‼️ Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul!

Mobilitate si deplasare

Subcategorii

Amortizor Pentru Cadru De Mers
8,0RON
Amortizor din cauciuc pentru cadru de mers. Diametru interior 280mm.    ..
Amortizor din cauciuc pentru cadru de mers. Diametru&n...
Amortizor Pentru Carja Cu Sprijin Pe Antebrat
8,0RON
Amortizor din cauciuc pentru carjele cu sprijin pe antebrat. Diametrul interior 170 mm.  ..
Amortizor din cauciuc pentru carjele cu sprijin pe ante...
Amortizor Pentru Carja Cu Sprijin Subaxilar
8,0RON
Amortizor din cauciuc pentru carjele cu sprijin subaxilar. Diametrul interior - 200 mm   ..
Amortizor din cauciuc pentru carjele cu sprijin subaxil...
Baston Cu 3 Picioare
85,0RON
Bastonul reglabil cu 3 picioare este recomandat : in perioada de reabilitare dupa operatii si leziuni pentru deplasare independenta in boli neurologice  Inbunătățeste echilibrul și crește siguranta in timpul deplasarii.  Descriere :  telescopic din ..
Bastonul reglabil cu 3 picioare este recomandat : ...
Baston Cu 4 Picioare
85,0RON
Bastonul reglabil cu 4 picioare este recomandat : in perioada de reabilitare dupa operatii si leziuni pentru deplasare independenta in boli neurologice  Imbunătățeste echilibrul și crește siguranta in timpul deplasarii.  Descriere Baston cu patru picioar..
Bastonul reglabil cu 4 picioare este recomandat : ...
Baston Pliabil Reglabil
75,0RON
Bastonul pliabil este recomandat : in perioada de reabilitare dupa operatii si leziuni pentru deplasare independenta in boli neurologice  Imbunătățeste echilibrul și crește siguranta in timpul deplasarii.  Descriere :  aliaj de aluminiu uş..
Bastonul pliabil este recomandat : in perioa...
Baston Reglabil
50,0RON
Bastonul reglabil este recomandat : in perioada de reabilitare dupa operatii si leziuni pentru deplasare independenta in boli neurologice  Imbunătățeste echilibrul și crește siguranta in timpul deplasarii.  Descriere :  aliaj de aluminiu u..
Bastonul reglabil este recomandat : in ...
Cadru de mers cu doua functii - FS9131L
180,0RON
Cadru de mers realizat din aluminiu inoxidabil, transformabil din cadru de mers fix in cadru de mers cu miscare pas cu pas, manere si pufere de cauciuc moi si sigure, mecanism de pliere frontal.  Cadrul de mers pliabil este recomandat : in perioada de reabilitare dupa operatii s..
Cadru de mers realizat din aluminiu inoxidabil, transfo...
Cadru de mers cu sezut si rotile
310,0RON
Cadrul ortopedic prevazut cu rotile are o structura pliabila si poate fi transportat usor, in orice mijloc de transport, inclusiv in portbagajul masinii. De asemenea, economisiti spatiu atunci cand il depozitati, datorita structurii pliabile. Cadrul cu roti este confectionat din aluminiu, tra..
Cadrul ortopedic prevazut cu rotile are o structura pli...
Cadru de mers fix cu inaltime reglabila
200,0RON
Indicat persoanelor care necesita scutirea de efort a membrului inferior si ameliorarea sigurantei in mers, cu asigurarea unui suport in mai multe directii. Cadrul este confectionat din aluminiu prevazut cu maner din material plastic PU, cu elemente de legatura galvanizate si dispozitive de fi..
Indicat persoanelor care necesita scutirea de efort a m...
Cadru de mers pliabil cu functie pas cu pas
155,0RON
Cadrul de mers pliabil este indicat persoanelor care necesită scutirea de efort a membrului inferior şi ameliorarea siguranţei în mers, cu asigurarea unui suport în mai multe direcţii. Utilizare: Se deschide cadrul, pana se aude un click, care inseamna fixarea lateralelor (picioarelor)..
Cadrul de mers pliabil este indicat persoanelor care ne...
Cadru pliabil cu 2 puncte sprijin
250,0RON
Dispozitiv medical ortopedic pentru sustinerea  echilibrului in timpul deplasarii, asezarii sau ridicarii, util atat in interiorul cat si in exteriorul locuintei. Asigura un suport maxim persoanelor cu dizabilitati locomotorii temporale sau permanente, persoanelor aflate in faza de recupe..
Dispozitiv medical ortopedic pentru sustinerea  ec...
Cadru sprijin pe antebrat cu inaltime ajustabila
605,0RON
Cadru sprijin pe antebrat cu inaltime ajustabila, realizat in tubulatura din otel cromat cu 4 roti de 80 mm, cele din spate prevazute cu frana, sprijin antebrat captusit, detasabil.  Descriere produs Realizat din otel cromat Prevazut cu 4 roti de 80 mm, rotile din spate prevazut..
Cadru sprijin pe antebrat cu inaltime ajustabila, reali...
Carja anatomica cu sprijin culisant pe antebrat
80,0RON
Carja anatomica cu sprijin culisant pe antebrat , reglabila pe inaltime, cu maner antialunecare, confortabila si sigura in folosire, pufere din cauciuc antiderapante.  Suportul de antebrat este culisant facilitand deplasarea in cele mai bune conditii. Indicatii: Necesitatea desca..
Carja anatomica cu sprijin culisant pe antebrat , ...
Carja cu sprijin pe antebrat cu 4 puncte de sprijin
110,0RON
Carja cu sprijin pe antebrat cu 4 puncte de sprijin este un dispozitiv ajutator pentru mers, care ofera stabilitate si echilibru in timpul deplasarii. Caracteristici ale carjei cu sprijin pe antebrat cu 4 puncte de sprijin: confectionat din aluminiu si otel manere din spuma fiecare..
Carja cu sprijin pe antebrat cu 4 puncte de sprijin est...
Carja Cu Sprijin Pe Antebrat Gri
60,0RON
Carja de cot este recomandata : in perioada de reabilitare dupa operatii si leziuni pentru deplasare independenta in boli neurologice Carja cu sprijin pe antebrat redistribuie sarcina de la nivelul membrului inferior catre mana și articulatia cotului. ..
Carja de cot este recomandata : in peri...
Afișare 1 - 16 din 29 (2 pagini)

PUNCTE DE LUCRU

  • 01

    Hala Centrală, situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iași, în Piața Prieteniei Romano—Elene 

  • 02

    Independenței, situat pe Bd. Independenței, Nr. 4, Bl. R1, Iași, vis-a-vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon 

  • 03

    Tătărași, situat pe Str. Vasile Lupu, Nr. 86, Bl. K1, Iași, lângă magazinul Flux