‼️ Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul!

Mobilier Medical

Mobilier Medical


Pat medical manual cu suport perfuzie inclus
2.500,0RON
Pat medical manual in 4 sectiuni, cu suport perfuzie, 2 manivele de reglare a inaltimii spatelui si gambelor. Descriere : calitate superioara design modern si comfort pentru utilizator posibilitati de manevrare optime pentru persoana care ii acorda ingrijire  reglare manuala..
Pat medical manual in 4 sectiuni, cu suport perfuzie, 2...
Canapea consultatie cu cadru cromat
1.090,0RON
Canapea consultatie utilizata pentru examinari si tratamente in cabinetele de specialitate. Caracteristici : cap rabatabil cu fixare mecanica saltea executata din dermatina de culoare neagra si spuma poliuretanica cadru cromat lungime 1900 mm latime  600 mm inaltime..
Canapea consultatie utilizata pentru examinari si trata...
Canapea consultatie cu suport pentru rola medicala
850,0RON
Canapea consultatie utilizata pentru examinari si tratamente in cabinetele de specialitate. Canapea stabila datorita greutatii ei. Este realizata din cadru de otel, vopsit in camp electrostatic. Pentru alte culori ale saltelei, va rugam sa ne contactati la numarul 0728 25 35 ..
Canapea consultatie utilizata pentru examinari si trata...
Canapea Consultatie Ginecologica
2.500,0RON
Canapea Consultatie Ginecologica pentru utilizare in cabinete si clinici de specialitate. Caracteristici : 2 sectiuni   sectiunea pentru sezut este fixa si prevazuta cu o decupare pentru interventii sectiunea pentru spate este rabatabila si reglabila pe inaltime cadru metali..
Canapea Consultatie Ginecologica pentru utilizare in ca...
Canapea electrica pentru consultatii medicale
2.950,0RON
Canapeaua electrica pentru consultatii medicale este o canapea realizata din cadru din otel vopsit in camp electrostatic, si are actionare electrica la nivelul capului, si a inaltimii. Specificatii: cadru din otel vopsit electrostatic spatarul este rabatabil ..
Canapeaua electrica pentru consultatii medicale este o ...
Masa instrumentar din inox, cu sertar si colector pansamente
1.000,0RON
Structura metalica realizata din inox prevazuta cu 2 blaturi din otel inoxidabil: realizata cu un maner de prindere si manevrare; prevazuta cu sertar din inox dotata cu colector pentru pansamente are 4 roti pivotante cu bandou de cauciuc, din care 2 cu sistem de blocare; aspect ..
Structura metalica realizata din inox prevazuta c...
Masa Masaj Portabila Profesionala
920,0RON
Masa masaj profesionala cu 2 sectiuni  structura din aluminiu suprafata din piele ecologica lavabila (div culori) lungime 186 cm + tetiera = 215 cm latime 70 cm + cotiere = 92 cm inaltimea reglabila in 8 trepte de la 54 cm la 83 cm greutatea proprie 10 kg capacitate ..
Masa masaj profesionala cu 2 sectiuni  struc...
Masa Mayo Pentru Pat
362,0RON
Masa pentru servit la pat mobila cu suprafata laminata, montata pe cadru din oţel cu inaltime reglabila de la 78 la 110 cm. Blatul are chenar din plastic. Pentru comenzi, transport si informatii suplimentare ne puteti contacta la unul din numerele afisate pe site. ..
Masa pentru servit la pat mobila cu suprafata laminata,...
Paravan Medical
750,0RON
Paravan Medical Format Din 3 Module Mobil Caracteristici : dimensiuni160 (h) x 150 (L) cm schelet din teava rectangulara vopsita in camp electrostatic interior din panza impermeabila usor de demontat pentru spalat fiecare modul prevazut cu 2 roti pivotante structura pliabi..
Paravan Medical Format Din 3 Module Mobil Caracteris...
Paravan medical din 3 module
800,0RON
Schelet teava cromata 2 roti pivotante/element Panza impermeabila culoare albastra   Dimensiuni: Inaltimea = 180 cm Latime  modul = 60 cm Complet desfacut = 180 cm ..
Schelet teava cromata 2 roti pivotante/element P...
Pat de spital electric cu 3 functii
4.900,0RON
Pat de spital electric cu 3 functii prevazut cu un cadru metalic vopsit electrostatic si tratat anti-rugina.  Patul medical este echipat cu 3 motoare electrice, 1 unitate de control si 1 telecomanda cu fir. Platforma saltea din plasa metalica cu 3 sectiuni (salteaua nu este inclusa). ..
Pat de spital electric cu 3 functii prevazut cu un cadr...
Saltea antidecubit statica cu husa
550,0RON
Aceasta saltea medicala reduce punctele de presiune exercitate asupra coloanei, avand o duritate mai ridicata. Salteaua ofera un suport excelent pentru sustinerea intr-un mod ferm a coloanei vertebrale, dar si o relaxare eficienta a musculaturii spatelui. Sub presiunea celui care doarme, stru..
Aceasta saltea medicala reduce punctele de presiune exe...
Scarita medicala cu 1 treapta
250,0RON
Scarita metalica cu o treapta, special creata pentru spitale, clinici, cabinete medicale. Suprafata de contact cu piciorul este din material plastic anti-alunecare.  Realizata din cadru metalic, vopsit in camp electrostatic. Dimensiuni: (L)48cm x (l)33cm x (H)25cm.  ..
Scarita metalica cu o treapta, special creata pentru sp...
Scarita medicala cu 2 trepte
200,0RON
Scarita cu 2 trepte pentru baie sau uz general. Partea superioara a fiecarei trepte este confectionata din platic de calitate, aderent. Picioare cu contact cauciucat, pentru aderenta crescuta. Cadru din otel inoxidabil si trepte din plastic. Greutate suportata 100 kg Dimensiuni: 46 x 41 x ..
Scarita cu 2 trepte pentru baie sau uz general. Partea...
Scaun Medic
250,0RON
Scaun ideal pentru utilizarea in institutii de specialitate, cabinete medicale, centre de infrumusetare, etc. structura din otel cromat tapiterie din piele sintetica dimensiuni Ø-32 inaltime reglabila de la 45 cm la 58 cm     Pentru informatii si detalii ne ..
Scaun ideal pentru utilizarea in institutii de speciali...
Scaun Pentru Recoltare Sange
1.700,0RON
Scaun recoltare sange pe 3 sectiuni : spatarul reglabil de la 0 la 90 grade cu autoblocare la inaltimea dorita sectiunea pentru sezut este fixa  sectiunea pentru picioare este reglabila de la 0 la 90 grade cu autoblocare la inaltimea dorita scaunul se poate ..
Scaun recoltare sange pe 3 sectiuni : spatarul re...
Afișare 1 - 16 din 21 (2 pagini)

PUNCTE DE LUCRU

  • 01

    Hala Centrală, situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iași, în Piața Prieteniei Romano—Elene 

  • 02

    Independenței, situat pe Bd. Independenței, Nr. 4, Bl. R1, Iași, vis-a-vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon 

  • 03

    Tătărași, situat pe Str. Vasile Lupu, Nr. 86, Bl. K1, Iași, lângă magazinul Flux