Fly Flot


Branturi anatomice - Gold
60,0RON
Brant medical de lux cu rol de sustinator plantar, cu stratul superior din piele de oaie fabricata prin tabacire vegetala, pe un strat de spuma de latex cu continut de carbon activ antibacterian.  Gelul moale din partea din fata asigura o captuseala moale pentru degetele picioarelor si un..
Brant medical de lux cu rol de sustinator plantar, cu s...
Branturi pentru masajul picioarelor
45,0RON
Special create pentru persoanele care se confrunta cu probleme la nivelul picioarelor. Pentru a evita disconfortul la nivelul picioarelor, brantul medicinal ,,Massage’’ are rol si de sustinator plantar.  Brantul este confectionat din spuma elastica de latex invelita in strat superio..
Special create pentru persoanele care se confrunta cu p...
Perna gel pentru ridicarea calcaielor
25,0RON
Perna moale de sutinere a calcaiului, din gel transparent, cu partea inferioara autoadeziva. Corecteaza tinuta incorecta a corpului cauzata de pantofi. Reduce socul cauzat de impactul piciorului cu solul si presiunea exercitata asupra articulatiilor. Datorita aspectului sau discret, se recom..
Perna moale de sutinere a calcaiului, din gel transpare...
Sabot medical din microfibra Fly Flot
100,0RON
Sabot medical din microfibra Fly Flot - partea superioara este confectionata din material textil - brant din piele, moale, forma anatomica si anti-soc - talpa din poliuretan, anti-alunecare, inaltime 4 cm Fly Flot infiintata in 1985, este cea mai importanta companie din Italia in pro..
Sabot medical din microfibra Fly Flot - partea su...
Saboti dama sidefati-Fly Flot
100,0RON
Saboti dama sidefati-Fly Flot - partea superioara este confectionata din piele ecologica - brant anti-soc din piele ecologica - talpa din poliuretan, anti-alunecare, inaltime 4.5 cm ..
Saboti dama sidefati-Fly Flot - partea superioara este...
Saboti medicali din piele -Peter
240,0RON
Pentru ca ai nevoie de o incaltaminte confortabila atunci cand petreci mult timp in picioare, iti recomandam acesti saboti barbatesti Batz, special realizati pentru a oferi picioarelor odihna si relaxare. Datorita designului clasic, cu forma anatomica, varf acoperit, acesti saboti barbatesti s..
Pentru ca ai nevoie de o incaltaminte confortabila atun...
Saboti medicali profesionali
90,0RON
Partea superioara este confectionata din piele naturala Destinati industriei alimentare, farmaceutice sau spitalelor Brant din piele, moale, forma anatomica, anti-soc Talpa din poliuretan, anti-alunecare, inaltime 4.5 cm ..
Partea superioara este confectionata din piele naturala...
Saboti medicali profesionali Fly Flo
105,0RON
Sabotii au marele avantaj de a fi foarte comozi si usor de asortat in orice tinuta lejera. Alege acest model deosebit de confortabil, cu suprafata din piele naturala si talpa poliuretanica antiaderenta acoperita cu brant din piele anatomic, care se modeleaza dupa forma piciorului si atenueaza c..
Sabotii au marele avantaj de a fi foarte comozi si usor...
Saboti pentru barbati Batz Zoran
240,0RON
100% piele naturala superioara Cusut manual Interiorul confectionat din piele de vitel permite piciorului sa respire Talpa anti-alunecare Forma anatomica si brant cu 5 puncte de masaj al talpii ..
100% piele naturala superioara Cusut manual Interioru...
SABOTI PROFESIONALI DAMA - FLY FLOT 078
120,0RON
Partea superioara este confectionata din piele Brant anti-soc din piele Talpa din poliuretan, anti-alunecare, inaltime 5 cm ..
Partea superioara este confectionata din piele Brant a...
Saboti profesionali dama - Fly Flot 079
120,0RON
Partea superioara este confectionata din piele Se regleaza cu o catarama Brant anti-soc din piele Talpa din poliuretan, anti-alunecare, inaltime 5 cm ..
Partea superioara este confectionata din piele Se regl...
SANDALE MEDICALE DE DAMA - DIN PIELE NATURALA
200,0RON
Alege incaltamintea confortabila care sa se potriveasca tinutelor tale lejere de vara!  Aceste sandale pentru femei sunt confectionate din piele atat la interior, cat si la exterior.  Special confectionate pentru a oferi un nivel ridicat de comoditate, sustinere la nivelul..
Alege incaltamintea confortabila care sa se potriv...
Afișare 1 - 12 din 12 (1 pagini)

PUNCTE DE LUCRU

  • 01

    Hala Centrală, situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iași, în Piața Prieteniei Romano—Elene 

  • 02

    Independenței, situat pe Bd. Independenței, Nr. 4, Bl. R1, Iași, vis-a-vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon 

  • 03

    Tătărași, situat pe Str. Vasile Lupu, Nr. 86, Bl. K1, Iași, lângă magazinul Flux