‼️ Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul!

Masti protectie

Boneta medicala imprimata
20,0RON
Boneta imprimata cu inchidere posterioara completeaza perfect orice tinuta, atat pe perioada petrecuta in bloc operator, cat si pe perioada consultatiilor. Usor asortabila la orice uniforma, este alegerea cea mai la indemana cand vine vorba de o boneta rezistenta in timp si cu o tinuta irepr..
Boneta imprimata cu inchidere posterioara completeaza p...
Cagula de unica folosinta din polipropilena
10,0RON
Cagula de unica folosinta, destinata protejarii corpului in timpul lucrului. Acest articol poate fi folosit in industria alimentara, laboratoare si spitale. Constructie generala: - material: polipropilena - are element de ajustare elastic pe toata circumferinta fetei  ..
Cagula de unica folosinta, destinata protejarii corpulu...
Masca Chirurgicala 3 straturi 3 pliuri x 50bc
100,0RON
Mastile chirurgicale cu elastic, permit o respiratie fara efort si constituie o bariera eficace de filtrare - se adapteaza perfect la forma fetei si garanteaza o protectie maxima - mastile medicale sunt folosite pentru protectia cailor respiratorii - este un bun mediu de preventie in imprast..
Mastile chirurgicale cu elastic, permit o respiratie fa...
Masca chirurgicala 4 straturi 3 pliuri x 10bc (punga sigilata) New!
24,0RON
Dispozitiv medical clasa I Eficienta filtrarii bacteriilor (BFE) ≥98,7% Eficienta filtrarii particulelor de 0.1μm (PFE) ≥95% Rezistenta la penetrarea sangelui sintetic - 80 mmHg Cutia contine 5 pungi sigilate a cate 10 masti chirurgicale 4 straturi si 3 pliuri . Precautii si ..
Dispozitiv medical clasa I Eficienta filtrarii bacteri...
Masca chirurgicala pentru copii x 1 bucata - Perfect care
3,0RON
Mastile chirurgicale pentru copii Perfect Care, prezinta 3 straturi, se ataseaza cu ajutorul elasticelor si permit o respiratie fara efort, constituind o bariera eficace de filtrare; Avantaje: - se adapteaza perfect la forma fetei si garanteaza o protectie maxima; - mastile medicale sunt f..
Mastile chirurgicale pentru copii Perfect Care, prezint...
Masca de Protectie FPP2 cu Valva - DrFrei
35,0RON
Protejeaza impotriva patrunderii stropilor de saliva, particulelor de praf si a tuturor alergenilor, microbilor si bacteriilor.  Poate fi folosita atat in timpul epidemiilor, cat si in constructii, lucrari in spatii prafuite, in saloane de in infrumutesare, in timpul ingrijirii florilor, ..
Protejeaza impotriva patrunderii stropilor de saliva, p...
Masca de protectie tip KN95, Neagra, cu Valva
15,0RON
Mastile de protectie KN95 - FFp2 sunt concepute pentru a proteja utilizatorul cu cel mai inalt grad de eficienta de: bacterii, praf si polen - 100%, iar impotriva virusurilor si coronavirusurilor - peste 95%. Este foarte important de retinut ca aceste standarde specifica doar procentul minim..
Mastile de protectie KN95 - FFp2 sunt concepute pentru ...
Masca protectie din bumbac
2,0RON
Masca din bumbac, cu elastic, permite o respiratie fara efort si constituie o bariera eficace de filtrare - pentru o sterilizare profesionala recomandam ▶️ DETERGENTUL DEZINFECTANT-ELTRA 500 G   - se adapteaza perfect la forma fetei si garanteaza o protectie maxima - mast..
Masca din bumbac, cu elastic, permite o respiratie fara...
Viziera de protectie pentru fata
15,0RON
Aceasta viziera este special conceputa pentru protectia fete si a ochilor.  Prinderea se face cu elastic.  Marime universala.  ..
Aceasta viziera este special conceputa pentru protectia...
Viziera marime universala pentru protectia fetei
20,0RON
Aceasta viziera este special conceputa pentru protectia fete si a ochilor.  Prinderea se face cu elastic.  Material rigid, cu o grosime de 1mm Marime universala.  ..
Aceasta viziera este special conceputa pentru protectia...
Afișare 1 - 10 din 10 (1 pagini)

PUNCTE DE LUCRU

  • 01

    Hala Centrală, situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iași, în Piața Prieteniei Romano—Elene 

  • 02

    Independenței, situat pe Bd. Independenței, Nr. 4, Bl. R1, Iași, vis-a-vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon 

  • 03

    Tătărași, situat pe Str. Vasile Lupu, Nr. 86, Bl. K1, Iași, lângă magazinul Flux