‼️ Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul!

MINUT


Cotiera elastica x 2 bc - Minut
15,0RON
Are forma anatomica, asigurand o compresiune ferma si o adaptare optima. Instructiuni de spalare: Spalare manuala cu apa rece, uscare in aer liber. Indicatii: - lovituri, entorse si contuzii, traumatisme provocate in timpul practicarii sporturilor, leziuni ale tendoanelor la acest nivel, ..
Are forma anatomica, asigurand o compresiune ferma si o...
Genunchiera elastica x 2 bc - Minut
22,0RON
Genunchierele elastice sunt utilizate fie pentru a obtine o compresie sustinuta si prelungita in caz de hidrartroza (acumulare de lichid seros in cavitatea articulara) cronica, fie pentru a intari articulatia al carei aparat muscular este deficient. Are forma anatomica, asigurand o compresiu..
Genunchierele elastice sunt utilizate fie pentru a obti...
Manseta elastica x 2 bc - Minut
15,0RON
Solutie eficienta pentru prevenirea tratamentului in caz de lovituri, entorse, contuzii. INFORMATII PRODUS: Solutie eficienta  pentru prevenirea tratamentului in caz de lovituri, entorse, contuzii din practicarea sportului si suprasolicitarii, dureri acute si cronice, stari post trauma..
Solutie eficienta pentru prevenirea tratamentului in ca...
Nebulizator Minut cu compresor pentru terapie cu aerosoli, copii si adulti
200,0RON
Nebulizatorul Minut este destinat inhalarii medicamentelor sub forma atomizata pentru atenuarea tulburarilor respiratorii. Partile componente ale nebulizatorului Minut cu compresor sunt: Masca adulti Masca pentru copii Piesa de gura Recipient pentru medicatie Tub/furtun aer N..
Nebulizatorul Minut este destinat inhalarii medicamente...
POMPA SAN ELECTRICA MINUT BABY CU BIBERON, ACUMULATOR SI CABLU USB
250,0RON
Pompa san electrica include si set biberon complet! Caracteristicile pompei: Design unic al supapei de aer-lichid ce previne refluxul de lapte Functie masaj 9 trepte de viteza pentru stimulare 9 trepte de viteza pentru colectare Ecran cu afisare LED Adaptor priza inclus Cup..
Pompa san electrica include si set biberon complet! ...
Tensiometru digital de încheietura Minut
100,0RON
Tensiometru digital de încheietura Minut FT-B13W este un aparat electronic de masurare a tensiunii arteriale și a pulsului.  Are un ecran cu diagonala mare, de 7 cm. Descrierea produsului: - clasificarea valorilor tensiunii arteriale (OMS) - oprirea automata pentru marirea duratei de..
Tensiometru digital de încheietura Minut FT-B13W este u...
Tensiometru digital Minut pentru brat, 120 memorii x 2 utilizatori
150,0RON
Tensiometrul automat foloseste metoda oscilometrica pentru masurarea tensiunii. Aparatul detecteaza miscarea sangelui prin artera brahiala si converteste aceasta in valorile ce apar pe ecran. Este usor de folosit, apasati butonul pornit/oprit si manseta se va umfla automat. La terminarea mas..
Tensiometrul automat foloseste metoda oscilometrica pen...
Tensiometru digital Minut pentru incheietura mainii,120 memorii x 2 utilizatori
130,0RON
Tensiometrul automat Minut  pentru incheietura mainii foloseste metoda oscilometrica pentru masurarea tensiunii. Aparatul detecteaza miscarea sangelui prin artera brahiala si converteste aceasta in valorile ce apar pe ecran. Este usor de folosit, apasati butonul pornit/oprit si manseta s..
Tensiometrul automat Minut  pentru incheietura mai...
TERMOMETRU DIGITAL - MINUT DIGITEMP
15,0RON
Precizie mare, inchidere automata, semnal sonor, cutie depozitare. Timp masurare, aproximativ 2 minute.  Instrucţiuni de utilizare: Inainte de folosire dezinfectati varful termometrului cu alcool sanitar. Apasati butonul On/Off pentru a deschide termometrul. Un semnal sonor se va auzi..
Precizie mare, inchidere automata, semnal sonor, cutie ...
Afișare 1 - 9 din 9 (1 pagini)

PUNCTE DE LUCRU

  • 01

    Hala Centrală, situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iași, în Piața Prieteniei Romano—Elene 

  • 02

    Independenței, situat pe Bd. Independenței, Nr. 4, Bl. R1, Iași, vis-a-vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon 

  • 03

    Tătărași, situat pe Str. Vasile Lupu, Nr. 86, Bl. K1, Iași, lângă magazinul Flux