Fotolii Rulante

Fotolii Rulante


Fotoliu rulant - KY 903
800,0RON Fără TVA: 733,9RON
Fotoliul rulant, este destinat pentru deplasarea pacientilor si a persoanelor cu handicap ,care si-au pierdut partial functia sistemului musculo-sheletic. Deplasarea cu acesta, se poate face pe cont propriu cu angrenarea manuala a rotilor,dar si cu ajutorul unui insotitor. Plierea si deplie..
Fotoliul rulant, este destinat pentru deplasarea pacientilor si a...
Fotoliu rulant - KY 959LQ
1.400,0RON Fără TVA: 1.284,4RON
Carucior transport pacienti greutate maxima sustinuta 100 kg Caracteristici: cu antrenare manuala, sezut de 45 cm realizat pe cadru din aluminiu roti spate detasabile  din cauciuc pneumatic cu spite diametru 60 cm prevazute cu frana roti fata pline PU cu diametru de 15 cm re..
Carucior transport pacienti greutate maxima sustinuta 100 kg C...
Fotoliu rulant - scaun cu rotile de exterior
900,0RON Fără TVA: 825,7RON
Cel mai accesibil model de scaun cu rotile, care are in dotare suport ortopedic pentru picioare. Suportul de picioare este detasabil. Are un unghi de inclinare care ajunge pana la pozitia orizontala, unde permite pacientului sa aiba o pozitie confortabila a picioarelor. Suportul pentru picio..
Cel mai accesibil model de scaun cu rotile, care are in dotare su...
Fotoliu rulant cu vas de toaleta incorporat
900,0RON Fără TVA: 825,7RON
Scaun cu rotile multifuncţional cu facilităţi sanitare este destinat utilizării în baie sau alte camere,pentru persoanele cu handicap care si-au pierdut partial functia sistemului musculo-sheletic. Este utilizat ca un dispozitiv sanitar mobil. Deplasarea cu acesta, se poate face pe cont propr..
Scaun cu rotile multifuncţional cu facilităţi sanitare este desti...
Fotoliu rulant pentru transport pacienti
1.100,0RON Fără TVA: 1.009,2RON
Destinat pentru  transportul persoanelor cu dizabilitati locomotorii in interiorul locuintelor, incintelor, in avion, la spectacole. Are dimensiuni reduse in comparatie cu un scaun cu rotile, lucru care ii permite sa fie folosit in apartamente de bloc, trece mai usor pe langa piesele de m..
Destinat pentru  transportul persoanelor cu dizabilitati loc...
Scaun rulant cu vas de toaleta
800,0RON Fără TVA: 733,9RON
Scaun cu rotile multifuncţional cu facilităţi sanitare este destinat utilizării în baie sau alte camere,pentru persoanele cu handicap care si-au pierdut partial functia sistemului musculo-sheletic. Este utilizat ca un dispozitiv sanitar mobil. Deplasarea cu acesta, se poate face numai cu ajut..
Scaun cu rotile multifuncţional cu facilităţi sanitare este desti...
Fotoliu rulant cu tetiera
1.300,0RON Fără TVA: 1.192,7RON
Fotoliul rulant, este destinat pentru deplasarea pacientilor si a persoanelor cu handicap ,care si-au pierdut partial functia sistemului musculo-sheletic. Deplasarea cu acesta, se poate face pe cont propriu cu angrenarea manuala a rotilor,dar si cu ajutorul unui insotitor. Descriere: Cad..
Fotoliul rulant, este destinat pentru deplasarea pacientilor si a...
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)

Tehnica-Medicala PUNCTE  DE LUCRU

  • 01

    Puct de lucru Hala Centrala , situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iasi, in Piata Prieteniei Romano – Elene 

  • 02

    Punct de lucru Independentei , situat pe Bd. Independentei, Nr.4 Bloc R1 Iasi, vis a vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon