‼️ Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul!

Fotolii Rulante

Fotolii Rulante


Fotoliu rulant cu roti cu aer - JL809P
900,0RON
Fotoliul rulant este echipat cu cadru durabil din otel cromat de culoare argintie. Tapiteria captusita este fabricata din PVC confortabil si rezistent, usor de curatat. Rotile fata sunt pline, cu diametru de 8", rotile spate cu aer si spite metalice, rezistente cu diametru de 24" ce fac depla..
Fotoliul rulant este echipat cu cadru durabil din otel ...
Fotoliu rulant cu vas de toaleta Decupat
950,0RON
Fotoliu rulant cu vas de toaleta decupat este echipat cu cadru durabil din otel cromat de culoare argintie. Tapiteria captusita este fabricata din piele ecologica, usor de curatat. Scaun comfortabil in forma de U. Scaunul cu rotile este echipat cu o galetusa din plastic detasabila. Rotile f..
Fotoliu rulant cu vas de toaleta decupat este echipat c...
Fotoliu rulant din otel pentru persoane supraponderale
1.400,0RON
Fotoliul rulant  special conceput pentru persoanele supraponderale de pana la 140 de kg. Fotoliu rulant din otel cu antrenare manuala, este un dispozitiv esential pentru persoanele care se confrunta cu dificultati de deplasare provocate de traumatisme, interventii chirurgicale sau ..
Fotoliul rulant  special conceput pentru pers...
Fotoliu rulant electric pentru persoane cu handicap
6.900,0RON
Cadru pliabil din oțel - vopsit in camp electrostatic Mânere ergonomice Cotieră detașabilă și suport pentru picioare Role frontale din spumă rezistentă. Role spate de 20 ", solide, gonflabile, dotate si cu dispozitiv de antrenare manuala Baterii acide fără plumb,capsulate  Frână auto..
Cadru pliabil din oțel - vopsit in camp electrostatic ...
Rolator Cu 4 Roti
460,0RON
Acest rolator este dotat cu : frane cu actionare manuala, blocare in timpul mersului si blocare la stationare. Se poate plia cu usurinta ! Este echipat cu roti rezistente la uzura, ce ofera siguranta la utilizare. Deplasarea realizandu-se fara ridicarea cadrului.&nb..
Acest rolator este dotat cu : frane cu actionare...
Scaun cu rotile pliabil - KY809F
800,0RON
Scaunul cu rotile KY809F-46 faciliteaza deplasarea, ofera independenta si libertate de miscare persoanelor imobilizate temporar sau permanent, persoanelor cu mobilitate redusa, persoanelor cu handicap, persoanelor cu dizabilitati. Este usor de manevrat si foarte confortabil, atat pentru interi..
Scaunul cu rotile KY809F-46 faciliteaza deplasarea, ofe...
Afișare 1 - 6 din 6 (1 pagini)

PUNCTE DE LUCRU

  • 01

    Hala Centrală, situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iași, în Piața Prieteniei Romano—Elene 

  • 02

    Independenței, situat pe Bd. Independenței, Nr. 4, Bl. R1, Iași, vis-a-vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon 

  • 03

    Tătărași, situat pe Str. Vasile Lupu, Nr. 86, Bl. K1, Iași, lângă magazinul Flux