Omron Healthcare


Analizor corporal - Omron BF511
550,0RON Fără TVA: 462,2RON
Este un dispozitiv medical care ofera o serie de masuratori ce includ grasimea corporala, grasimea viscerala, nivelul muschilor scheletici, indicele de masa corporala (IMC) sau metabolismul bazal. Are un ecran mare, usor de citit si este potrivit pentru intreaga familie. Poate fi folosit de c..
Este un dispozitiv medical care ofera o serie de masuratori ce in...
Aparat aerosoli - Omron C28
392,0RON Fără TVA: 329,4RON
Combinatia unica a compresorului CompAIR cu tehnologia V.V.T. (Virtual Valve Technology) a kit-ului de nebulizare, conduce la obtinerea unei cantitati mai mari de aerosoli cu dimensiuni optime, care sa poate fi inhalata de pacient. Design-ul unic al kitului de nebulizare asigurat de tehnologia..
Combinatia unica a compresorului CompAIR cu tehnologia V.V.T. (Vi...
Aparat aerosoli - Omron C801
310,0RON Fără TVA: 260,5RON
Omron C801 este un aparat de aerosoli cu compresor, avand o greutate redusa (aprox.270 grame) si un design la indemina. Cu un nivel de zgomot de numai 46 dB, permite utilizarea aparatului confortabil si in liniste. Este un aparat de aerosoli ce asigura o perioada scurta de timp pentru inhalar..
Omron C801 este un aparat de aerosoli cu compresor, avand o greut...
Aparat aerosoli Omron DuoBaby cu aspirator nazal
430,0RON Fără TVA: 361,3RON
Aparat Aerosoli Omron DuoBaby cu sistem de curatare nazala si terapia cu aerosoli este recomandat pentru sugari si copii mici de pina la varsta de 2 ani. Aparat Aerosoli Omron DuoBaby combina administrarea reglabila a debitului de aerosoli cu un aspirator nazal care utilizeaza "Efectul Venturi"..
Aparat Aerosoli Omron DuoBaby cu sistem de curatare nazala si ter...
Aparat masaj Omron E4 Professional
390,0RON Fără TVA: 327,7RON
Aparat de masaj Omron E4 pentru tratamentul durerilor. Aparatul de masaj Omron E4 Professional este un aparat pentru stimularea electrica transcutanata a nervilor si impreuna cu aparatul de masaj E2 Elite sunt dispozitive medicale utilizate pentru calmarea durerilor musculare, inlaturarea ri..
Aparat de masaj Omron E4 pentru tratamentul durerilor. Aparatu...
Kit nebulizare - Omron
35,0RON Fără TVA: 29,4RON
Include kitul de nebulizare si piesa de gura pentru Omron C28,29,30 Kit de nebulizare pentru administrarea de medicamente sub forma de aerosoli. Aerosolii obtinuti sunt de dimensiuni foarte mici iar kitul de nebulizare are o rata mare de nebulizare per minut. Permite nebulizarea completa a me..
Include kitul de nebulizare si piesa de gura pentru Omron C28,29,...
Manseta tensiometre Omron (22-32 cm)
123,0RON Fără TVA: 103,4RON
Utilizarea unei mansete potrivite este esential pentru o determinare corecta a tensiunii arteriale. Asigurati-va ca folositi manseta potrivita pentru bratul dumneavoastra. Manseta larga Omron pentru circumferinta bratului cuprinsa intre 22 si 32 cm se poate utiliza la toate tipurile de tensio..
Utilizarea unei mansete potrivite este esential pentru o determin...
Manseta tensiometre Omron (22-42 cm)
130,0RON Fără TVA: 109,2RON
Utilizarea unei mansete potrivite este esential pentru o determinare corecta a tensiunii arteriale. Asigurati-va ca folositi manseta potrivita pentru bratul dumneavoastra. Manseta larga Omron pentru circumferinta bratului cuprinsa intre 22 si 42 cm se poate utiliza la toate tipurile de tensio..
Utilizarea unei mansete potrivite este esential pentru o determin...
Pedometru Walking Style One 2.0 - Omron
106,0RON Fără TVA: 89,1RON
Pedometrul Walking Style One 2.0 este un aparat care inregistreaza automat numarul de pasi facuti pe o anumita distanta. Caracteristici: Numele produsului: Walking Style One 2.0 Model: HJA-320-E Sursa de alimentare: Baterie cu litiu de 3V tip CR2032 Durata de viata a bateriei: Aprox. 6..
Pedometrul Walking Style One 2.0 este un aparat care inregistreaz...
Tensiometru de brat - Omron M1
238,0RON Fără TVA: 200,0RON
Tensiometrul OMRON M1 este un aparat compact, cu umflare manuala, care functioneaza pe principiul de masurare oscilometric. Aparatul masoara simplu si rapid tensiunea arteriala si pulsul. Date tehnice: Tensiometru cu umflare manuala Afisaj - LCD digital Metoda de masurare: Metoda ..
Tensiometrul OMRON M1 este un aparat compact, cu umflare manuala,...
Tensiometru de brat - Omron M2
250,0RON Fără TVA: 210,1RON
OMRON M2 este un tensiometru complet automat, care functioneaza pe principiul de masurare oscilometric. Aparatul masoara simplu si rapid tensiunea arteriala si pulsul. Pentru a asigura un nivel inalt de control si confort la umflarea mansonului, fara a fi necesare prestabilizarea presiunii sa..
OMRON M2 este un tensiometru complet automat, care functioneaza p...
Tensiometru de brat - Omron M3
320,0RON Fără TVA: 268,9RON
Tensiometrul OMRON M3 este un aparat compact, complet automat, care functioneaza pe principiul de masurare oscilometric. Aparatul masoara simplu si rapid tensiunea arteriala si pulsul. Pentru a asigura un nivel inalt de control si confort la umflarea mansonului, fara a fi necesare prestabilir..
Tensiometrul OMRON M3 este un aparat compact, complet automat, ca...
Tensiometru de brat - Omron M6 Comfort
460,0RON Fără TVA: 386,6RON
Omron M6 Comfort este un tensiometru compact, complet automat, care functioneaza pe principiul de masurare oscilometric. Aparatul masoara simplu si rapid tensiunea arteriala si pulsul. Pentru a asigura un nivel inalt de control si confort la umflarea mansonului, fara a fi necesare prestabilir..
Omron M6 Comfort este un tensiometru compact, complet automat, ca...
Tensiometru electronic de incheietura - Omron RS2
350,0RON Fără TVA: 294,1RON
Tensiometru de incheietura automat, complet silentios, cu tehnologie INTELLISENSETM incorporata, ce ofera o masurare corecta si rapida a presiunii arteriale. Aparat validat clinic - precizie si repetabilitate deosebite, demonstrate prin testari independent efectuate de institute specializate s..
Tensiometru de incheietura automat, complet silentios, cu tehnolo...
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)

Tehnica-Medicala PUNCTE  DE LUCRU

  • 01

    Puct de lucru Hala Centrala , situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iasi, in Piata Prieteniei Romano – Elene 

  • 02

    Punct de lucru Independentei , situat pe Bd. Independentei, Nr.4 Bloc R1 Iasi, vis a vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon