‼️ Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul!

Produse pentru incontinenta

Produse pentru incontinenta


Absorbante cu forma anatomica San Seni Maxi x 30 buc
84,0RON
Absorbantele cu forma anatomica San Seni Maxi, au fost create pentru persoanele care au nevoie de confort si siguranta în orice situatie. Reprezinta solutia perfecta pentru persoanele care se deplaseaza cu ajutorul caruciorului cu rotile, imobilizate sau supraponderale. conditia fizica: ..
Absorbantele cu forma anatomica San Seni Maxi, au fost ...
Absorbante cu forma anatomica San Seni Normal x 30 buc
75,0RON
Absorbantele cu forma anatomica San Seni Normal, au fost create pentru persoanele care au nevoie de confort si siguranta în orice situatie. Reprezinta solutia perfecta pentru persoanele care se deplaseaza cu ajutorul caruciorului cu rotile, imobilizate sau supraponderale. conditia fizica: mo..
Absorbantele cu forma anatomica San Seni Normal, au fos...
Absorbante cu forma anatomica San Seni Plus x 30 buc
90,0RON
Absorbantele cu forma anatomica San Seni Plus, au fost create pentru persoanele care au nevoie de confort si siguranta în orice situatie. Reprezinta solutia perfecta pentru persoanele care se deplaseaza cu ajutorul caruciorului cu rotile, imobilizate sau supraponderale. Conditia fizica: ..
Absorbantele cu forma anatomica San Seni Plus, au fost ...
Absorbante cu forma anatomica Seni Care Uni x 30 buc
54,0RON
Absorbantele cu forma anatomica San Seni Uni, au fost create pentru persoanele care au nevoie de confort si siguranta în orice situatie. Reprezinta solutia perfecta pentru persoanele care se deplaseaza cu ajutorul caruciorului cu rotile, imobilizate sau supraponderale. Caracteristicile p..
Absorbantele cu forma anatomica San Seni Uni, au fost c...
Absorbante pentru incontinenta Seni Lady Plus x 15 bucati
29,0RON
Absorbantele urologice cu forma anatomica Seni Lady Plus au fost create special pentru femeile active, care au nevoie de confort, discretie si siguranta in orice situatie, permitand pielii sa respire. Datorita formei anatomice acestea se ajusteaza perfect pe corp, fiind astfel foarte discrete s..
Absorbantele urologice cu forma anatomica Seni Lady Plu...
Aleza reutilizabila pentru incontinenta 75 x 85 cm - Abri Soft Washable
65,0RON
Aleza absorbanta reutilizabila Confort sporit pentru utilizator Cartificata OEKO-TEX Rezista la minim 100 de spalari Abri Soft Washable - Aleza incontinenta reutilizabila 85 x 75 cm Aleza reutilizabila Abri-Soft protejeaza paturile si saltelele. Sunt fabricate din materiale rezistente l..
Aleza absorbanta reutilizabila Confort sporit pentru u...
Aleza reutilizabila pentru incontinenta 90 x 85 cm - Abri Soft Washable
80,0RON
Aleza absorbanta reutilizabila Confort sporit pentru utilizator Cartificata OEKO-TEX Rezista la minim 100 de spalari Abri Soft Washable - Aleza incontinenta reutilizabila 90 x 85 cm Aleza reutilizabila Abri-Soft protejeaza paturile si saltelele. Sunt fabricate din materiale rezistente..
Aleza absorbanta reutilizabila Confort sporit pentru...
Aleza reutilizabila pentru scaun 45 x 45 cm - Abri-soft
60,0RON
Alezele Abena sunt produse discrete de protectie la incontinenta pentru scaun si pat, concepute pentru un plus de siguranta. Produsul este lavabil fiind reutilizabil de pana la 100 de ori Ideal in protectia scaunelor cu rotile, scaunelor auto si scaunelor cu aleza Abena – Respirabil, lavabil ..
Alezele Abena sunt produse discrete de protectie la inc...
Aleze de protectie Seni Soft Super x 30 buc
105,0RON
Indiferent de produsul absorbant utilizat, se recomandă şi folosirea alezelor Seni Soft, ce vor proteja patul şi lenjeria. Caracteristicile produsului: Seni Soft Super Alezele igienice Seni Soft sunt ideale pentru protejarea patului şi a lenjeriei, în timpul aplicării produselor cosmetic..
Indiferent de produsul absorbant utilizat, se recomandă...
Bavete cu buzunar Seni Care x 100 buc
115,0RON
Hainele se murdaresc foarte repede în timpul mesei sau a igienei personale (ex. barbieritul). Bavetele de unica folosinta Seni Care, rezolva aceasta problema. Caracteristicile produsului: Seni Care bavete cu buzunar si guler protector. Protejeaza hainele în timpul meselor sau a igienei per..
Hainele se murdaresc foarte repede în timpul mesei sau ...
Chilot elastic Seni Active Classic x 30 buc
150,0RON
Chilotul absorbant Seni Active Classic, reprezintă soluţia ideală pentru persoanele active cu probleme de incontinenţă medie si gravă, de asemenea pentru pacienţii în reabilitare fizică. Produs de unică folosinţă. condiţia fizică: mobil gradul de incontinenţă: mediu Caracteristicile ..
Chilotul absorbant Seni Active Classic, reprezintă solu...
Lavete absorbante Air-laid Seni Care x 30 buc
15,0RON
Lavetele de unica folosinta Seni Care, sunt fabricate dintr-un material special Air-laid, moale si foarte absorbant. Stratul Air-laid este format din mai multe fibre de celuloza, legate termic. Datorita acestui proces de fabricatie, lavetele sunt foarte rezistente la rupere, chiar si dupa ume..
Lavetele de unica folosinta Seni Care, sunt fabricate d...
Lotiune spalare corp fara apa, pentru persoane cu incontinenta - 500 ml
30,0RON
Loțiune de spalat eficienta fara apa. Ideal pentru schimbarea scutecelor, deoarece elimina eficient mirosul și murdaria. Lasa o bariera protectoare pe piele. Contine ingrediente hranitoare care catifeleaza pielea si reduc iritatia. Usor parfumat. Proprietati si ingrediente: Emolien..
Loțiune de spalat eficienta fara apa. Ideal pentru sch...
Pungi pentru plosca urinara Abri-bag Commode Liner x 20 buc
50,0RON
Pungi pentru plosca urinara Abri-bag Commode Liner - gama Abena de pungi de unica folosinta cu un tampon super absorbant care transforma urina intr-un gel inodor. Produsele absorb rapid fluidele corporale intr-un mod curat si igienic. Punga este conceputa pentru a se potrivi unui scaun rulant..
Pungi pentru plosca urinara Abri-bag Commode Liner - ga...
Pungi pentru scaun toaleta Abri-bag Commode Liner x 20 buc
50,0RON
Abri-bag Commode Liner , 20 buc Pungi pentru plosca urinara Abri-bag Commode Liner - gama Abena de pungi de unica folosinta cu un tampon super absorbant care transforma urina intr-un gel inodor. Produsele absorb rapid fluidele corporale intr-un mod curat si igienic. Punga este conceputa pent..
Abri-bag Commode Liner , 20 buc Pungi pentru plosca ur...
Saltea antiescara (antidecubit) cu compresor - KY-H5
290,0RON
Salteaua antiescare (antidecubit) - modelul KY-H5 este un sistem activ compus dintr-o saltea pneumatica si o pompa (compresor) care introduce aerul alternativ in celulele saltelei. Salteaua antiescare are rol dublu: de preventie a aparitiei escarelor, iar in cazul existentei lor, de ameliorare...
Salteaua antiescare (antidecubit) - modelul KY-H5 este ...
Afișare 1 - 16 din 29 (2 pagini)

PUNCTE DE LUCRU

 • 01

  Hala Centrală, situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iași, în Piața Prieteniei Romano—Elene 

 • 02

  Independenței, situat pe Bd. Independenței, Nr. 4, Bl. R1, Iași, vis-a-vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon 

 • 03

  Tătărași, situat pe Str. Vasile Lupu, Nr. 86, Bl. K1, Iași, lângă magazinul Flux