Littmann

Littmann


Stetoscop Cardiology Littmann
960,0RON Fără TVA: 806,7RON
Acesta a fost creat pentru a răspunde cerintelor medicilor specialisti care solicită un răspuns acustic exceptional. Stetoscopul Littmann Cardiology S.T.C. a fost creat cu o nouă capsulă ovoidă care permite accesul în zone dificile.  Noul design foloseste diafragma reglabilă breveta..
Acesta a fost creat pentru a răspunde cerintelor medicilor specia...
Stetoscop Electronic 3200 Littmann
2.226,0RON Fără TVA: 1.870,6RON
Modelul 3200 reprezintă : cel mai modern concept din tehnologia de ascultare  tehnologia wireless într-o formă ergonomică  oferā performanţe acustice superioare şi uşurinţā în utilizare prin combinarea tehnologiilor de Reducere a Zgomotului Ambiental   transfer d..
Modelul 3200 reprezintă : cel mai modern concept din tehnol...
Stetoscop Littmann Cardiologic 4
1.200,0RON Fără TVA: 1.008,4RON
Stetoscopul 3M Littmann® Cardiology IV este creat pentru performanta acustica extraordinara, combinata cu o versatilitate exceptionala. Stetoscopul 3M Littmann® Cardiology IV, unul dintre cele mai recunoscute stetoscoape din domeniu, ofera prin design-ul sau inovator diafragme reglabile pe ambe..
Stetoscopul 3M Littmann® Cardiology IV este creat pentru performa...
Stetoscop Littmann Clasic II SE
503,0RON Fără TVA: 422,7RON
Pachetul contine : Stetoscop Littmann Classic II S.E.                                                      2 olive rezerva instructiuni de utilizare ..
Pachetul contine : Stetoscop Littmann Classic II S.E.  ...
Stetoscop Littmann Classic II Infant
484,0RON Fără TVA: 406,7RON
Stetoscopul Littmann Classic II Infant este creat special pentru cei mai mici pacienti. Acesta ofera o sensibilitate acustica ridicata, prin intermediul capsulei cu doua fete, pentru sunete atat de frecventa inalta cat si joasa. Stetoscopul Classic II Infant este utilizat atat de studenti, ca..
Stetoscopul Littmann Classic II Infant este creat special pentru ...
Stetoscop Littmann Classic III, 69 cm
685,0RON Fără TVA: 575,6RON
Stetoscopul 3M™ Littmann® Classic III™ ofera o sensibilitate acustica ridicata pentru o performanta de exceptie, plus o capsula versatila fata-verso cu diafragme reglabile. Stetoscopul Classic III™ este utilizat de catre studenti si cadre medicale pentru a identifica, a asculta si a studia sune..
Stetoscopul 3M™ Littmann® Classic III™ ofera o sensibilitate acus...
Stetoscop Littmann Lightweight II S.E.
300,0RON Fără TVA: 252,1RON
Stetoscopul Littmann Lightweight II S.E. este un instrument ideal ca entry-level, cu diafragma reglabila si capsula cu doua fete, care ofera performante acustice de incredere. Capsula in forma de lacrima faciliteaza pozitionarea acestuia sub manseta tensiometrului. Este o alegere potrivita pent..
Stetoscopul Littmann Lightweight II S.E. este un instrument ideal...
Stetoscop Littmann Pediatric Clasic II
561,0RON Fără TVA: 471,4RON
Acest model cu două capsule clopot traditional si diafragmă au fost create, dimensionate si oferă precizie acustică la copii si bebelusi capsula din otel inoxidabil rezistent ce are un clopot traditional (pentru auscultarea copiilor) cu dimensiunea de 1 inch  sau un clo..
Acest model cu două capsule clopot traditional si...
Stetoscop Littmann Select
330,0RON Fără TVA: 277,3RON
Stetoscopul Littman Select : are o capsula din aliaj acoperit diafragma confortabila si reglabila diafragma reglabila alterneaza sunetele de frecventa joasa cu sunetele de frecventa ridicata, fara a fi necesara întoarcerea capsulei casti unghiulare si confortabile ce urmaresc profil..
Stetoscopul Littman Select : are o capsula din aliaj acoper...
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)

Tehnica-Medicala PUNCTE  DE LUCRU

  • 01

    Puct de lucru Hala Centrala , situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iasi, in Piata Prieteniei Romano – Elene 

  • 02

    Punct de lucru Independentei , situat pe Bd. Independentei, Nr.4 Bloc R1 Iasi, vis a vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon 

  • 03

    Punct de lucru Tatarasi , situat pe Str. Vasile Lupu, Nr.86 Bloc K1 Iasi, langa magazinul Flux