‼️ Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul!

Gel pentru regenerarea pielii - Oringinal Rescuer Swiss Energy

35,0RON

Descriere

Swiss Energy Oringinal Rescuer – Salvatorul elvetian al pielii!

Conține 10 ierburi elvețiene + vitaminele E, C, B6 + uleiuri esențiale de jojoba, arbore de karité, cătină și arbore de ceai + Bisabolol + Dexpantenol .

Compoziția unică, 100% naturală, garantează o vindecare rapidă a loviturilor și vânătăilor, având și un efect antibacterian și antiinflamator . Poate fi utilizat pentru diverse iritații ale pielii, erupții cutanate și acnee . Indispensabil în fiecare casă pentru răni minore, abraziuni, vânătăi, arsuri termice și solare.

Datorită bazei sale hidrofile, balsamul este absorbit rapid și nu lasă reziduuri pe piele și haine.

Vitaminele E, C și B6 au un efect protector asupra pielii și sporesc capacitatea sa regenerativă.

Bisabololul este un ingredient obținut din mușețel. O componentă eficientă cu capacitatea de a ameliora iritațiile de diferite origini ale pielii. Cele mai cunoscute și valoroase sunt proprietățile sale liniștitoare, antiinflamatoare și antimicrobiene.

Dexpantenolul este un antimicrobian și antiseptic topic care este utilizat pentru tratarea rănilor și a leziunilor ulcerative ale pielii. Este necesar pentru formarea și vindecarea pielii și membranelor mucoase deteriorate, întărește fibrele de colagen. Are un efect regenerant, vitaminizant și antiinflamator.

 Uleiuri esențiale componente: unt de karité, ulei de cătină, ulei de jojoba, ulei de arbore de ceai – sunt hrănitoare și hidratante pentru piele, antiinflamatoare, cu efect de protecție solară, regenerante, antioxidante, calmante si îmbunătățesc microcirculația. Ofera pielii si protecția UV si are efect emollient.

 Extract din 10 ierburi elvețiene: sunătoare, calendula, salvie, marshmallow, nalbă, coada calului, cimbru, arnica, mușețel, physalis.

Opinii (0)

Spune-ți opinia

Notă: Codul HTML este citit ca și text!
    Rău           Bun

PUNCTE DE LUCRU

  • 01

    Hala Centrală, situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iași, în Piața Prieteniei Romano—Elene 

  • 02

    Independenței, situat pe Bd. Independenței, Nr. 4, Bl. R1, Iași, vis-a-vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon 

  • 03

    Tătărași, situat pe Str. Vasile Lupu, Nr. 86, Bl. K1, Iași, lângă magazinul Flux