Ingrijire Pacient

Subcategorii

Aleza pat 1.5 X 1 M
45,0RON Fără TVA: 37,8RON
Ideal pentru paturi de consultatii, paturi de copii, camine de batrani sau persoane cu disabilitati mentale. Fabricat din material impermeabil pentru lichide. Compozitie material:  Tercot peliculizat, impermeabil Culori:  Diverse Dimensiune:  1,50 x 1,00 m Accesorii: ..
Ideal pentru paturi de consultatii, paturi de copii, camine de ba...
Aparat masaj cu infrarosu MG40
136,0RON Fără TVA: 114,3RON
Descriere: Aparat masaj cu maner ajustabil Funcţie de masaj cu vibraţii si caldura infrarosie 4 accesorii de masaj 3 nivele de intensitate a masajului Putere : 10 Watt   ..
Descriere: Aparat masaj cu maner ajustabil Funcţie de mas...
Aparat masaj cu infrarosu MG80
370,0RON Fără TVA: 310,9RON
Descriere: Aparat masaj prin tapotament si caldura infrarosie Prevazut cu 2 accesorii de masaj Nivele de intensitate ale masajului reglabile Manerul aparatului este antiderapant Putere : 35 Watt ..
Descriere: Aparat masaj prin tapotament si caldura infraros...
Aparat masaj cu vibratie si caldura cu lumina infrarosie
110,0RON Fără TVA: 92,4RON
Conţine 3 accesorii pentru masaj 2 setări de viteză Prevăzut cu mâner antiderapant Putere : 8 Watt Dimensiuni : 34 x 7 x 7 cm ..
Conţine 3 accesorii pentru masaj 2 setări de viteză Prevăzut cu...
Aparat masaj Omron E4 Professional
390,0RON Fără TVA: 327,7RON
Aparat de masaj Omron E4 pentru tratamentul durerilor. Aparatul de masaj Omron E4 Professional este un aparat pentru stimularea electrica transcutanata a nervilor si impreuna cu aparatul de masaj E2 Elite sunt dispozitive medicale utilizate pentru calmarea durerilor musculare, inlaturarea ri..
Aparat de masaj Omron E4 pentru tratamentul durerilor. Aparatu...
Bazinet
22,0RON Fără TVA: 18,5RON
Plosca medicala necesara ingrijirii bolnavilor care nu se pot deplasa. ..
Plosca medicala necesara ingrijirii bolnavilor care nu se pot dep...
Bile flexoare din silicon
20,0RON Fără TVA: 18,3RON
Se utilizeaza pentru exercitii de recuperare a musculaturii degetelor si/sau a palmei. Caracteristici: Grade de duritate: Bila verde - moale Bila albastra - medie Bila rosie - tare Produsul este fabricat din 100% silicon(de uz medical), avand aprobate testele de biocompatib..
Se utilizeaza pentru exercitii de recuperare a musculaturii deget...
Bratari de identificare afectiuni
10,0RON Fără TVA: 8,4RON
Bratara de identificare ,fabricata din silicon si imprimata cu denumirea afectiunii. Purtatorii acestor bratari pot usura diagnosticul si inteventiile medicale in caz de urgenta. Diametru bratara: 6.5 cm ..
Bratara de identificare ,fabricata din silicon si imprimata cu de...
Cartus filtrare apa - Brita MAXTRA
35,0RON Fără TVA: 29,4RON
Descriere: Cartusul filtrant Brita MAXTRA, poate fi folosit pentru recipientele speciale de filtrare a apei, marca Brita. Cu ajutorul acestuia se pot filtra aproximativ 150 l de apa potabila (cantitatea va depinde de nivelul de duritate a apei, precum si de calitatea acesteia). Car..
Descriere: Cartusul filtrant Brita MAXTRA, poate fi folosit...
Cartus filtrare apa Brita Maxtra- Pachet 3+1buc
108,0RON Fără TVA: 90,8RON
Cartus filtrant Brita MAXTRA, poate fi folosit pentru recipientele speciale de filtrare a apei, marca Brita.  Cu ajutorul acestuia se pot filtra aproximativ 150 l de apa potabila (cantitatea va depinde de nivelul de duritate a apei, precum si de calitatea acesteia). Cartusul filtrant BRI..
Cartus filtrant Brita MAXTRA, poate fi folosit pentru recipientel...
Cartuse filtrare apa Laica Bi-Flux - 2 buc
53,0RON Fără TVA: 44,5RON
Cartusele Bi-Flux sunt rezultatul celei mai avansate tehnologii dezvoltata de Laica. Peste 13 ani de experienta, solutii patentate, tehnologie avansata, certificari, calitate si profesionalism stau la baza acestor rezultate. Filtrele de apa Laica Bi-Flux reduc: calcarul, clorul, plumbul, zin..
Cartusele Bi-Flux sunt rezultatul celei mai avansate tehnologii d...
Cartuse filtrare apa Laica Bi-Flux - 2 buc.
55,0RON Fără TVA: 46,2RON
Cartuse filtrante Laica Bi-Flux F2M destinate canilor filtrante Laica si nu numai. Cartusele Bi-Flux sunt rezultatul celei mai avansate tehnologii dezvoltata de Laica. Peste 13 ani de experienta, solutii patentate, tehnologie avansata, certificari, calitate si profesionalism stau la baza ace..
Cartuse filtrante Laica Bi-Flux F2M destinate canilor filtrante L...
Centura INNOFIT 056
116,0RON Fără TVA: 97,5RON
Fara cablu Contine o solutie de apa sarata care se incalzeste rapid Centura se ajusteaza dupa corp putand fi usor  de fixat pe abdomen, spate si articulatii Invelisul moale se poate spala manual sau automat Timp incalzire: pana la 2 ore (interior) Timp reincarcare: in jur de..
Fara cablu Contine o solutie de apa sarata care se incalzeste ...
Colac antiescare 45cm
27,0RON Fără TVA: 24,8RON
Colac gonflabil util in tratamentul escarelor si hemoroizilor. Fabricat din cauciuc. ..
Colac gonflabil util in tratamentul escarelor si hemoroizilor. ...
Compresa cald - rece
20,0RON Fără TVA: 16,8RON
Indicatii pentru rece: Hematoame , entorse , leziuni, hipertermie si oricand este necesara aplicarea pungii cu gheata. Instructiuni pentru rece: Se pune punga cu gel in congelator timp de cel putin 2 ore. Se scoate din frigider, se inveleste intr-un prosop si se aplica pe zona afectata. I..
Indicatii pentru rece: Hematoame , entorse , leziuni, hipertermi...
Compresa termica Cald - Rece
12,0RON Fără TVA: 10,1RON
Pentru activarea compresei se apasa pe discul metalic. Lichidul devine opac si genereaza caldura in cateva secunde. Dupa utilizare produsul se poate activa din nou doar daca se fierbe in apa (de preferabil intr-un tifon) pana revine cu totul la starea lichida (cateva minute) si dispar toate..
Pentru activarea compresei se apasa pe discul metalic. Lichidul ...
Afişare 1 - 16 din 64 (4 pagini)

Tehnica-Medicala PUNCTE  DE LUCRU

  • 01

    Puct de lucru Hala Centrala , situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iasi, in Piata Prieteniei Romano – Elene 

  • 02

    Punct de lucru Independentei , situat pe Bd. Independentei, Nr.4 Bloc R1 Iasi, vis a vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon