‼️ Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul!

Igiena si ingrijire

Subcategorii

Absorbante cu forma anatomica San Seni Maxi x 30 buc
84,0RON
Absorbantele cu forma anatomica San Seni Maxi, au fost create pentru persoanele care au nevoie de confort si siguranta în orice situatie. Reprezinta solutia perfecta pentru persoanele care se deplaseaza cu ajutorul caruciorului cu rotile, imobilizate sau supraponderale. conditia fizica: ..
Absorbantele cu forma anatomica San Seni Maxi, au fost ...
Absorbante cu forma anatomica San Seni Normal x 30 buc
75,0RON
Absorbantele cu forma anatomica San Seni Normal, au fost create pentru persoanele care au nevoie de confort si siguranta în orice situatie. Reprezinta solutia perfecta pentru persoanele care se deplaseaza cu ajutorul caruciorului cu rotile, imobilizate sau supraponderale. conditia fizica: mo..
Absorbantele cu forma anatomica San Seni Normal, au fos...
Absorbante cu forma anatomica San Seni Plus x 30 buc
90,0RON
Absorbantele cu forma anatomica San Seni Plus, au fost create pentru persoanele care au nevoie de confort si siguranta în orice situatie. Reprezinta solutia perfecta pentru persoanele care se deplaseaza cu ajutorul caruciorului cu rotile, imobilizate sau supraponderale. Conditia fizica: ..
Absorbantele cu forma anatomica San Seni Plus, au fost ...
Absorbante cu forma anatomica Seni Care  Uni x 30 buc
54,0RON
Absorbantele cu forma anatomica San Seni Uni, au fost create pentru persoanele care au nevoie de confort si siguranta în orice situatie. Reprezinta solutia perfecta pentru persoanele care se deplaseaza cu ajutorul caruciorului cu rotile, imobilizate sau supraponderale. Caracteristicile p..
Absorbantele cu forma anatomica San Seni Uni, au fost c...
Absorbante pentru incontinenta Seni Lady Plus x 15 bucati
29,0RON
Absorbantele urologice cu forma anatomica Seni Lady Plus au fost create special pentru femeile active, care au nevoie de confort, discretie si siguranta in orice situatie, permitand pielii sa respire. Datorita formei anatomice acestea se ajusteaza perfect pe corp, fiind astfel foarte discrete s..
Absorbantele urologice cu forma anatomica Seni Lady Plu...
Aleza impermeabila 160x200 cm - Wicromed
75,0RON
Aleza impermeabila, 160x200 cm, Wicromed, cearceaf ce protejeaza patul de sange, apă, din material poros, impermeabil si respirabil, material antibacterian si antialergen fara PVC, cu elastice laterale. Caracteristici: • protejează complet patul de sânge, apă etc. • Aleza este din frotir i..
Aleza impermeabila, 160x200 cm, Wicromed, cearceaf ce p...
Aleza impermeabila 90x190 cm - Wicromed
60,0RON
Aleza impermeabila, 90x190 cm, Wicromed, cearceaf ce protejeaza patul de sange, apă, din material poros, impermeabil si respirabil, material antibacterian si antialergen fara PVC, cu elastice laterale. Caracteristici: • protejează complet patul de sânge, apă etc. • Aleza este din frotir im..
Aleza impermeabila, 90x190 cm, Wicromed, cearceaf ce pr...
Aleza reutilizabila pentru incontinenta 75 x 85 cm - Abri Soft Washable
65,0RON
Aleza absorbanta reutilizabila Confort sporit pentru utilizator Cartificata OEKO-TEX Rezista la minim 100 de spalari Abri Soft Washable - Aleza incontinenta reutilizabila 85 x 75 cm Aleza reutilizabila Abri-Soft protejeaza paturile si saltelele. Sunt fabricate din materiale rezistente l..
Aleza absorbanta reutilizabila Confort sporit pentru u...
Aleza reutilizabila pentru incontinenta 90 x 85 cm - Abri Soft Washable
65,0RON
Aleza absorbanta reutilizabila Confort sporit pentru utilizator Cartificata OEKO-TEX Rezista la minim 100 de spalari Abri Soft Washable - Aleza incontinenta reutilizabila 90 x 85 cm Aleza reutilizabila Abri-Soft protejeaza paturile si saltelele. Sunt fabricate din materiale rezistente..
Aleza absorbanta reutilizabila Confort sporit pentru...
Aleza reutilizabila pentru scaun 45 x 45 cm - Abri-soft
60,0RON
Alezele Abena sunt produse discrete de protectie la incontinenta pentru scaun si pat, concepute pentru un plus de siguranta. Produsul este lavabil fiind reutilizabil de pana la 100 de ori Ideal in protectia scaunelor cu rotile, scaunelor auto si scaunelor cu aleza Abena – Respirabil, lavabil ..
Alezele Abena sunt produse discrete de protectie la inc...
Aleze de protectie Seni Soft Super x 30 buc
105,0RON
Indiferent de produsul absorbant utilizat, se recomandă şi folosirea alezelor Seni Soft, ce vor proteja patul şi lenjeria. Caracteristicile produsului: Seni Soft Super Alezele igienice Seni Soft sunt ideale pentru protejarea patului şi a lenjeriei, în timpul aplicării produselor cosmetic..
Indiferent de produsul absorbant utilizat, se recomandă...
Bavete cu buzunar Seni Care x 100 buc
115,0RON
Hainele se murdaresc foarte repede în timpul mesei sau a igienei personale (ex. barbieritul). Bavetele de unica folosinta Seni Care, rezolva aceasta problema. Caracteristicile produsului: Seni Care bavete cu buzunar si guler protector. Protejeaza hainele în timpul meselor sau a igienei per..
Hainele se murdaresc foarte repede în timpul mesei sau ...
Chilot elastic Seni Active Classic x 30 buc
150,0RON
Chilotul absorbant Seni Active Classic, reprezintă soluţia ideală pentru persoanele active cu probleme de incontinenţă medie si gravă, de asemenea pentru pacienţii în reabilitare fizică. Produs de unică folosinţă. condiţia fizică: mobil gradul de incontinenţă: mediu Caracteristicile ..
Chilotul absorbant Seni Active Classic, reprezintă solu...
Crema curatare 3 în 1 Seni Care x 1000 ml
38,0RON
Crema 3 în 1 Seni Care, curata delicat, hidrateaza si protejeaza pielea, fara sa afecteze stratul natural hidrolipidic. Caracteristicile produsului: Pentru îngrijirea zilnica a pielii predispuse la aparitia iritatiilor, sensibila la apa si sapun. Nu afecteaza stratul natural hidrolipidic ..
Crema 3 în 1 Seni Care, curata delicat, hidrateaza si p...
Crema pentru ingrijire corp cu arginina Seni Care x 100 ml
12,0RON
Crema pentru ingrijirea corpului cu Arginina  Crema lasa un strat protector la nivelul pielii, impotriva factorilor iritanti  din urina si din mateii fecale, dar ce permite pielii sa respire in acelas timp. Continutulde arginica  grabeste videcarea epidermei  si impreuna c..
Crema pentru ingrijirea corpului cu Arginina  Cre...
Crema pentru piele uscata si intarita cu 10% Urea Step 2 Seni Care x 100 ml
15,0RON
DESCRIERE - regleaza procesul de exfoliere in exces si intarire al pielii - inmoaie, catifeleaza si hidrateaza pielea - nu contine alergeni sau coloranti - pentru cele mai bune rezultate se recomanda utlizarea zilnica, dimineata si seara Utilizare: Aplicati pe pielea curata si uscata si..
DESCRIERE - regleaza procesul de exfoliere in exces si...
Afișare 1 - 16 din 38 (3 pagini)

PUNCTE DE LUCRU

  • 01

    Hala Centrală, situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iași, în Piața Prieteniei Romano—Elene 

  • 02

    Independenței, situat pe Bd. Independenței, Nr. 4, Bl. R1, Iași, vis-a-vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon 

  • 03

    Tătărași, situat pe Str. Vasile Lupu, Nr. 86, Bl. K1, Iași, lângă magazinul Flux