Orteza Glezna

Orteza Glezna


Glezniera Elastica Cu Insertie De Silicon Morsa 90.441
75,0RON Fără TVA: 68,8RON
Este recomandata : pentru a creste circulatia sangelui ajuta la eliminarea hematomului si edemului ofera un efect de masaj datorita padurilor din silicon Fabricata din tesatura tricotata este foarte elastica, permeabila cu grad mare de compresie. Marime : S – 2..
Este recomandata : pentru a creste circulatia sangelui aj...
Glezniera Elastica Fără Vârf 6321 Novamed
45,0RON Fără TVA: 37,8RON
Purtand aceasta glezniera elastica veti beneficia de masaj, datorita compresiei efectuate de tesatura. Este indicata in : cazul inflamatiilor iritatiilor postoperatorii in cazul entorselor si al luxatiilor Este fabricata din material textil elastic si rezistent, respirabil si ..
Purtand aceasta glezniera elastica veti beneficia de masaj, dator...
Glezniera Morsa 120.220
65,0RON Fără TVA: 59,6RON
Este recomandata : entorse luxaţii după fracturi consolidate procese inflamatorii oferă căldură și suport pentru articulațiile gleznei stabilizeaza ligamentele rigide suprasolicitare musculara Glezniera este reglabila, pentru ambele picioare, confectionata din material ce..
Este recomandata : entorse luxaţii după fracturi consol...
Glezniera Neopren Morsa 90.401
50,0RON Fără TVA: 45,9RON
Este recomandata : entorse luxaţii după fracturi consolidate procese inflamatorii după îndepărtarea aparatului gipsat oferă căldură și suport pentru articulațiile gleznei Fabricata din neopren dublu stratificat si perforat ce permite aerului sa circule. Glezniera of..
Este recomandata : entorse luxaţii după fracturi consol...
Glezniera Pentru Fixare Tendon Ahile Morsa 90.442
110,0RON Fără TVA: 100,9RON
Este recomandata : rupturi ale tendonului lui Ahile tendinita Fabricata din tesatura tricotata este foarte elastica, permeabila cu grad mare de compresie. Un pad este plasat peste tendon si al doilea sub calcai pentru a reduce tensiunea.  Marime : S – 24/26 ..
Este recomandata : rupturi ale tendonului lui Ahile tendi...
Orteză De Gleznă Fixă Walker Fix Hi Regular SRT 325
250,0RON Fără TVA: 229,4RON
Este recomandata : entorse fracturi stabile și traumatisme ale piciorului şi gleznei afecţiuni ale tendonului lui Achile recuperare postoperatorie Orteza este realizată din 2 componente : componentă din plastic, rigidă, căptuşită cu spumă poliuretanică de densitate medie ..
Este recomandata : entorse fracturi stabile și traumatism...
Orteză De Gleznă Mobilă Cu Atele Laterale Din Material Plastic SRT 314
70,0RON Fără TVA: 64,2RON
Este recomandata : entorse luxaţii după fracturi consolidate procese inflamatorii după îndepărtarea aparatului gipsat Orteza este realizată din 2 atele laterale din material plastic rigid, căptuşite cu perniţe de protecţie din material textil prevăzută cu : 2 benzi de f..
Este recomandata : entorse luxaţii după fracturi consol...
Orteză De Gleznă Mobilă Cu Atele Metalice SRT 313
80,0RON Fără TVA: 73,4RON
Este recomandata : entorse luxaţii procese inflamatorii după fracturi consolidate după îndepărtarea aparatului gipsat Orteză realizată din material textil, prevăzută cu : 2 benzi elastice încrucișate în jurul gleznei pentru compresie şi fixare 2 atele metalice lateral..
Este recomandata : entorse luxaţii procese inflamatorii...
Orteză De Gleznă Mobilă Cu Inchidere Anterioara Si Perniţe Laterale SRT 310
40,0RON Fără TVA: 36,7RON
Este recomandata : entorse luxaţii după fracturi consolidate procese inflamatorii după îndepărtarea aparatului gipsat Orteza realizată din material textil, prevăzută cu : 2 perniţe laterale ce încadrează maleolele 3 benzi de fixare închiderea se face anterior c..
Este recomandata : entorse luxaţii după fracturi consol...
Orteza Glezna Imobilizare Totala Morsa 91.051
230,0RON Fără TVA: 211,0RON
Este recomandata : in odihnirea piciorului si a gleznei previne formarea escarelor ofera imobilizare totala a piciorului inlocuind cu succes gipsul Orteza este fabricata din polietilena cu grosimea de 3 mm. Asigura confort si igiena datorita formei sale si usurintei la folosir..
Este recomandata : in odihnirea piciorului si a gleznei p...
Orteza Stabilizatoare Glezna Morsa 91.011
165,0RON Fără TVA: 151,4RON
Este recomandata : pentru paralizii ale nervului sciatic popliteu extern prevenirea echinului după boli neuromusculare menţine pozitionarea la 90° a gleznei reduce spasticitatea Este confecţionată dintr-un material ce ofera o înalta rezistenta si flexibilitate pentr..
Este recomandata : pentru paralizii ale nervului sciatic po...
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)

Tehnica-Medicala PUNCTE  DE LUCRU

  • 01

    Puct de lucru Hala Centrala , situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iasi, in Piata Prieteniei Romano – Elene 

  • 02

    Punct de lucru Independentei , situat pe Bd. Independentei, Nr.4 Bloc R1 Iasi, vis a vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon 

  • 03

    Punct de lucru Tatarasi , situat pe Str. Vasile Lupu, Nr.86 Bloc K1 Iasi, langa magazinul Flux