Omron Healthcare


Omron MicroAir Ne U22 Sale!
400,0RON 550,0RON Fără TVA: 336,1RON
cel mai mic nebulizator cu ultrasunete si sita metalica tehnologie cu sita metalica (Mesh)  particula cu diametru optim aparatul nebulizeaza in orice pozitie inhalarea se poate face si intins in pat  nebulizeaza pana la ultima picatura sterilizare si curatare a partilor..
cel mai mic nebulizator cu ultrasunete si sita metalica tehn...
Aerosoli Compresor Omron C 28
392,0RON Fără TVA: 329,4RON
Omron C 28 este un aparat recomandat :  atat pentru copii, cat si pentru adulti  eficient in tratamentul afectiunilor pulmonare  in tratamentul astmului in tratamentul bronsitei in tratamentul sinuzitelor si al alergiilor inlatura de asemeni raceli ..
Omron C 28 este un aparat recomandat :  atat pentru co...
Aerosoli Compresor Omron C 801
310,0RON Fără TVA: 260,5RON
Omron C 801 este un aparat recomandat : atat pentru copii, cat si pentru adulti  eficient in tratamentul afectiunilor pulmonare  in tratamentul astmului in tratamentul bronsitei in tratamentul sinuzitelor si al alergiilor inlatura de asemeni raceli ..
Omron C 801 este un aparat recomandat : atat pentru co...
Aerosoli Compresor Omron Duo Baby Cu Aspirator Nazal
430,0RON Fără TVA: 361,3RON
Omron DuoBaby este un aparat recomandat : atat pentru copii, cat si pentru sugari eficient in tratamentul afectiunilor pulmonare  in tratamentul astmului in tratamentul bronsitei in tratamentul sinuzitelor si al alergiilor inlatura de asemeni raceli si i..
Omron DuoBaby este un aparat recomandat : atat pentru ...
Analizor Corporal Omron
550,0RON Fără TVA: 462,2RON
Este un dispozitiv medical ce ofera masuratori pentru :  grasimea corporala grasimea viscerala nivelul muschilor scheletici indicele de masa corporala (IMC) metabolismul bazal Are un ecran mare, usor de citit si potrivit pentru intreaga familie. Masoara cu precizie urma..
Este un dispozitiv medical ce ofera masuratori pentru :  ...
Kit Nebulizare Omron
35,0RON Fără TVA: 29,4RON
Kitul de nebulizare Omron contine : tanc medicatie piesa de gura Compatibil pentru Omron : C 28 C 29 C 30 Usor de curatat prin spalare si dezinfectare prin stergere cu alcool sanitar. ..
Kitul de nebulizare Omron contine : tanc medicatie piesa ...
Manseta Tensiometru Omron 22-32
123,0RON Fără TVA: 103,4RON
Utilizarea unei mansete potrivite este esentiala pentru o determinare corecta a tensiunii arteriale. Asigurati-va ca folositi manseta potrivita pentru bratul dumneavoastra. Manseta larga Omron pentru circumferinta bratului cuprinsa intre 22 si 32 cm se poate utiliza la toate tipurile de tensi..
Utilizarea unei mansete potrivite este esentiala pentru o determi...
Manseta Tensiometru Omron 22-42
182,0RON Fără TVA: 152,9RON
Utilizarea unei mansete potrivite este esentiala pentru o determinare corecta a tensiunii arteriale. Asigurati-va ca folositi manseta potrivita pentru bratul dumneavoastra. Manseta larga Omron pentru circumferinta bratului cuprinsa intre 22 si 42 cm se poate utiliza la toate tipurile de tensi..
Utilizarea unei mansete potrivite este esentiala pentru o determi...
Tensiometru De Brat Omron M2
270,0RON Fără TVA: 226,9RON
OMRON M2 : asigura un nivel inalt de control la umflarea mansetei prin utilizarea tehnologiei ,,IntelliSense''  tensiometru digital automat stocheaza in memorie pana la 60 masuratori model OMRON M2 (HEM-7119-EE(V)) afisaj LCD digital metoda de masurare oscilo..
OMRON M2 : asigura un nivel inalt de control la umflarea ma...
Tensiometru De Brat Omron M3
350,0RON Fără TVA: 294,1RON
OMRON M3 : asigura un nivel inalt de control la umflarea mansetei prin utilizarea tehnologiei ,,IntelliSense''  tensiometru digital automat model OMRON M3 (HEM-7200-EE2(V)) afisaj LCD digital interval de masurare intre 0 si 299 mmHg umflare controlata prin logica ..
OMRON M3 : asigura un nivel inalt de control la umflarea ma...
Tensiometru De Incheietura Omron RS2
350,0RON Fără TVA: 294,1RON
Omron RS2 tensiometru de incheietura automat, complet silentios tehnologie INTELLISENSE incorporata afisaj LCD mare cu afisarea simultana a tuturor parametrilor indicator de hipertensiune - simbol care este afisat dupa terminarea masuratorii daca valoarea tensiunii sistolice depases..
Omron RS2 tensiometru de incheietura automat, complet silen...
Tensiometru Omron M7 IT Cu Bluetooth
500,0RON Fără TVA: 420,2RON
Omron M7 IT cu Bluetooth si conectare la SmartPhone. M7 face parte din noua generatie de tensiometre inteligente ce combina tehnologii avansate cum ar fi manseta "Intelli Wrap", utilizarea de aplicatii iOS sau Android precum si Bluetooth conectare la SmartPhone asigura masurarea ..
Omron M7 IT cu Bluetooth si conectare la SmartPhone. M7 fac...
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)

Tehnica-Medicala PUNCTE  DE LUCRU

  • 01

    Puct de lucru Hala Centrala , situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iasi, in Piata Prieteniei Romano – Elene 

  • 02

    Punct de lucru Independentei , situat pe Bd. Independentei, Nr.4 Bloc R1 Iasi, vis a vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon 

  • 03

    Punct de lucru Tatarasi , situat pe Str. Vasile Lupu, Nr.86 Bloc K1 Iasi, langa magazinul Flux