MORSA


Bandaj clavicula pentru copii
75,0RON Fără TVA: 68,8RON
..
.....
Carpiera deget mare
45,0RON Fără TVA: 41,3RON
Imobilizeaza degetul mare și oferă sprijin extern.  Utilizat în sindromul De quarvain și in probleme de ligamente la degetul mare. Special conceputa si confectionata din tesatura de bumbac elastic. Datorită tijei de aluminiu din interior, poziția degetului mare este reglabila.  ..
Imobilizeaza degetul mare și oferă sprijin extern.  Utiliza...
Carpiera deget mare tip bandaj
50,0RON Fără TVA: 45,9RON
Indicatii: Confera suport in timpul activitatilor sportive Leziuni la nivelul articulatiei policelui ( luxatii, entorse, instabilitate ligamentara ) Tenosinovita                    &nbs..
Indicatii: Confera suport in timpul activitatilor sportive ...
Carpiera incheietura mana cu atela
45,0RON Fără TVA: 41,3RON
Oferă imobilizarea și blocarea mișcărilor mâinii. Special conceputa si confectionata din tesatura de bumbac elastic. Datorită tijei de aluminiu din interior cu o lungime de 16 cm, imobilizeaza miscarea incheieturii mainii. Tabel marimi: Marime produs Circumferi..
Oferă imobilizarea și blocarea mișcărilor mâinii. Special concep...
Centura hernie inghinala bilaterala
110,0RON Fără TVA: 100,9RON
Oferă presiune usoara pe herniile inghinale bilaterale. Centura poate fi reglata la circumferinta taliei dorita. Are doua piese anatomice din poliuretan special concepute pentru a se potrivi la ambele parti inghinale.   ..
Oferă presiune usoara pe herniile inghinale bilaterale. Centura ...
Centura hernie inghinala unilaterala
85,0RON Fără TVA: 78,0RON
Oferă presiune usoara pe hernia inghinala. Centura poate fi reglata la circumferinta taliei dorita. Are o piesa anatomica din poliuretan special conceputa pentru a se potrivi la partea inghinala.   ..
Oferă presiune usoara pe hernia inghinala. Centura poate fi regl...
Ciorap pantalon compresiv 20-30 mmHg
165,0RON Fără TVA: 151,4RON
Compresia puternica 20-30mmHg Este recomandata in cazul tromboflebitei profunde, dupa scleroterapie, in cazul recidivei  ulcerului venos, si a trombozelor . Ciorapii cu compresie puternica asigura o presiune omogena la nivelul membrului inferior fiind deasemenea recomandati pentru paci..
Compresia puternica 20-30mmHg Este recomandata in cazul trombo...
Ciorapi compresivi pana pe coapsa 30-40 mmHg
160,0RON Fără TVA: 146,8RON
Compresia foarte puternica 30-40 mmHg Este recomandata pentru prevenirea aparitiei sau reaparitiei ulcerului varicos. Trateaza ulcerul varicos deschis si previne sindromul posttrombitic. Este recomandat si in cazul varicozitatilor severe ,al edemelor limfatice severe, al insuficientei veno..
Compresia foarte puternica 30-40 mmHg Este recomandata pentru ...
Corset Abdominal
75,0RON Fără TVA: 68,8RON
Indicatii: Dupa interventii chirurgicale la nivel abdominal, eventratii, hernii abdominale, musculatura abdominala slabita. Previne lăsarea zonei abdominale in urma unei sarcini.   Pentru alegerea marimii corecte se masoara circumferinta taliei deasupra crestelor iliace. ..
Indicatii: Dupa interventii chirurgicale la nivel abdominal, e...
Corset clavicula
95,0RON Fără TVA: 87,2RON
Oferă un efect de stimulare și corectie în deficiențele posturale și in cifoza ușoară. Confectionata din tesatura elastica din fire de bumbac 100%. Bandaje elastice pentru umeri sunt pentru activarea poziției verticale, iar pacienții capata poziția verticală normala. Ta..
Oferă un efect de stimulare și corectie în deficiențele posturale...
Corset dorsolombar
250,0RON Fără TVA: 229,4RON
Ajuta la corectarea pozitiei coloanei vertebrale si ajuta în tratamentul cifozei. Ofera stabilitate pentru hiperextensia în fracturile coloanei vertebrale, lombare, de vertebra si toracice. Confectionata din tesatura elastica, care este tesuta cu fire de bumbac 100%. La spate permite ajustar..
Ajuta la corectarea pozitiei coloanei vertebrale si ajuta în trat...
Corset gravide
85,0RON Fără TVA: 78,0RON
În ultima perioada de sarcina este utilizat pentru sprijinul muschilor spatelui (lumbago). În același timp, de asemenea, este utilizat pentru a preveni deformarea musculaturii abdomenului. Confectionata din tesatura elastica țesută cu fire de bumbac 100%. Datorita sistemului de tesatura cu g..
În ultima perioada de sarcina este utilizat pentru sprijinul musc...
Corset lana circular
50,0RON Fără TVA: 45,9RON
Ofera caldura pentru zona abdominala si lombara prin mentinerea temperaturii corpului. Confectionata din tesatura acrilica.   Tabel de marimi: Marime corset Circumferinta taliei (cm) S 70-80 M 80-90 L 90..
Ofera caldura pentru zona abdominala si lombara prin mentinerea t...
Corset lombosacral ranforsat
150,0RON Fără TVA: 137,6RON
Sprijina muschii spatelui si este utilizat pentru dureri cauzate de hernie de disc, lumbago, sciatica. Ajuta la sustinerea corecta a coloanei. Elimină durerile în sacroiliac și lombo-sacral. Partea din spate are inaltimea de 24 cm. Cu bandaje suplimentare ajuta la dobindirea unui sprijin ma..
Sprijina muschii spatelui si este utilizat pentru dureri cauzate ...
Corset lombostat - marime unica
170,0RON Fără TVA: 156,0RON
Sprijina muschii spatelui si este utilizat pentru dureri cauzate de hernie de disc, lumbago, sciatica. Ajuta la sustinerea corecta a coloanei. Elimină durerile în sacroiliac și lombo-sacral. Partea din spate are inaltimea de 22 cm. Cu bandaje suplimentare ajuta la dobindirea unui sprijin ma..
Sprijina muschii spatelui si este utilizat pentru dureri cauzate ...
Corset toracal
98,0RON Fără TVA: 89,9RON
Sprijina sternul dupa o operatie pe cord deschis sau operatie toracica. Permite stabilizarea în caz de fracturi de stern. Fabricat din 100% tesatura elastica tesuta cu fire de bumbac 100%. Tabel de marimi: Marime corset Circumferinta toracelui (cm) ..
Sprijina sternul dupa o operatie pe cord deschis sau operatie tor...
Afişare 1 - 16 din 42 (3 pagini)

Tehnica-Medicala PUNCTE  DE LUCRU

  • 01

    Puct de lucru Hala Centrala , situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iasi, in Piata Prieteniei Romano – Elene 

  • 02

    Punct de lucru Independentei , situat pe Bd. Independentei, Nr.4 Bloc R1 Iasi, vis a vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon