Electronice

Electronice


Subcategorii

Tensiometru automat de brat - Dr. Life
150,0RON Fără TVA: 126,1RON
Acest dispozitiv este destinat pentru masurarea neinvaziva a tensiunii arteriale sistolice, diastolice si a pulsului unei persoane folosind metoda oscilometrica. Acest dispozitiv nu trebuie utilizat la nou-nascuti si copii. Dispozitivul este conceput pentru utilizare la domiciliu si utilizare..
Acest dispozitiv este destinat pentru masurarea neinvaziva a tens...
Tensiometru de brat - Beurer BM28
185,0RON Fără TVA: 155,5RON
Descriere: Masoara tensiunea arteriala si pulsul de la nivelul bratului Prevazut cu clasificare WHO, indica aritmia cardiaca Functie de alarma Mesaj pentru folosirea incorecta Circumferinta mansetei de aprox. 22 - 42 cm Spatiu pt. stocarea a 4 x 30 memorii Display mare, caractere usor de..
Descriere: Masoara tensiunea arteriala si pulsul de la nivelul b...
Tensiometru de brat - Omron M1
238,0RON Fără TVA: 200,0RON
Tensiometrul OMRON M1 este un aparat compact, cu umflare manuala, care functioneaza pe principiul de masurare oscilometric. Aparatul masoara simplu si rapid tensiunea arteriala si pulsul. Date tehnice: Tensiometru cu umflare manuala Afisaj - LCD digital Metoda de masurare: Metoda ..
Tensiometrul OMRON M1 este un aparat compact, cu umflare manuala,...
Tensiometru de brat - Omron M2
250,0RON Fără TVA: 210,1RON
OMRON M2 este un tensiometru complet automat, care functioneaza pe principiul de masurare oscilometric. Aparatul masoara simplu si rapid tensiunea arteriala si pulsul. Pentru a asigura un nivel inalt de control si confort la umflarea mansonului, fara a fi necesare prestabilizarea presiunii sa..
OMRON M2 este un tensiometru complet automat, care functioneaza p...
Tensiometru de brat - Omron M3
320,0RON Fără TVA: 268,9RON
Tensiometrul OMRON M3 este un aparat compact, complet automat, care functioneaza pe principiul de masurare oscilometric. Aparatul masoara simplu si rapid tensiunea arteriala si pulsul. Pentru a asigura un nivel inalt de control si confort la umflarea mansonului, fara a fi necesare prestabilir..
Tensiometrul OMRON M3 este un aparat compact, complet automat, ca...
Tensiometru de brat - Omron M6 Comfort
460,0RON Fără TVA: 386,6RON
Omron M6 Comfort este un tensiometru compact, complet automat, care functioneaza pe principiul de masurare oscilometric. Aparatul masoara simplu si rapid tensiunea arteriala si pulsul. Pentru a asigura un nivel inalt de control si confort la umflarea mansonului, fara a fi necesare prestabilir..
Omron M6 Comfort este un tensiometru compact, complet automat, ca...
Tensiometru digital de brat - Tensoval Comfort
300,0RON Fără TVA: 252,1RON
Daca sunteti in cautarea unui tensiometru de incredere, care sa va ofere rezultate sigure, confort si usurinta in utilizare, Tensoval comfort este produsul de care aveti nevoie. Tensoval confort este un tensiometru complet automat, pentru masurarea tensiunii la nivelul bratului prin metoda osc..
Daca sunteti in cautarea unui tensiometru de incredere, care sa v...
Tensiometru electronic de brat - Tensoval Comfort Classic
242,0RON Fără TVA: 203,4RON
Beneficii: Tensoval classic este un tensiometru digital, complet automat, pentru brat, cu masurare oscilometrica. Memoreaza 60 de valori pentru un singur utilizator, este validat clinic si are 3 ani garantie. Manseta universala adecvata unei circumferinte extinse a bratului de 22-42 c..
Beneficii: Tensoval classic este un tensiometru digital, co...
Tensiometru electronic de brat Beurer BM 40
230,0RON Fără TVA: 193,3RON
Caracteristici: Masurare automata a tensiunii arterteriale si a pulsului de la nivelul bratului.  Ecran mare : 83 x 54 mm, cu cifre usor de citit de : 21 mm.  Afiseaza valoarea medie a tuturor masuratorilor memorate si valorile obtinute prin masurare dimineata si seara în ul..
Caracteristici: Masurare automata a tensiunii arterteriale ...
Tensiometru electronic de incheietura - Omron RS2
350,0RON Fără TVA: 294,1RON
Tensiometru de incheietura automat, complet silentios, cu tehnologie INTELLISENSETM incorporata, ce ofera o masurare corecta si rapida a presiunii arteriale. Aparat validat clinic - precizie si repetabilitate deosebite, demonstrate prin testari independent efectuate de institute specializate s..
Tensiometru de incheietura automat, complet silentios, cu tehnolo...
Tensiometru electronic de incheietura - Tensoval Mobil
270,0RON Fără TVA: 226,9RON
Beneficii: Confort sporit pentru utilizator garantat de tehnologia “Air Comfort” ce asigura ajustarea presiunii de umflare a mansetei in functie de utilizator Exactitate deosebita in determinarea pulsului si tensiunii arteriale datorita tehnologiei Fuzzy Logic Validat clinic de catre ..
Beneficii: Confort sporit pentru utilizator garantat de teh...
Tensiometru Electronic RiChampion - Riester
431,0RON Fără TVA: 362,2RON
Tensiometru digital complet automat pentru masurarea precisa si rapida a tensiunii arteriale. Dispozitiv validat clinic in acord cu BHS (Societatea Britanica de Hipotensiune)-standard A/A. Tensiometru Electronic RiChampion este disponibil in trei variante ale mansetei: Manseta pentru co..
Tensiometru digital complet automat pentru masurarea precisa si r...
Tensiometru Sendo Advance 3 cu adaptor priza inclus New!
366,0RON Fără TVA: 307,6RON
Acuratețea vine acasă: SENDO ADVANCE 3. Acum cu tehnologia revoluționară HIRA SENDO ADVANCE 3 este noul nostru tensiometru digital de calitate superioară. Proiectat pentru măsurare la nivelul brațului, este realizat după cele mai înalte standarde de producție pentru a asigura monitorizarea s..
Acuratețea vine acasă: SENDO ADVANCE 3. Acum cu tehnologia revolu...
Tensiometru Tensoval - duo control Sale!
280,0RON 348,0RON Fără TVA: 235,3RON
Tehnologia Duo Sensor Tehnologia de ultima generatie Duo Sensor combina doua  tehnologii profesioniste de masurare: tehnologia oscilometrica si tehnologia Korotkoff. In timp ce majoritatea tensiometrelor automate utilizeaza exclusiv tehnologia oscilometrica, tehnologia Duo Sensor foloses..
Tehnologia Duo Sensor Tehnologia de ultima generatie Duo Sensor ...
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)

Tehnica-Medicala PUNCTE  DE LUCRU

  • 01

    Puct de lucru Hala Centrala , situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iasi, in Piata Prieteniei Romano – Elene 

  • 02

    Punct de lucru Independentei , situat pe Bd. Independentei, Nr.4 Bloc R1 Iasi, vis a vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon