‼️ Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul!

Masti protectie

Cagula de unica folosinta din polipropilena
10,0RON
Cagula de unica folosinta, destinata protejarii corpului in timpul lucrului. Acest articol poate fi folosit in industria alimentara, laboratoare si spitale. Constructie generala: - material: polipropilena - are element de ajustare elastic pe toata circumferinta fetei  ..
Cagula de unica folosinta, destinata protejarii corpulu...
Cutie portabila pentru depozitare si protectie masti Kn95
25,0RON
Se poate pune pe masă pentru a păstra masca de față de unică folosință. Material PP ecologic, rezistență la căderi, rezistență la impact, flexibilitate. Rezistenta la praf și rezistent la umiditate, protejand obiectul depozitat in acesta. Este prevazuta cu oglinda in partea interioara. Se p..
Se poate pune pe masă pentru a păstra masca de față de ...
Masca de fata 4 straturi KN95 FFP2 x 1bc
5,0RON
Mastile 4 straturi FFP2, asigura protectie impotriva particulelor solide si lichide (clasa 2).  Mastile au o dimensiune universala. Au un procent de filtrare de minimum 94% și scurgeri de maxim 8% în interior.  Acestea sunt utilizate și de către profesioniștii din domeniul s..
Mastile 4 straturi FFP2, asigura protectie impotri...
Masca de protectie cu supapa KN 95, FFP2 - multiple culori
10,0RON
Datorita parametrilor tehnici veti obtine un grad ridicat de protectie. Norma KN95 este recomandata de Organizatia Mondiala a Sanatatii (WHO). Masca cu filtru de protectie este confectionata din tesatura netesuta, este potrivita si pentru persoanele care sufera de alergii. Produsul este c..
Datorita parametrilor tehnici veti obtine un grad ridic...
Masca de Protectie FPP2 cu Valva - DrFrei
35,0RON
Destinata atat prescolarilor (marimea XS-M), cat si adultilor (marimea L-XL) Se poate spala de 10 ori, se poate purta 8 ore pe zi, masca avand un timp total in care poate fi utlilizata de pana la 88 de ore . Protejeaza impotriva patrunderii stropilor de saliva, particulelor de praf si a tut..
Destinata atat prescolarilor (marimea XS-M), cat si adu...
Masca de Protectie FPP2 cu Valva - DrFrei CAMUFLAJ
35,0RON
Destinata atat prescolarilor (marimea XS-M), cat si adultilor (marimea L-XL) Se poate spala de 10 ori, se poate purta 8 ore pe zi, masca avand un timp total in care poate fi utlilizata de pana la 88 de ore . Protejeaza impotriva patrunderii stropilor de saliva, particulelor de praf si a tut..
Destinata atat prescolarilor (marimea XS-M), cat si adu...
Masca de protectie KN 95, FFP2 - multiple culori
5,0RON
Cu masca KN95 FFP2 va puteti proteja pe dumneavoastra si pe cei din jur.  Datorita parametrilor tehnici veti obtine un grad ridicat de protectie. Norma KN95 este recomandata de Organizatia Mondiala a Sanatatii (WHO). Masca cu filtru de protectie este confectionata din tesatura netesu..
Cu masca KN95 FFP2 va puteti proteja pe dumneavoas...
Masca faciala FFP2 - LT2020 AP2V
10,0RON
Blocheaza 95% din virusii existenti Cu ajutorul tehnologiei inovative de filtrare, puteti respira prin masca de protectie cu mai putin efort. Design-ul ingenios, adecvat pentru miscarile fetei in timpul vorbirii, ofera utilizatorului un confort sporit. Sistemul de fixare pe nas ofera o..
Blocheaza 95% din virusii existenti Cu ajutorul tehn...
Masca faciala medicala 4 straturi Tip II x 50 bc - Dr Mayer
55,0RON
Masca faciala medicala  4 straturi x 50 bc - Dr Mayer Filtre PFE (Particle Filtration Efficiency) si BFE (Bacterial Filtration Efficiency) 4 straturi: 3 Straturi PP Material Netesut + 1 Strat Filtru (meltblown fabric) Conforma cu cerintele standardului EN 14683:2019+AC:2019 ..
Masca faciala medicala  4 straturi x 50 bc - Dr Ma...
Masca medicala 3 straturi Tip II - Euronda X 50 bc
150,0RON
Mastti medicale chirurgicale 3 straturi tip II, nivel astm 1, cu elastice pentru urechi, cutie 50 bucati Contin suport metalic pentru nas. Detalii tehnice: Doua straturi interior/exterior 100% PP Spundbound, un strat filtrant PP Meltblown. Fara latex. BFE (Bacterial Filtration Efficien..
Mastti medicale chirurgicale 3 straturi tip II, nivel a...
Masca medicala din netesut - Tip I x 50 bc
20,0RON
Dispozitiv medical Tip I Nesterile, albastre, din 3 straturi de netesut, permit pielii sa respire,si protejeaza impotriva contaminarii Ambalare: 50 buc/set Descriere: Mastile medicale cu elastic sunt ideale pentru utilizarea de catre medici, asistente medicale in cabinete medicale pr..
Dispozitiv medical Tip I Nesterile, albastre, din 3 st...
Masti protectie faciala 4 straturi, Monoart Euronda x 50 bucati
175,0RON
Masca Hypoalergenica cu 4 Straturi de Protectie Aceste masti pentru gura si nas sunt extrem de utile, utilizate si apreciate la nivel mondial. Mastile sunt realizate sub brandul Euronda Monoart® si ofera o protectie ridicata, fiind unul dintre cele mai renumite branduri din domeniu la nivel m..
Masca Hypoalergenica cu 4 Straturi de Protectie Aceste...
Masti protectie pentru copii unica folosinta 3 straturi filtrare bacteriana YMSKD50 x 1bc
0,7RON
Masti de protectie de unica folosinta, speciale pentru copii. Confectionate din 3 straturi de materiale netesute cu eficienta ridicata de filtrare a microparticulelor si a microorganismelor (virusuri, bacterii). Caracteristici:     Fabricate din 3 straturi cu 3 pliuri din mat..
Masti de protectie de unica folosinta, speciale pentru ...
Semimasca FFP3 - JSP TYPHOON 335
75,0RON
Semimasca JSP din material netesut in straturi multiple. Semimasca cu forma pliabila ce permite o ajustare facila la nivelul fetei, dar si posibilitate de pastrare in buzunar si implicit de refolosire. Cea mai inalta capacitate de filtrare: minim 99% Masca ofera protectie la: Pulberi..
Semimasca JSP din material netesut in straturi multiple...
Set 10 masti multicolor, de protectie KN95, FFP2
150,0RON
Culorile pentru cele 10 masti de protectie din pachet, se regasesc in imaginile din descriere. Cu masca KN95 FFP2 va puteti proteja pe dumneavoastra si pe cei din jur.  Datorita parametrilor tehnici veti obtine un grad ridicat de protectie. Norma KN95 este recomandata de Orga..
Culorile pentru cele 10 masti de protectie din pachet,&...
Viziera de protectie pentru fata
15,0RON
Aceasta viziera este special conceputa pentru protectia fete si a ochilor.  Prinderea se face cu elastic.  Marime universala.  ..
Aceasta viziera este special conceputa pentru protectia...
Afișare 1 - 16 din 17 (2 pagini)

PUNCTE DE LUCRU

 • 01

  Hala Centrală, situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iași, în Piața Prieteniei Romano—Elene 

 • 02

  Independenței, situat pe Bd. Independenței, Nr. 4, Bl. R1, Iași, vis-a-vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon 

 • 03

  Tătărași, situat pe Str. Vasile Lupu, Nr. 86, Bl. K1, Iași, lângă magazinul Flux