‼️ Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul!

Ingrijirea pielii

Ingrijirea pielii


Crema curatare 3 în 1 Seni Care x 1000 ml
38,0RON
Crema 3 în 1 Seni Care, curata delicat, hidrateaza si protejeaza pielea, fara sa afecteze stratul natural hidrolipidic. Caracteristicile produsului: Pentru îngrijirea zilnica a pielii predispuse la aparitia iritatiilor, sensibila la apa si sapun. Nu afecteaza stratul natural hidrolipidic ..
Crema 3 în 1 Seni Care, curata delicat, hidrateaza si p...
Crema pentru ingrijire corp cu arginina Seni Care x 100 ml
12,0RON
Crema pentru ingrijirea corpului cu Arginina  Crema lasa un strat protector la nivelul pielii, impotriva factorilor iritanti  din urina si din mateii fecale, dar ce permite pielii sa respire in acelas timp. Continutulde arginica  grabeste videcarea epidermei  si impreuna c..
Crema pentru ingrijirea corpului cu Arginina  Cre...
Crema pentru piele uscata si intarita cu 10% Urea Step 2 Seni Care x 100 ml
15,0RON
DESCRIERE - regleaza procesul de exfoliere in exces si intarire al pielii - inmoaie, catifeleaza si hidrateaza pielea - nu contine alergeni sau coloranti - pentru cele mai bune rezultate se recomanda utlizarea zilnica, dimineata si seara Utilizare: Aplicati pe pielea curata si uscata si..
DESCRIERE - regleaza procesul de exfoliere in exces si...
Emulsie pentru piele uscată (4% uree) Seni Care x 500 ml
23,0RON
Hidrateaza si ȋnmoaie epiderma uscata, catifeleaza pielea si imbunatateste elasticitatea. Pentru ingrijirea pielii deshidratate, sensibile si predispuse la aparitia iritatiilor. Emulsia are consistenta usoara si se absoarbe usor. Hidrateaza, calmeaza iritatiile si imbunatateste starea pielii..
Hidrateaza si ȋnmoaie epiderma uscata, catifeleaza piel...
Pernita rotunda/ovala protectie bataturi - CAR-618
15,0RON
Înainte de eliminarea bătăturilor, ne putem proteja împotriva durerilor cauzate de acestea. Persoanele cu probleme de insuficienţă venoasă si pacienţii cu diabet, trebuie să consulte medicul înainte de folosirea produsului.   ..
Înainte de eliminarea bătăturilor, ne putem proteja împ...
Plasturi pentru bataturi Corn Caps x 5 plasturi
18,0RON
Contine ulei de arahide. Nu folositi daca sunteti alergic la arahide sau soia. Fiecare plasture contine 40% acid salicilic; Se foloseste pentru uz extern. Utilizare: curatati si uscati zona lipiti plasturele cu ajutorul adezivului schimbati plasturele la fiecare 2 zile,pana cand..
Contine ulei de arahide. Nu folositi daca sunteti aler...
Servetele umede x 48 Bc - Seni Care
13,0RON
Servetelele umede Seni Care permit curatarea usoara a pielii, în special în cazurile persoanelor cu incontinenta. Caracteristicile produsului: servetelele umede Seni Care au pH 5.5, prietenos cu pielea si sunt îmbogatite cu vit.E si alantoina.  Curata delicat pielea si calmeaza iritat..
Servetelele umede Seni Care permit curatarea usoara a p...
Spuma pentru curatare si ingrijire corp Seni Care x 500 ml
25,0RON
Spuma pentru curatare Seni Care, ingrijeste delicat si lasa un strat protector la nivelul pielii. Caracteristicile produsului: Recomandata pentru curatarea si ingrijirea pielii sensibile, predispuse la aparitia iritatiilor. Ideala pentru ingrijirea persoanelor cu incontinenta, care utili..
Spuma pentru curatare Seni Care, ingrijeste delicat si ...
Afișare 1 - 8 din 8 (1 pagini)

PUNCTE DE LUCRU

  • 01

    Hala Centrală, situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iași, în Piața Prieteniei Romano—Elene 

  • 02

    Independenței, situat pe Bd. Independenței, Nr. 4, Bl. R1, Iași, vis-a-vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon 

  • 03

    Tătărași, situat pe Str. Vasile Lupu, Nr. 86, Bl. K1, Iași, lângă magazinul Flux