‼️ Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul!

Materiale Didactice Si Anatomice

Materiale Didactice Si Anatomice


Boli Ale Dintilor D 26
1.512,0RON
Model anatomic ce reprezinta dintii umani si afectiunile dentare : placa dentara tartar paradontoza inflamatii ale radacinilor fisuri carii Pentru mai multe informatii si reducere de pret nu ezitati sa ne contactati !!! ..
Model anatomic ce reprezinta dintii umani si afect...
Canin Inferior D10
537,0RON
Model anatomic ce reprezinta  caninul inferior intreg dar si sectiunea longitudinala model creat pentru studiul dentitiei umane montat pe suport   detasabil. Pentru mai multe informatii si pentru reducere de pret nu ezitati sa ne contactati !!! ..
Model anatomic ce reprezinta  caninul inferi...
Craniu Uman A 27
6.290,0RON
Descriere :  replica fidela a craniului uman este compus din 10 piese  scalpul este detasabil baza craniului este pe jumatate sagital despartita  sinusul frontal, lamina perpendiculara si osul vomer sunt fixate cu flapsuri pentru a putea fi deschise vizualizandu-s..
Descriere :  replica fidela a craniului uman...
Craniu Uman A 28
3.755,0RON
Model anatomic ce reprezinta  un craniu uman cu detalii naturale pe o sectiune midsagitala poate fi dezmembrat pe ambele parti ale scalpului Pentru mai multe informatii si reducere de pret nu ezitati sa ne contactati !!! ..
Model anatomic ce reprezinta  un craniu uman...
Craniu Uman A 30
1.781,0RON
Model anatomic ce reprezinta un craniu realizat pentru studiul celor 22 de oase care il compun : parietal occipital frontal temporal sfenoid etmoid zigomatic vomer maxilar cu dentitie fosele nazale osul lacrimar mandibula cu dentitie Craniul poate fi d..
Model anatomic ce reprezinta un craniu realizat pe...
Craniu Uman Cu Malformatii A 29
2.032,0RON
Model anatomic ce reprezinta  un craniu uman de sex masculin cu malformatii pe partea stanga a  maxilar despicat si placa ​Pentru mai multe informatii si reducere de pret ne puteti contacta !!! ..
Model anatomic ce reprezinta  un craniu uman...
Dentitia Adultului
1.065,0RON
Model anatomic ce reprezinta dentitia adultului cu : maxilar si mandibula vase de sange nervi mandibula se poate misca pe suport Pentru mai multe informatii si pentru reducere de pret nu ezitati sa ne contactati !!! ..
Model anatomic ce reprezinta dentitia adultului cu...
Dezvoltarea Dentitiei D 20
1.127,0RON
Model anatomic ce reprezinta  : dezvoltarea dentitiei pe jumatati de mandibula maxilar in 4 stadii de dezvoltare diferite nou nascut copil de aproximativ 5 ani copil de aproximativ 9 ani tanar adult   ..
Model anatomic ce reprezinta  : dezvoltarea ...
Incisiv Inferior D 11
537,0RON
Model anatomic ce reprezinta incisivul inferior intreg / sectiune longitudinala  modelul ajuta la studiul dentitiei umane   ..
Model anatomic ce reprezinta incisivul inferior i...
Incisiv Superior V 3
564,0RON
Model anatomic incisiv superior : macheta se poate desface in sectiune transversala in sectiune se observa pulpa dentara modelul se poate detasa de pe baza   ..
Model anatomic incisiv superior : macheta se poat...
Jumatate De Mandibula Cu Dinti
1.154,0RON
Model anatomic  ce reprezinta   jumatate de mandibula cu dinti  vase de sange nervi glande sublinguale si submandibulare  Pentru mai multe informatii si pentru reducere de pret nu ezitati sa ne contactati !!!   ..
Model anatomic  ce reprezinta   ju...
Jumatatea Inferioara A Mandibulei
1.601,0RON
Model anatomic compus din jumatatea inferioara a mandibulei cu 8 dinti un incisiv fiind sectionat longitudinal sunt evidentiate de asemenea vasele de sange nervii si glandele sublinguale si submandibulare  Pentru mai multe informatii si pentru reducere de pret nu ezit..
Model anatomic compus din jumatatea inferioara a ...
Jumatatea Inferioara A Mandibulei D 25
1.597,0RON
Acest model prezintă jumătatea stângă a mandibulei unei persoane tinere o parte a osului poate fi îndepărtată pentru a face vizibilă rădăcina dintelui – spogiosa – vasele sanguine şi nervii dintele canin şi primii molari pot fi îndepărtaţi şi sunt secţionaţi în direcţie longitudinală ..
Acest model prezintă jumătatea stângă a mandibule...
Molar  Gigant D 15
1.387,0RON
Molar gigant ccontine  carie dentara la o scara 15 x format din 6 parti demontat reprezinta o sectiune longitudinala prin coroana si prin cavitatea pulpei Pentru informatii suplimentare si pentru o reducere de pret nu ezitati sa ne contactati !!! ..
Molar gigant ccontine  carie dentara la o sc...
Molar Superior Cu Radacina Tripla D 10
741,0RON
Model anatomic molar superior radacina tripla in sectiune longitudinala   ..
Model anatomic molar superior radacina tripla i...
Musculatura Capului Si A Gatului
7.350,0RON
Model anatomic ce reprezinta capul si gatul uman creat pentru studiul musculaturii superficiale si profunde – nervi si vase de sange scalpul este detasabil si permite accesul spre creier sectiune in trei piese ..
Model anatomic ce reprezinta capul si gatul uman ...
Afișare 1 - 16 din 20 (2 pagini)

PUNCTE DE LUCRU

  • 01

    Hala Centrală, situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iași, în Piața Prieteniei Romano—Elene 

  • 02

    Independenței, situat pe Bd. Independenței, Nr. 4, Bl. R1, Iași, vis-a-vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon 

  • 03

    Tătărași, situat pe Str. Vasile Lupu, Nr. 86, Bl. K1, Iași, lângă magazinul Flux