‼️ Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul!

Hartmann


Centura Abdominala Verba - Hartmann
115,0RON
Datorita elasticitatii longitudinale si stabilitatii transversale, centura abdominala Verba asigura o distributie uniforma si plana a compresiei, fara a inhiba respiratia. Este bine suportata de piele, fiind confectionata din material permeabil pentru aer. Modul de inchidere cu “arici” asigur..
Datorita elasticitatii longitudinale si stabilitatii tr...
Comprese Sterile Medicomp x 1bc
1,0RON
Comprese din material moale, netesut cu structura asemanatoare tifonului, cu putere ridicata de absorbtie si permeabilitate pentru aer. Compresele Medicomp nu contin agenti de legare si inalbitori optici; disponibile in diferite variante de pliere, sterile si nesterile.  Compozitie: ..
Comprese din material moale, netesut cu structura asema...
Comprese Sterile Zetuvit
2,0RON
Comprese Sterile corp absorbant de celuloza si invelis din material netesut utilizate in tratamentul plagilor moderat si puternic exsudative Pretul este per bucata !!!     ..
Comprese Sterile corp absorbant de celuloza si in...
COSMOPOR I.V transparent 12 x 10cm x 1bc
5,0RON
Plasture steril I.V. pentru fixarea canulelor, cu un grad ridicat de confort pentru pacient Protectie impotriva penetrarii bacteriele si contaminarii externe, adaptabil la conturul corpului si la forma canulei. Grad ridicat de permeabilitate la aer, ceea ce faciliteaza trecerea vaporilor de a..
Plasture steril I.V. pentru fixarea canulelor, cu un gr...
Crema de protectie MoliCare Skin x 200 ml - Hartmann
50,0RON
Produsele pentru protectia pielii MoliCare® Skin ofera pielii o protectie avansata fara a compromite capacitatea de absorbtie a produselor de incontinenta MoliCare®. Crema de protectie MoliCare Skin fara oxid de zinc formeaza un film protector transparent pe piele.  Formula inovatoare im..
Produsele pentru protectia pielii MoliCare® Skin ofera ...
Derma Plast ACTIVE Kinesiology, banda kinesiologica 5cm x 5m
52,0RON
Pentru activitati sportive, activitati in timpul liber si tratament medical Adecvata pentru articulatii, ligamente, muschi vatamati sau contractati Permite pielii sa respire, permeabila pentru aer si rezistenta la apa Sustine musculatura si articulatiile fara a limita miscarile De culoare a..
Pentru activitati sportive, activitati in timpul liber ...
DermaPlast ACTIVE Hot/Cold, compresa cu gel, reutilizabila 12 x 29cm - Hartmann
45,0RON
DermaPlast ACTIVE Hot/Cold Compresacu gel, reutilizabilă, 12 x 29cm Pentru utilizare în terapia cald/rece Terapia la cald Efect de stimulare a circulației sângelui și detensionare la nivel local Indicată pentru dureri musculare, dureri de spate și dureri menstruale Terapia la rece Efect a..
DermaPlast ACTIVE Hot/Cold Compresacu gel, reutilizabil...
DermaPlast ACTIVE Ice Spray x 200 ml
40,0RON
Spray cu efect de răcire Pentru ameliorarea rapidă a durerilor Ameliorează durerea în cazul echimozelor, entorselor și luxațiilor, asigurând un efect de răcire Pulverizați scurt de mai multe ori, de la o distanță de minim 15 cm (în caz contrar, există pericolul de vătămare locală din cauza t..
Spray cu efect de răcire Pentru ameliorarea rapidă a d...
Fasa elastica autoadeziva Peha-haft® color 10cm x 20m
50,0RON
Fasa elastica autoadeziva, disponibila in doua culori Fasa elastica cu efect dublu adeziv datorita texturii creponate si stratului microstructurat. Extensibilitate aproximativ 100%. Consum redus de material datorita efectului puternic autoadeziv. Sunt necesare doar cateva flexiuni pentru ..
Fasa elastica autoadeziva, disponibila in doua culori ...
Fasa Elastica Autoadeziva PehaHaft
11,0RON
Caracteristici : Fasa elastica autoadeziva pentru fixarea pansamentelor Aderenta ridicata  Bine suportata de piele datorita permeabilitatii ridicate pentru aer Se muleaza perfect, nu stranguleaza si nu restrictioneaza miscarea articulatiilor 85% extensibila Nu contine latex..
Caracteristici : Fasa elastica autoadeziva pentru...
Fasa Elastica Compresie Puternica Putterbinde
28,0RON
Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul! Caracteristici : Fasa elastica cu tractiune scurta pentru compresie puternica (clasa III) 90% extensibila Rezistenta la fierbere si sterilizare (cu aburi la 134 ˚C) Compozitie : 100% bumbac Indi..
Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se ...
Fasa Gipsata Safix Plus
12,0RON
Fasa gipsata din tesatura de tifon, impregnata cu gips natural de calitate superioara. Se remarca prin proprietati excelente de modelare, intarire rapida si stabilitate ridicata. Indicatii: Imobilizare puternica si foarte puternica. ..
Fasa gipsata din tesatura de tifon, impregnata cu gips ...
Hartmann Cosmopor Advance Plasture x 1bc
1,7RON
Plasture autoadeziv pe suport de material netesut si corp absorbant cu tehnologia DryBarrier®. Stratul de contact cu plaga este creat dintr-o plasa fina de polietilena, care previne lipirea de plaga; un strat de transfer trece exsudatul catre stratul absorbant si il mentine acolo pentru a impie..
Plasture autoadeziv pe suport de material netesut si co...
HARTMANN DERMAPLAST ACTIVE SPORT TAPE 3.75CM X 7M
27,0RON
Produse pentru tratamentul de preventie si de prima intentie a traumatismelor sportive. Indicate pentru sustinerea acelor zone supuse stresului in timpul activitatilor sportive. Banda adeziva rigida pentru fixare si sustinere: Este indicata pentru fixarea si sustinerea acelor zone supu..
Produse pentru tratamentul de preventie si de prima int...
HARTMANN DERMAPLAST ACTIVE SPORTFIX BANDAJ PENTRU FIXARE
45,0RON
Hartmann DermaPlast Active Sportfix este un bandaj pentru fixare, utilizat pentru activitati sportive, ca tratament de prima intentie. Hartmann DermaPlast Active Sportfix este un produs care se recomanda pentru imobilizarea si fixarea entorselor, luxatiilor si a intinderilor. Este o fasa cu t..
Hartmann DermaPlast Active Sportfix este un bandaj pent...
Hartmann Resposorb Silicon x 1 bc
17,0RON
Resposorb® Silicone este un pansament superabsorbant, steril, cu un strat de contact cu rana acoperit integral cu silicon, conceput pentru pansarea rănilor cu un nivel moderat sau ridicat de exsudat. Resposorb Silicone se recomandă a fi utilizat în timpul etapei de curățare (când rana este nei..
Resposorb® Silicone este un pansament superabsorbant, s...
Afișare 1 - 16 din 48 (3 pagini)

PUNCTE DE LUCRU

  • 01

    Hala Centrală, situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iași, în Piața Prieteniei Romano—Elene 

  • 02

    Independenței, situat pe Bd. Independenței, Nr. 4, Bl. R1, Iași, vis-a-vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon 

  • 03

    Tătărași, situat pe Str. Vasile Lupu, Nr. 86, Bl. K1, Iași, lângă magazinul Flux