Este recomandata : entorse  tenosinovite  act...
Orteză Pentru Incheietura Mâinii Mobilă SRT 202
35,0RON Fără TVA: 32,1RON
Este recomandata : entorse  tenosinovite  activităţi sportive solicitante  probleme minore Orteză realizată din material textil, prevăzută cu o bandă de fixare cu cataramă. Orteza este un suport pentru articulaţia radiocarpiană, putând fi folosită atât ca trat..
Este recomandata : entorse  tenosinovite  act...
Orteză Pentru Incheietura Mâinii Triacarp SRT 211
40,0RON Fără TVA: 36,7RON
Este recomandata : entorse, luxatii, artroze  sindrom de tunel carpian  paralizia nervului radial  tenosinovite  fracturi la nivelul zonei  atât ca tratament ortopedic cât și postoperator Orteză realizată din material textil, prevăzută cu : ..
Este recomandata : entorse, luxatii, artroze  s...
Orteza Pentru Police SRT 209
25,0RON Fără TVA: 22,9RON
Este recomandata : Entorse, luxatii, fracturi la nivelul policelui  Orteză realizată din material textil, policele este fixat cu ajutorul unei atele din material plastic. Orteza stabilizează și imobilizează articulaţia metacarpofalangiană și inter­falangiană a policelui. S..
Este recomandata : Entorse, luxatii, fracturi la nivelul po...
Orteza Pentru Police SRT 210
50,0RON Fără TVA: 45,9RON
Este recomandata : Entorse, luxatii, fracturi la nivelul policelui  Orteză realizată din material textil, prevăzută cu o atelă metalică ce se poate modela. Orteza stabilizează și imobilizează articulaţia carpometacarpiană și meta­car­pofalangiană a policelui. Sistemul de s..
Este recomandata : Entorse, luxatii, fracturi la nivelul po...
Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)

Tehnica-Medicala PUNCTE  DE LUCRU

  • 01

    Puct de lucru Hala Centrala , situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iasi, in Piata Prieteniei Romano – Elene 

  • 02

    Punct de lucru Independentei , situat pe Bd. Independentei, Nr.4 Bloc R1 Iasi, vis a vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon