Omron

Omron


Manseta Tensiometru Omron 22-32
123,0RON Fără TVA: 103,4RON
Utilizarea unei mansete potrivite este esentiala pentru o determinare corecta a tensiunii arteriale. Asigurati-va ca folositi manseta potrivita pentru bratul dumneavoastra. Manseta larga Omron pentru circumferinta bratului cuprinsa intre 22 si 32 cm se poate utiliza la toate tipurile de tensi..
Utilizarea unei mansete potrivite este esentiala pentru o determi...
Manseta Tensiometru Omron 22-42
182,0RON Fără TVA: 152,9RON
Utilizarea unei mansete potrivite este esentiala pentru o determinare corecta a tensiunii arteriale. Asigurati-va ca folositi manseta potrivita pentru bratul dumneavoastra. Manseta larga Omron pentru circumferinta bratului cuprinsa intre 22 si 42 cm se poate utiliza la toate tipurile de tensi..
Utilizarea unei mansete potrivite este esentiala pentru o determi...
Tensiometru De Brat Omron M2
270,0RON Fără TVA: 226,9RON
OMRON M2 : asigura un nivel inalt de control la umflarea mansetei prin utilizarea tehnologiei ,,IntelliSense''  tensiometru digital automat stocheaza in memorie pana la 60 masuratori model OMRON M2 (HEM-7119-EE(V)) afisaj LCD digital metoda de masurare oscilo..
OMRON M2 : asigura un nivel inalt de control la umflarea ma...
Tensiometru De Brat Omron M3
350,0RON Fără TVA: 294,1RON
OMRON M3 : asigura un nivel inalt de control la umflarea mansetei prin utilizarea tehnologiei ,,IntelliSense''  tensiometru digital automat model OMRON M3 (HEM-7200-EE2(V)) afisaj LCD digital interval de masurare intre 0 si 299 mmHg umflare controlata prin logica ..
OMRON M3 : asigura un nivel inalt de control la umflarea ma...
Tensiometru De Incheietura Omron RS2
350,0RON Fără TVA: 294,1RON
Omron RS2 tensiometru de incheietura automat, complet silentios tehnologie INTELLISENSE incorporata afisaj LCD mare cu afisarea simultana a tuturor parametrilor indicator de hipertensiune - simbol care este afisat dupa terminarea masuratorii daca valoarea tensiunii sistolice depases..
Omron RS2 tensiometru de incheietura automat, complet silen...
Tensiometru Omron M7 IT Cu Bluetooth
500,0RON Fără TVA: 420,2RON
Omron M7 IT cu Bluetooth si conectare la SmartPhone. M7 face parte din noua generatie de tensiometre inteligente ce combina tehnologii avansate cum ar fi manseta "Intelli Wrap", utilizarea de aplicatii iOS sau Android precum si Bluetooth conectare la SmartPhone asigura masurarea ..
Omron M7 IT cu Bluetooth si conectare la SmartPhone. M7 fac...
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)

Tehnica-Medicala PUNCTE  DE LUCRU

  • 01

    Puct de lucru Hala Centrala , situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iasi, in Piata Prieteniei Romano – Elene 

  • 02

    Punct de lucru Independentei , situat pe Bd. Independentei, Nr.4 Bloc R1 Iasi, vis a vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon 

  • 03

    Punct de lucru Tatarasi , situat pe Str. Vasile Lupu, Nr.86 Bloc K1 Iasi, langa magazinul Flux