Membru Inferior

Membru Inferior


Atela Halux-Valgus noapte - Novamed
40,0RON Fără TVA: 33,6RON
Orteza de corectare de statica piciorului Hallux-Valgus de noapte este formata dintr-un bandaj din material textil captusit din bumbac flausat. Include o atela de abductie preformata din aluminiu, pentru reglarea pozitiei degetului mare. Indicatii: tratament post-operatoriu, corectarea poziti..
Orteza de corectare de statica piciorului Hallux-Valgus de noapte...
Genunchiera - Betalast
24,0RON Fără TVA: 20,2RON
Pentru durerile de genunchi, inclusiv dureri reumatice sau sciatice. Fabricat din acril  si gipelastic. Se spala cu sapun in apa calda fara frecare. Se intinde pe latime. Marimea se stabileste dupa circumferinta genunchiului.   ..
Pentru durerile de genunchi, inclusiv dureri reumatice sau sciati...
Genunchiera cu suport lateral flexibil
140,0RON Fără TVA: 128,4RON
Oferă un sprijin puternic in cazurile de traume colaterale la genunchi. Acest produs functioneaza bine cu leziuni ligamentare, leziuni ale țesuturilor moi, precum și alte traume usoare la genunchi. Fabricat dintr-un material permeabil foarte elastic, care permite aerului sa circule prin canal..
Oferă un sprijin puternic in cazurile de traume colaterale la gen...
Genunchiera elastica cu suport patelar silicon
100,0RON Fără TVA: 91,7RON
Recomandat pentru dureri patelar femurale, osteoartrita si leziuni de menisc. Fabricata dintr-un material foarte elastic Materialul permite circulatia aerului prin el. Datorita suportului de silicon,ofera sprijin pentru stabilizarea rotulei. Tabel de masuri: Marime pro..
Recomandat pentru dureri patelar femurale, osteoartrita si leziun...
Genunchiera ligamente incrucisate
120,0RON Fără TVA: 110,1RON
Acest produs este recomandat pentru: Afectiuni minore ale meniscului sau rotulei Padul circular de la nivelul rotulei ofera o usoara stabilizare a acesteia Suprasolicitare Pentru a proteja genunchiul in activitati sportive Fabricat din neopren dublu stratificat perforat, care p..
Acest produs este recomandat pentru: Afectiuni minore ale m...
Glezniera elastica cu insertie de silicon
75,0RON Fără TVA: 68,8RON
Asigura o actiune de masaj cu insertii de silicon pentru a creste circulatia sângelui, ajuta la eliminarea hematomului si edemului. Fabricate din tesatura tricotata foarte elastica , permeabila si cu grad mare de compresiune. Paduri plasate în interiorul ambelor parti, sa ofere un efect de ma..
Asigura o actiune de masaj cu insertii de silicon pentru a creste...
Glezniera fixare Tendon Ahile
110,0RON Fără TVA: 100,9RON
Reduce stresul in cazuri de rupturi ale tendonului lui Ahile si tendinita. Fabricate din tesatura tricotata foarte elastica, permeabila si cu grad mare de compresiune. Padul plasat peste tenton lui Ahile reduce stresul si padul pentru calcâi reduce tensiunea asupra tendonului.   Tabe..
Reduce stresul in cazuri de rupturi ale tendonului lui Ahile si t...
Glezniera Neopren - marime universala
65,0RON Fără TVA: 59,6RON
Orteza reglabila, pentru piciorul drept sau stâng, material respirabil, pentru un plus de confort, sistem usor de integrare confortabila în pantof. Orteza este conceputa pentru sprijin moderat al gleznei, stabilizeaza ligamentele rigide și rigid fragile sau rănite, se poate purta in pantofi cu..
Orteza reglabila, pentru piciorul drept sau stâng, material respi...
Glezniera neopren Malleo 1
50,0RON Fără TVA: 45,9RON
Oferă căldură și suport pentru articulațiile gleznei. Fabricat din neopren dublu stratificat perforat care permite aerului sa circule prin canale. Ofera suport puternic datorita curelelor in cruce. Tabel de masuri: Marime produs Circumferinta gleznei (cm) ..
Oferă căldură și suport pentru articulațiile gleznei. Fabricat d...
Orteza corectare axa genunchi
590,0RON Fără TVA: 541,3RON
În cazurile de Gonartroza (deformari varus sau valgus) ajuta la corectarea axei genunchiului în cazul în care compartimentul acestuia este redus. Ofera suport excelent în cazurile de operatii ACL și PCL, precum si in alte cazuri în care este necesara controlul și protecția genunchiului. Dator..
În cazurile de Gonartroza (deformari varus sau valgus) ajuta la c...
Orteza de genunchi cu suport patelar si articulatii mobile
130,0RON Fără TVA: 119,3RON
Indicatii: instabilitatea laterala a articulatiei genunchiului traumatisme sau afectiuni la nivelul genunchiului procese inflamatorii pentru reabilitare postchirurgicala Descriere: orteza tip manson, confectionata din material textil prevazuta cu 2 atele metalice cu art..
Indicatii: instabilitatea laterala a articulatiei genunchiu...
Orteza de genunchi mobila
75,0RON Fără TVA: 68,8RON
Indicatii: entorse luxatii dupa fracturi consolidate instabilitatea laterala a articulatiei genunchiului procese inflamatorii indicata atat ca tratament ortopedic cat si postoperator Descriere: orteza deschisa posterior, confectionata din material textil prevazuta cu ..
Indicatii: entorse luxatii dupa fracturi consolidate ...
Orteza de genunchi mobila
80,0RON Fără TVA: 73,4RON
Indicatii: entorse, luxatii dupa fracturi consolidate instabilitatea laterala a articulatiei genunchiului procese inflamatorii ruptura de ligament incrucisat anterior indicata atat ca tratament ortopedic cat si postoperator Descriere: tip manson, cu 2 atele metalice t..
Indicatii: entorse, luxatii dupa fracturi consolidate i...
Orteza de glezna mobila cu atele metalice
80,0RON Fără TVA: 73,4RON
Indicatii: entorse luxatii dupa fracturi consolidate procese inflamatorii dupa indepartarea aparatului gipsat Descriere: orteza este confectionata din material textil zona calcaiului este deschisa prevazuta cu 2 benzi elastice incrucisate in jurul gleznei pentru com..
Indicatii: entorse luxatii dupa fracturi consolidate ...
Orteza de glezna mobila, cu atele laterale de plastic
70,0RON Fără TVA: 64,2RON
Indicatii: entorse luxatii dupa fracturi consolidate procese inflamatorii după indepartarea aparatului gipsat Descriere: orteza este confectionata din 2 atele laterale din plastic rigid, captusite cu material textil se fixează cu 2 benzi prevazute cu scai permite re..
Indicatii: entorse luxatii dupa fracturi consolidate ...
Orteza fixa de genunchi
150,0RON Fără TVA: 137,6RON
Indicatii: Se utilizeaza pentru imobilizarea si stabilizarea genunchiului in caz de: entorse luxatii de rotula fractura de rotula fara deplasare procese inflamatorii Descriere: este realizata din material textil si este compusa din 3 piese, ce permit reglarea in latime ..
Indicatii: Se utilizeaza pentru imobilizarea si stabilizarea gen...
Afişare 1 - 16 din 23 (2 pagini)

Tehnica-Medicala PUNCTE  DE LUCRU

  • 01

    Puct de lucru Hala Centrala , situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iasi, in Piata Prieteniei Romano – Elene 

  • 02

    Punct de lucru Independentei , situat pe Bd. Independentei, Nr.4 Bloc R1 Iasi, vis a vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon