‼️ Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul!

Omron Healthcare


Aerosoli Compresor Omron Duo Baby Cu Aspirator Nazal
430,0RON
Omron DuoBaby este un aparat recomandat : atat pentru copii, cat si pentru sugari eficient in tratamentul afectiunilor pulmonare  in tratamentul astmului in tratamentul bronsitei in tratamentul sinuzitelor si al alergiilor inlatura de asemeni raceli si i..
Omron DuoBaby este un aparat recomandat : at...
Aparat aerosoli (Nebulizator cu compresor) - Omron C28P - C105 / X105
400,0RON
Omron C28P - C105 / X105 - Aparat aerosoli (Nebulizator cu compresor), functionare continua, protectie la supraincalzire. Optimizeaza medicatia in timpul inhalarii. Reduce risipa de medicament in timpul expirarii. Acest produs a fost dezvoltat împreună cu inhaloterapeuţi pentru tratamentul ..
Omron C28P - C105 / X105 - Aparat aerosoli (Nebulizator...
Aparat aerosoli cu compresor - Omron C101
350,0RON
Cu noul OMRON C101 Essential puteti trata eficient si obtine ameliorarea diferitelor afectiuni respiratorii aparute de-a lungul anului si ajuta la diminuarea simptomelor unor afectiuni precum raceala, rinite alergice sau sinuzite. Nebulizatorul C101 Essential realizeaza tratamentul eficient al..
Cu noul OMRON C101 Essential puteti trata eficient si o...
Electrostimulator cu 6 programe - Omron E3 Intense
500,0RON
OMRON E3 Intense este un electrostimulator cu 6 programe presetate pentru alinarea durerii de spate, umeri, articulaţii şi muşchi, fără a apela la medicamente. Dispozitivul este bazat pe tehnologia TENS (Stimulare Electrică Nervoasă Transcutanată), care este dovedită clinic şi este utilizată pe..
OMRON E3 Intense este un electrostimulator cu 6 program...
Manseta Tensiometru Omron 22-32
160,0RON
Utilizarea unei mansete potrivite este esentiala pentru o determinare corecta a tensiunii arteriale. Asigurati-va ca folositi manseta potrivita pentru bratul dumneavoastra. Manseta larga Omron pentru circumferinta bratului cuprinsa intre 22 si 32 cm se poate utiliza la toate tipurile de tensi..
Utilizarea unei mansete potrivite este esentiala pentru...
Manseta Tensiometru Omron 22-42
200,0RON
Utilizarea unei mansete potrivite este esentiala pentru o determinare corecta a tensiunii arteriale. Asigurati-va ca folositi manseta potrivita pentru bratul dumneavoastra. Manseta larga Omron pentru circumferinta bratului cuprinsa intre 22 si 42 cm se poate utiliza la toate tipurile de tensi..
Utilizarea unei mansete potrivite este esentiala pentru...
Tensiometru de brat Omron M3 - COMFORT
465,0RON
Tensiometru Omron M3 COMFORT este un tensiometru de brat digital complet automat cu caracteristici suplimentare avansate, tehnologie INTELLISENSE si Manseta IntelliWrap, care ofera precizie de 360°, ceea ce permite rezultate precise in orice pozitie in jurul bratului superior. Caracteristici..
Tensiometru Omron M3 COMFORT este un tensiometru de bra...
Tensiometru de brat cu detectare fibrilatie arteriala si manseta inteligenta ,, INTELLI CUFF'' - OMRON M7 X7 Smart
625,0RON
OMRON M7 Intelli IT - cu functie AFIB vine cu manșeta Intelli Wrap Cuff - modalitatea simplă de a obține rezultate precise. Acesta detectează posibilitatea fibrilației atriale, permițând monitorizarea la domiciliu a stării de sanatate. De asemenea, este compatibil cu aplicația Omron Connect, ..
OMRON M7 Intelli IT - cu functie AFIB vine cu manșeta I...
Tensiometru Omron M2
300,0RON
La fel ca toate tensiometrele complet automate „M-range” de la OMRON, OMRON M2 este dotat cu e tehnologia Intellisense pentru a oferi o măsurare rapidă, confortabilă şi precisă a tensiunii arteriale. În dotarea standard, OMRON M2 include manşon de 22-32 cm. Un manşon mare este disponibil ca acc..
La fel ca toate tensiometrele complet automate „M-range...
Tensiometru Omron M2 BASIC
250,0RON
OMRON M2 BASIC Tensiometru digital complet automat (umflare/dezumflare comandata electronic) cu montare pe ante-brat, de mare exactitate, testate clinic, tehnologie Intellisense,  gama Premium. Masoara tensiunea arteriala  (sistolica si diastolica) si pulsul. Tensiometru validat clini..
OMRON M2 BASIC Tensiometru digital complet automat (umf...
Tensiometru Omron M2 cu Adaptor de Retea Inclus
345,0RON
Este un tensiometru de brat complet automatizat care permite o modalitate rapida si usoara de verificare a valorilor tensionale atat acasa sau serviciu cat si la cabinetul medical. Este complet automatizat si asigura o masurare usoara a presiunii arteriale iar tehnologia "IntelliSense" (de umf..
Este un tensiometru de brat complet automatizat care pe...
Afișare 1 - 11 din 11 (1 pagini)

PUNCTE DE LUCRU

 • 01

  Hala Centrală, situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iași, în Piața Prieteniei Romano—Elene 

 • 02

  Independenței, situat pe Bd. Independenței, Nr. 4, Bl. R1, Iași, vis-a-vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon 

 • 03

  Tătărași, situat pe Str. Vasile Lupu, Nr. 86, Bl. K1, Iași, lângă magazinul Flux