Membru Inferior

Membru Inferior


Atela Halux-Valgus noapte
45,0RON Fără TVA: 41,3RON
Orteza de corectare de statica piciorului Hallux-Valgus de noapte este formata dintr-un bandaj din material textil captusit din bumbac flausat. Include o atela de abductie preformata din aluminiu, pentru reglarea pozitiei degetului mare. Indicatii: tratament post-operatoriu, corecta..
Orteza de corectare de statica piciorului Hallux-Valgus de noapte...
Atela Halux-Valgus noapte - Novamed
40,0RON Fără TVA: 33,6RON
Orteza de corectare de statica piciorului Hallux-Valgus de noapte este formata dintr-un bandaj din material textil captusit din bumbac flausat. Include o atela de abductie preformata din aluminiu, pentru reglarea pozitiei degetului mare. Indicatii: tratament post-operatoriu, corectarea poziti..
Orteza de corectare de statica piciorului Hallux-Valgus de noapte...
Atela Halux-Valgus zi
45,0RON Fără TVA: 41,3RON
Gama ortezelor corectoare de statica a piciorului - Hallux Valgus este destinata corectarii pozitiei Hallux Valgus. Cuprinde doua benzi elastice din neopren si un manson pentru degetul mare - reglarea si fixarea pozitiei degetului mare: cu banda Velcro (arici) Tabel de marimi: ..
Gama ortezelor corectoare de statica a piciorului - Hallux Valgus...
Genunchiera - Betalast
24,0RON Fără TVA: 20,2RON
Pentru durerile de genunchi, inclusiv dureri reumatice sau sciatice. Fabricat din acril  si gipelastic. Se spala cu sapun in apa calda fara frecare. Se intinde pe latime. Marimea se stabileste dupa circumferinta genunchiului.   ..
Pentru durerile de genunchi, inclusiv dureri reumatice sau sciati...
Genunchiera - Lana
27,0RON Fără TVA: 24,8RON
Utilizata pentru toate tipurile de dureri de genunchi, la reumatism, sciatică și atunci când este necesar pentru a menține genunchiul cald. Confectionata din tesatura de bumbac elastic. Marime produs Circumferinta genunchiului (cm) S 30-34 M ..
Utilizata pentru toate tipurile de dureri de genunchi, la reumati...
Genunchiera cu suport lateral flexibil
140,0RON Fără TVA: 128,4RON
Oferă un sprijin puternic in cazurile de traume colaterale la genunchi. Acest produs functioneaza bine cu leziuni ligamentare, leziuni ale țesuturilor moi, precum și alte traume usoare la genunchi. Fabricat dintr-un material permeabil foarte elastic, care permite aerului sa circule prin canal..
Oferă un sprijin puternic in cazurile de traume colaterale la gen...
Genunchiera elastica cu suport patelar silicon
100,0RON Fără TVA: 91,7RON
Recomandat pentru dureri patelar femurale, osteoartrita si leziuni de menisc. Fabricata dintr-un material foarte elastic Materialul permite circulatia aerului prin el. Datorita suportului de silicon,ofera sprijin pentru stabilizarea rotulei. Tabel de masuri: Marime pro..
Recomandat pentru dureri patelar femurale, osteoartrita si leziun...
Genunchiera Lana
20,0RON Fără TVA: 18,3RON
Funcție de încălzire la genunchi cand este necesar. Confectionata din tesatura acrilica. Tabel de masuri: Marime produs Circumferinta genunchiului (cm) S 34-36 M 36-38 L 38-41 XL 41-44 XXL ..
Funcție de încălzire la genunchi cand este necesar. Confectionat...
Genunchiera ligamente incrucisate
120,0RON Fără TVA: 110,1RON
Acest produs este recomandat pentru: Afectiuni minore ale meniscului sau rotulei Padul circular de la nivelul rotulei ofera o usoara stabilizare a acesteia Suprasolicitare Pentru a proteja genunchiul in activitati sportive Fabricat din neopren dublu stratificat perforat, care p..
Acest produs este recomandat pentru: Afectiuni minore ale m...
Genunchiera stabilizatoare
130,0RON Fără TVA: 119,3RON
Oferă un sprijin puternic in cazurile de traume colaterale la genunchi. Acest produs functioneaza bine cu leziuni ligamentare, leziuni ale țesuturilor moi, precum și alte traume usoare la genunchi. Fabricat din neopren dublu stratificat perforat, care permite aerului sa circule prin canale. ..
Oferă un sprijin puternic in cazurile de traume colaterale la gen...
Glezniera elastica cu insertie de silicon
75,0RON Fără TVA: 68,8RON
Asigura o actiune de masaj cu insertii de silicon pentru a creste circulatia sângelui, ajuta la eliminarea hematomului si edemului. Fabricate din tesatura tricotata foarte elastica , permeabila si cu grad mare de compresiune. Paduri plasate în interiorul ambelor parti, sa ofere un efect de ma..
Asigura o actiune de masaj cu insertii de silicon pentru a creste...
Glezniera fixare Tendon Ahile
110,0RON Fără TVA: 100,9RON
Reduce stresul in cazuri de rupturi ale tendonului lui Ahile si tendinita. Fabricate din tesatura tricotata foarte elastica, permeabila si cu grad mare de compresiune. Padul plasat peste tenton lui Ahile reduce stresul si padul pentru calcâi reduce tensiunea asupra tendonului.   Tabe..
Reduce stresul in cazuri de rupturi ale tendonului lui Ahile si t...
Glezniera Neopren - marime universala
65,0RON Fără TVA: 59,6RON
Orteza reglabila, pentru piciorul drept sau stâng, material respirabil, pentru un plus de confort, sistem usor de integrare confortabila în pantof. Orteza este conceputa pentru sprijin moderat al gleznei, stabilizeaza ligamentele rigide și rigid fragile sau rănite, se poate purta in pantofi cu..
Orteza reglabila, pentru piciorul drept sau stâng, material respi...
Glezniera neopren bandaj Malleo 6
30,0RON Fără TVA: 27,5RON
Oferă căldură și sprijin pentru glezne cu durere ușoară. Fabricat din neopren dublu stratificat perforat care permite aerului sa circule prin canale. Tabel de masuri: Marime produs Circumferinta gleznei (cm) S 24-26 M 26-28 ..
Oferă căldură și sprijin pentru glezne cu durere ușoară. Fabrica...
Glezniera neopren Malleo 1
50,0RON Fără TVA: 45,9RON
Oferă căldură și suport pentru articulațiile gleznei. Fabricat din neopren dublu stratificat perforat care permite aerului sa circule prin canale. Ofera suport puternic datorita curelelor in cruce. Tabel de masuri: Marime produs Circumferinta gleznei (cm) ..
Oferă căldură și suport pentru articulațiile gleznei. Fabricat d...
Glezniera neopren Malleo 4
95,0RON Fără TVA: 87,2RON
Ofera suport si caldura la glezna în cazurile de entorse ușoare. De asemenea sunt eficiente in entorsele de glezna, dureri cronice obișnuite in zona gleznei și pot fi utilizate ca un protector in sporturile de contact. Fabricat din neopren dublu stratificat perforat care permite aerului sa ci..
Ofera suport si caldura la glezna în cazurile de entorse ușoare. ...
Afişare 1 - 16 din 31 (2 pagini)

Tehnica-Medicala PUNCTE  DE LUCRU

  • 01

    Puct de lucru Hala Centrala , situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iasi, in Piata Prieteniei Romano – Elene 

  • 02

    Punct de lucru Independentei , situat pe Bd. Independentei, Nr.4 Bloc R1 Iasi, vis a vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon