Ingrijire si Tratement Plagi

Ingrijire si Tratement Plagi


Bandaj coeziv - Alinta
10,0RON Fără TVA: 8,4RON
Bandaj elastic autoaderent pentru compresie si sustinere, contine latex, hipoalergenic. Este un bandaj elastic autoadeziv  care este recomandat in special pentru plagi provenite din activitati sportive , de ex. intinderi si luxatii.  Sunt utilizate in medicina ca bandaje pentru ve..
Bandaj elastic autoaderent pentru compresie si sustinere, contine...
Comprese absorbante sterile - Medicomp
1,5RON Fără TVA: 1,3RON
Comprese absorbante din material netesut.  Se utilizeaza ca pansament secundar pe plagile cu secretii moderate si abundente, pentru tamponament in sangerarile din interventiile chirurgicale, pentru protectia plagilor in cazul drenajelor si traheotomiilor. Pretul este per bucata. &nb..
Comprese absorbante din material netesut.  Se utilizeaza ca...
Comprese absorbante sterile - Zetuvit X1bc
1,5RON Fără TVA: 1,3RON
Comprese cu corp absorbant de celuloza si invelis de material netesut, utilizate in tratamentul plagilor moderat si puternic exsudative.     ..
Comprese cu corp absorbant de celuloza si invelis de material net...
Comprese din netesut
7,0RON Fără TVA: 5,9RON
Descriere: Compresa este fabricata din material netesut foarte absorbant, pliata in 4 straturi. 70% vascoza si 30% poliester. Compresele din netesut sunt conditionate in ambalaj individual (blister). Datorita texturii fine si a calitatii materialului netesut, compresele pliate sunt ..
Descriere: Compresa este fabricata din material netesut foa...
Fasa elastica autoadeziva - PehaHaft
6,0RON Fără TVA: 5,0RON
Caracteristici: Fasa elastica autoadeziva pentru fixarea pansamentelor Aderenta ridicata; adera numai de sine insasi Foarte economica Bine suportata de piele datorita permeabilitatii ridicate pentru aer Se muleaza perfect, nu stranguleaza si nu restrictioneaza miscarea articulatii..
Caracteristici: Fasa elastica autoadeziva pentru fixarea pa...
Fasa elastica compresie puternica - Putterbinde
12,0RON Fără TVA: 11,0RON
Caracteristici: Fasa elastica cu tractiune scurta pentru compresie puternica (clasa III) 90% extensibila Rezistenta la fierbere si sterilizare (cu aburi la 134 ˚C) Compozitie: 100% bumbac Indicatii: Edeme de staza venoase, acute si cronice Ulcer de gamba Tro..
Caracteristici: Fasa elastica cu tractiune scurta pentru co...
Fasa Elastica Octa Care
11,0RON Fără TVA: 9,2RON
Fabricata din bumbac si gipelast; Aproximativ 200% elastic; Folosita in cazurile de ortopedie si interventii chirurgicale; Asigura suport in activitatile sportive; Permite circulatia aerului;  Isi pastreaza forma; Poate fi refolosita dupa ce este clatita in apa calda; A se pastra in..
Fabricata din bumbac si gipelast; Aproximativ 200% elastic; Fol...
Ialuset crema
150,0RON Fără TVA: 126,1RON
Acidul hialuronic prin proprietatile sale fizice, chimice si farmacologice joaca un rol important in procesul vindecare de ciactrizare. Aplicarea de acid hialuronic exogen stimuleaza procesul de reparatie celulara in cazul ranilor cu dificultati in cicatrizare dar si in cazul vindecare arsuril..
Acidul hialuronic prin proprietatile sale fizice, chimice si farm...
Ialuset Plus crema - 100g
150,0RON Fără TVA: 126,1RON
Acidul hialuronic prin proprietatile sale fizice, chimice si farmacologice joaca un rol important in procesul vindecare de ciactrizare. Aplicarea de acid hialuronic exogen stimuleaza procesul de reparatie celulara in cazul ranilor cu dificultati in cicatrizare dar si in cazul vindecare arsuril..
Acidul hialuronic prin proprietatile sale fizice, chimice si farm...
Pansament - Grassolind X1bc
2,0RON Fără TVA: 1,7RON
Grassolind neutral este un tul din bumbac impregnat cu substanta grasa, anhidra (nu contine apa), pe baza de parafina.  Tul-ul permite trecerea exsudatului prin ochiurile retelei sale in pansamentul absorbant de deasupra, prevenind maceratia.  Substanta grasa pastreaza marginile pla..
Grassolind neutral este un tul din bumbac impregnat cu substanta ...
Pansament - Sorbalgon X1bc
7,0RON Fără TVA: 5,9RON
Pansament pentru curatarea ranilor infectate, ideal pentru plagile adanci, greu accesibile. Caracteristici: Pansament din fibre de alginat de calciu, cu capacitate mare de absorbtie; Stimuleaza aparitia tesutului de granulatie; Nu se lipeste de plaga; Necesita fixarea cu un plast..
Pansament pentru curatarea ranilor infectate, ideal pentru plagil...
Pansament Atrauman AG X1bc
4,0RON Fără TVA: 3,4RON
Pansament stratificat cu argint si impregnat cu unguent neutru.  Atrauman Ag are un efect bactericid cu spectru larg, prevenind inmultirea germenilor din plaga.  Se utilizeaza in procesul de curatare a plagii in combinatie cu diferite pansamente hidroactive absorbante (ex. TenderWet..
Pansament stratificat cu argint si impregnat cu unguent neutru.&n...
Pansament cu hidrogel - Hydrosorb Comfort X1bc
22,0RON Fără TVA: 18,5RON
Pansament transparent cu hidrogel cu structura bistratificata si cu margine autoadeziva. Folia semipermeabila din poliuretan protejeaza plaga impotriva germenilor si impuritatilor din exterior.  Stratul interior contine 60% apa si mentine un mediu umed la nivelul plagii, sustinand astfel..
Pansament transparent cu hidrogel cu structura bistratificata si ...
Pansament cu hidrogel - Hydrosorb X1bc
16,0RON Fără TVA: 13,4RON
Pansament transparent cu hidrogel cu structura bistratificata.  Folia semipermeabila din poliuretan protejeaza plaga impotriva germenilor si impuritatilor din exterior.  Stratul interior contine 60% apa si mentine un mediu umed la nivelul plagii, sustinand astfel procesul de vindeca..
Pansament transparent cu hidrogel cu structura bistratificata.&nb...
Pansament din spuma cu Hidrogel - Hydrotac Comfort X1bc
16,0RON Fără TVA: 13,4RON
Pansament hidroactiv Hydrotac Comfort, cu margine autoadeziva. Pansament hidroactiv din spuma poliuretanica acoperita cu un strat de hidrogel pe fata de contact a pansamentului cu plaga.  Stratul extern este format din poliuretan permeabil pentru aer si impermeabil pentru lichide si germ..
Pansament hidroactiv Hydrotac Comfort, cu margine autoadeziva. P...
Pansament din spuma cu Hidrogel - Hydrotac X1bc
15,0RON Fără TVA: 12,6RON
Pansament hidroactiv din spuma poliuretanica acoperita cu un strat de hidrogel pe fata de contact a pansamentului cu plaga.  Stratul extern este format din poliuretan permeabil pentru aer si impermeabil pentru lichide si germeni, ce absoarbe exsudatul in exces din plaga.  Stratul de..
Pansament hidroactiv din spuma poliuretanica acoperita cu un stra...
Afişare 1 - 16 din 21 (2 pagini)

Tehnica-Medicala PUNCTE  DE LUCRU

  • 01

    Puct de lucru Hala Centrala , situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iasi, in Piata Prieteniei Romano – Elene 

  • 02

    Punct de lucru Independentei , situat pe Bd. Independentei, Nr.4 Bloc R1 Iasi, vis a vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon