‼️ Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul!

Dotari Cabinet Medical

Subcategorii

Alcool sanitar Vorona 70% x 500 ml
9,0RON
Produsul VORONA - ALCOOL SANITAR 70% vol. este utilizat in dezinfectie. Ca dezinfectant, se utilizeaza pentru dezinfectia suprafetelor, atat pentru piele  (dezinfectia igienica a mainilor prin frecare) cat si pentru dezinfectia suprafetelor inerte din spatiile private sau publice. ..
Produsul VORONA - ALCOOL SANITAR 70% vol. este utilizat...
Apa oxigenata 1% X 500ml - Energena
10,0RON
Utilizata in tratamentul local al plagilor, si are proprietati hemostatice oprind sangerarile. Are proprietati antiseptice distrugand germenii prin oxidare. Contine: Peroxid de hidrogen 30%: 16.7g, acid fosforic (stabilizator), apa ultrapurificata. Mod de utilizare: Extern - badijonari,..
Utilizata in tratamentul local al plagilor, si are prop...
Apa oxigenata 3% X 1L - Energena
18,0RON
Utilizata in tratamentul local al plagilor, si are proprietati hemostatice oprind sangerarile. Are proprietati antiseptice distrugand germenii prin oxidare. Contine: Peroxid de hidrogen 30%: 50g, acid fosforic (stabilizator), apa ultrapurificata. Mod de utilizare: Extern - badijonari, s..
Utilizata in tratamentul local al plagilor, si are prop...
Apa oxigenata 3% X 500ml - Energena
12,0RON
Utilizata in tratamentul local al plagilor, si are proprietati hemostatice oprind sangerarile. Are proprietati antiseptice distrugand germenii prin oxidare. Contine: Peroxid de hidrogen 30%: 50g, acid fosforic (stabilizator), apa ultrapurificata. Mod de utilizare: Extern - badijonari, s..
Utilizata in tratamentul local al plagilor, si are prop...
Atele din material plastic x 2 bc
10,0RON
Folosite pentru a imobiliza in mod provizoriu membrele fracturate. Instructiuni: Se imobilizeaza membrul fracturat cu ajutorul atelelor si se solicita ajutor medical de urgenta. Dimensiuni: 18.7 X 2.7cm ..
Folosite pentru a imobiliza in mod provizoriu membrele ...
Boneta medicala imprimata
25,0RON
Pentru mai multe informatii despre modele si marimi ne puteti contacta la urmatoarele numere de tel : 0728 253 535 0728 990 088 Boneta imprimata cu inchidere posterioara completeaza perfect orice tinuta, atat pe perioada petrecuta in bloc operator, cat si pe perioada consultatiilor..
Pentru mai multe informatii despre modele si marimi ne ...
Burete hemostatic de gelatina, steril si absorbant - 80x50x10mm
25,0RON
Clinisponge 80x50x10mm burete hemostatic steril x 1 bucata Burete de gelatina steril si absorbant, insolubil in apa si cu efect hemostatic Clinisponge este fabricat din spuma de gelatina purificata,ceea ce ii confera o porozitate uniforma si un caracter neutru in reactiile chimice. Spuma u..
Clinisponge 80x50x10mm burete hemostatic steril x 1 buc...
Capnograf CONTEC - CA10M
3.800,0RON
Capnograful CA10M de la CONTEC adoptă ca și metodă uzuală și facilă măsurarea dioxidului de carbon final, CO2 – din aerul expirat, rata respiratorie și alți parametri. Poate detecta funcția de ventilație pulmonară și reflectă circulația și starea fluxului de sânge pulmonar. Indirect reflectă v..
Capnograful CA10M de la CONTEC adoptă ca și metodă uzua...
Comprese Sterile Medicomp x 1bc
1,0RON
Comprese din material moale, netesut cu structura asemanatoare tifonului, cu putere ridicata de absorbtie si permeabilitate pentru aer. Compresele Medicomp nu contin agenti de legare si inalbitori optici; disponibile in diferite variante de pliere, sterile si nesterile.  Compozitie: ..
Comprese din material moale, netesut cu structura asema...
Comprese Sterile Zetuvit
2,0RON
Comprese Sterile corp absorbant de celuloza si invelis din material netesut utilizate in tratamentul plagilor moderat si puternic exsudative Pretul este per bucata !!!     ..
Comprese Sterile corp absorbant de celuloza si in...
COSMOPOR I.V transparent 12 x 10cm x 1bc
5,0RON
Plasture steril I.V. pentru fixarea canulelor, cu un grad ridicat de confort pentru pacient Protectie impotriva penetrarii bacteriele si contaminarii externe, adaptabil la conturul corpului si la forma canulei. Grad ridicat de permeabilitate la aer, ceea ce faciliteaza trecerea vaporilor de a..
Plasture steril I.V. pentru fixarea canulelor, cu un gr...
Crema (unguent ) cu zinc x 100 ml-  Abena
22,0RON
Unguentul cu zinc Abena (emulsie apa-în-ulei) este ideal pentru pielea care are nevoie de protectie. Contine 20% oxid de zinc, cunoscut pentru proprietatile sale antiseptice. Ajuta la calmarea pielii iritate si/sau înrosite. Unguentul lasă o bariera protectoare pe piele timp de până la 8 ore..
Unguentul cu zinc Abena (emulsie apa-în-ulei) este idea...
Crema de protectie MoliCare Skin x 200 ml - Hartmann
50,0RON
Produsele pentru protectia pielii MoliCare® Skin ofera pielii o protectie avansata fara a compromite capacitatea de absorbtie a produselor de incontinenta MoliCare®. Crema de protectie MoliCare Skin fara oxid de zinc formeaza un film protector transparent pe piele.  Formula inovatoare im..
Produsele pentru protectia pielii MoliCare® Skin ofera ...
Cutii deseuri intepatoare volum 3L
16,0RON
Recipient plastic deseuri intepatoare taioase. Este ideal pentru manipularea deseurilor intepatoare-teietoare. Materialul: realizat din polipropilena de cea mai buna calitate, rezistent la uzura si substante chimice. Capacul prezinta orificii special pentru detasarea oricarui tip de des..
Recipient plastic deseuri intepatoare taioase. Este id...
Defibrilator AED iPAD CU-SP1 Semi-automat
7.465,0RON
Defibrilator extern semi-automat (AED) cu baterie, ușor de utilizat, mic si usor. Citește automat electrocardiograma pacientului (ECG) și determină dacă exista un stop cardiac care necesită defibrilare, astfel încât atât profesioniștii din domeniul medical, cat și publicului larg il poate opera..
Defibrilator extern semi-automat (AED) cu baterie, ușor...
DermaPlast ACTIVE Hot/Cold, compresa cu gel, reutilizabila 12 x 29cm - Hartmann
45,0RON
DermaPlast ACTIVE Hot/Cold Compresacu gel, reutilizabilă, 12 x 29cm Pentru utilizare în terapia cald/rece Terapia la cald Efect de stimulare a circulației sângelui și detensionare la nivel local Indicată pentru dureri musculare, dureri de spate și dureri menstruale Terapia la rece Efect a..
DermaPlast ACTIVE Hot/Cold Compresacu gel, reutilizabil...
Afișare 1 - 16 din 102 (7 pagini)

PUNCTE DE LUCRU

  • 01

    Hala Centrală, situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iași, în Piața Prieteniei Romano—Elene 

  • 02

    Independenței, situat pe Bd. Independenței, Nr. 4, Bl. R1, Iași, vis-a-vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon 

  • 03

    Tătărași, situat pe Str. Vasile Lupu, Nr. 86, Bl. K1, Iași, lângă magazinul Flux