Membru Superior

Membru Superior


Carpiera Deget Mare Morsa 60.015
45,0RON Fără TVA: 41,3RON
Orteza este recomandata : In Maladia de Quervain   In probleme ale ligamentelor degetului mare. Ofera suport si stabilizeaza articulatia degetului datorita tijei din aluminiu, ce nu afecteaza mobilitatea celorlalte degete.  Confectionata d..
Orteza este recomandata : In Maladia de Quervain ...
Carpiera Deget Mare Tip Bandaj Morsa 120.212
50,0RON Fără TVA: 45,9RON
Orteza este recomandata : In timpul activitatilor sportive Pentru leziuni la nivelul articulatiei policelui ( luxatii, entorse, instabilitate ligamentara ) Maladia de Quervain                          Pentru leziuni la..
Orteza este recomandata : In timpul activitatilor sportive ...
Cotiera Elastica Cu Paduri De Silicon Morsa 50.304
79,0RON Fără TVA: 72,5RON
Este recomandata : artroză reabilitarea articulaţiei după fracturi suprasolicitarea articulaţiei  sportivi si chiar in epicondilită  Cotiera elastica este conceputa pentru a oferi sustinere ferma si confortabila in acelasi timp. Are forma anatomica. Previne su..
Este recomandata : artroză reabilitarea articulaţiei după...
Cotiera epicondilita Kedley Aero - Tech Neoprene
30,0RON Fără TVA: 25,2RON
Conceputa pentru sustinere în momentul reluarii activitatii sportive dupa o tendinita la cot, numita si epicondilita sau Tennis Elbow. Aceasta banda permite sustinerea eficienta a tendonului cotului în meciuri si antrenamente. Presiunea creata de pernita amplasata sub cot asigura sustinerea d..
Conceputa pentru sustinere în momentul reluarii activitatii sport...
Cotiera reglabila - model perfectionat Kedley
60,0RON Fără TVA: 50,4RON
Cotiera reglabila Kedley Aero-Tech Neoprene, este prevazuta cu doua benzi elastice ajustabile cu velcro, care ofera o fixare confortabila si asigura o compresie uniforma asupra articulatiei si a muschilor. Aceasta mareste stabilitatea, ajuta la refacerea post-traumatica si la prevenirea altor ..
Cotiera reglabila Kedley Aero-Tech Neoprene, este prevazuta cu do...
Orteza de cot epicondilita - Premium
18,0RON Fără TVA: 15,1RON
Indicatii: Orteza realizata din material textil, la nivelul epicondilului este prevazuta cu: o pelota ce exercita presiune asupra ligamentelor o banda de fixare cu catarama. Inchiderea se face cu scai. Latime: 10 cm. Datorita benzii de fixare cu scai si a cataramei, orteza poate..
Indicatii: Orteza realizata din material textil, la nivelul epic...
Orteza De Cot Epicondilita SRT 216
35,0RON Fără TVA: 32,1RON
Este recomandata : epicondilită artroză reabilitarea articulaţiei după fracturi suprasolicitarea articulaţiei  Orteză realizată din material textil, prevăzută cu : o pelotă la nivelul epicondilului, ce exercită presiune asupra ligamentelor o bandă de fixare cu cata..
Este recomandata : epicondilită artroză reabilitarea ar...
Orteza de cot simpla, fara atela
30,0RON Fără TVA: 27,5RON
Indicatii: Se utilizeaza în entorse, luxatii, contuzii. Descriere: Orteza realizata din material textil. Închiderea se face cu scai. Lungime: 28 cm. Orteza este un suport pentru articulatia cotului, pe care o stabilizeaza si o protejeaza. Compozitie: Spuma poliuretanica (burete) aco..
Indicatii: Se utilizeaza în entorse, luxatii, contuzii. Descr...
Orteza de încheietura mainii mana deget fixa, TRIACARP FINGER
40,0RON Fără TVA: 36,7RON
Indicatii: Se utilizeaza în entorse, luxatii, artroze, sindrom de tunel carpian, paralizia nervului radial, tenosinovite, fracturi la nivelul zonei, atat ca tratament ortopedic cat si postoperator. Descriere: Orteza realizata din material textil, prevazuta cu: o atela metalica palmar..
Indicatii: Se utilizeaza în entorse, luxatii, artroze, sindrom d...
Orteza de umar cot încheietura mainii mana fixa - TRIADES JUNIOR
120,0RON Fără TVA: 100,8RON
Indicatii: Se utilizeaza pentru imobilizarea bratului si antebratului, în caz de entorse, luxatii sau fracturi la nivelul articulatiei scapulohumerale, contuzii, imobilizare postoperatorie. Reprezinta echivalentul bandajului Dessault. Descriere: Este confectionata din material textil, are ..
Indicatii: Se utilizeaza pentru imobilizarea bratului si antebra...
Orteză De Umăr Cot Încheietura Mâinii Mână Fixă SRT 220
130,0RON Fără TVA: 119,3RON
Este recomandata : Se utilizează pentru imobilizarea braţului şi antebraţului în caz de entorse, luxaţii fracturi la nivelul articulaţiei scapulohumerale contuzii, periartrită scapulohumerală imobilizare postoperatorie Reprezintă echivalentul bandajului Dessault Este confe..
Este recomandata : Se utilizează pentru imobilizarea braţul...
Orteza De Umar SRT 218
70,0RON Fără TVA: 64,2RON
Avem rugamintea ca in rubrica observatii sa alegeti partea stanga sau dreapta ! Este recomandata : în caz de contuzii uşoare entorse, luxaţii periartrită scapulohumerală Orteza realizată din material textil. Are proprietăţi termoizolante, detensionând musculatura. Acoper..
Avem rugamintea ca in rubrica observatii sa alegeti partea stanga...
Orteza Fixa De Incheietura Morsa 61.034
120,0RON Fără TVA: 110,1RON
Orteza Fixa De Încheietura Mainii se folosește : în cazul leziunilor neurologice centrale și periferice paralizie flască, paralizie spastică, în cazul sindromului de tunel carpian și al prevenției și tratamentului deformațiilor din cauze reumatice. Orteza este reali..
Orteza Fixa De Încheietura Mainii se folosește : în ca...
Orteza fixa pentru  incheietura mainii - Aerotec Manu
65,0RON Fără TVA: 54,6RON
Indicatii: Se utilizează în entorse, luxatii, artroze, sindrom de tunel carpian, paralizia nervului radial, tenosinovite, fracturi la nivelul zonei, atat ca tratament ortopedic cat si postoperator. Descriere: Orteză realizată din material textil rigid care permite circulatia aerului, prevă..
Indicatii: Se utilizează în entorse, luxatii, artroze, sindrom d...
Orteza Fixa Pentru Încheietura Si Degete Morsa 61.035
215,0RON Fără TVA: 197,2RON
Orteza Fixa De Încheietura Si Degete se folosește : în cazul leziunilor neurologice centrale și periferice paralizie flască, paralizie spastică, în cazul sindromului de tunel carpian și al prevenției și tratamentului deformațiilor din cauze reumatice Orteza este rea..
Orteza Fixa De Încheietura Si Degete se folosește : în...
Orteza Pentru Incheietura Mainii Cu Atela Morsa 60.016
45,0RON Fără TVA: 41,3RON
Este recomandata : entorse, luxatii, artroze  sindrom de tunel carpian  paralizia nervului radial  tenosinovite  fracturi la nivelul zonei  atât ca tratament ortopedic cât și postoperator Orteză realizată din material textil, prevăzută cu : ..
Este recomandata : entorse, luxatii, artroze  s...
Afişare 1 - 16 din 22 (2 pagini)

Tehnica-Medicala PUNCTE  DE LUCRU

  • 01

    Puct de lucru Hala Centrala , situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iasi, in Piata Prieteniei Romano – Elene 

  • 02

    Punct de lucru Independentei , situat pe Bd. Independentei, Nr.4 Bloc R1 Iasi, vis a vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon 

  • 03

    Punct de lucru Tatarasi , situat pe Str. Vasile Lupu, Nr.86 Bloc K1 Iasi, langa magazinul Flux