‼️ Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul!

Tratament Plagi

Tratament Plagi


Comprese Sterile Medicomp x 1bc
1,0RON
Comprese din material moale, netesut cu structura asemanatoare tifonului, cu putere ridicata de absorbtie si permeabilitate pentru aer. Compresele Medicomp nu contin agenti de legare si inalbitori optici; disponibile in diferite variante de pliere, sterile si nesterile.  Compozitie: ..
Comprese din material moale, netesut cu structura asema...
Comprese Sterile Zetuvit
2,0RON
Comprese Sterile corp absorbant de celuloza si invelis din material netesut utilizate in tratamentul plagilor moderat si puternic exsudative Pretul este per bucata !!!     ..
Comprese Sterile corp absorbant de celuloza si in...
Crema (unguent ) cu zinc x 100 ml-  Abena
22,0RON
Unguentul cu zinc Abena (emulsie apa-în-ulei) este ideal pentru pielea care are nevoie de protectie. Contine 20% oxid de zinc, cunoscut pentru proprietatile sale antiseptice. Ajuta la calmarea pielii iritate si/sau înrosite. Unguentul lasă o bariera protectoare pe piele timp de până la 8 ore..
Unguentul cu zinc Abena (emulsie apa-în-ulei) este idea...
Crema de protectie MoliCare Skin x 200 ml - Hartmann
50,0RON
Produsele pentru protectia pielii MoliCare® Skin ofera pielii o protectie avansata fara a compromite capacitatea de absorbtie a produselor de incontinenta MoliCare®. Crema de protectie MoliCare Skin fara oxid de zinc formeaza un film protector transparent pe piele.  Formula inovatoare im..
Produsele pentru protectia pielii MoliCare® Skin ofera ...
Fasa elastica autoadeziva Peha-haft® color 10cm x 20m
50,0RON
Fasa elastica autoadeziva, disponibila in doua culori Fasa elastica cu efect dublu adeziv datorita texturii creponate si stratului microstructurat. Extensibilitate aproximativ 100%. Consum redus de material datorita efectului puternic autoadeziv. Sunt necesare doar cateva flexiuni pentru ..
Fasa elastica autoadeziva, disponibila in doua culori ...
Fasa Elastica Autoadeziva PehaHaft
11,0RON
Caracteristici : Fasa elastica autoadeziva pentru fixarea pansamentelor Aderenta ridicata  Bine suportata de piele datorita permeabilitatii ridicate pentru aer Se muleaza perfect, nu stranguleaza si nu restrictioneaza miscarea articulatiilor 85% extensibila Nu contine latex..
Caracteristici : Fasa elastica autoadeziva pentru...
Fasa Elastica Compresie Puternica Putterbinde
28,0RON
Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul! Caracteristici : Fasa elastica cu tractiune scurta pentru compresie puternica (clasa III) 90% extensibila Rezistenta la fierbere si sterilizare (cu aburi la 134 ˚C) Compozitie : 100% bumbac Indi..
Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se ...
Fasa Gipsata Safix Plus
12,0RON
Fasa gipsata din tesatura de tifon, impregnata cu gips natural de calitate superioara. Se remarca prin proprietati excelente de modelare, intarire rapida si stabilitate ridicata. Indicatii: Imobilizare puternica si foarte puternica. ..
Fasa gipsata din tesatura de tifon, impregnata cu gips ...
Fasa super elastica- Octacare
12,0RON
Fesile elastice cu cleme Octacare sunt confectionate din bumbac si Gipelast, ce asigura o elasticitate crescuta de 200%.  Utilizate in ingrijirea afectiunilor ortopedice, interventii chirurgicale sau protectia articulatiilor in cazul sportivilor.  Lasa pielea sa respire, sunt confor..
Fesile elastice cu cleme Octacare sunt confectionate di...
Hartmann Cosmopor Advance Plasture x 1bc
1,7RON
Plasture autoadeziv pe suport de material netesut si corp absorbant cu tehnologia DryBarrier®. Stratul de contact cu plaga este creat dintr-o plasa fina de polietilena, care previne lipirea de plaga; un strat de transfer trece exsudatul catre stratul absorbant si il mentine acolo pentru a impie..
Plasture autoadeziv pe suport de material netesut si co...
Hartmann Resposorb Silicon x 1 bc
17,0RON
Resposorb® Silicone este un pansament superabsorbant, steril, cu un strat de contact cu rana acoperit integral cu silicon, conceput pentru pansarea rănilor cu un nivel moderat sau ridicat de exsudat. Resposorb Silicone se recomandă a fi utilizat în timpul etapei de curățare (când rana este nei..
Resposorb® Silicone este un pansament superabsorbant, s...
HYDROCLEAN SOLUTION – SOLUTIE PENTRU CURATAREA PLAGILOR - HARTMANN x 350 ml
65,0RON
HydroClean Solution este o solutie pentru curatarea, irigarea, hidratarea si ingrijirea plagilor acute si cronice, a plagilor infectate, a arsurilor de gradul 1 si 2, bazata pe polihexanida (PHMB 0,1%) Indepărtează eficient crustele, țesutul necrotic și straturile de biofilm de pe răni și po..
HydroClean Solution este o solutie pentru curatarea, ir...
Hydrofilm
4,5RON
Caracteristici plasture : steril  transparent  autoadeziv pentru protectia plagilor contra infectiilor secundare adeziv hipoalergen delicat fata de piele impermeabil pentru apa si germeni  permeabil pentru aer si vapori de apa actioneaza ca o bariera efic..
Caracteristici plasture : steril  transpar...
Hydrofilm Plus
4,5RON
Hydrofilm plus combina calitatile Hydrofilm cu cele ale unei comprese absorbante ce nu adera la plaga plasture steril, transparent si autoadeziv pentru protectia plagilor contra infectiilor secundare hipoalergen delicat pentru piele impermeabil pentru apa si germeni ..
Hydrofilm plus combina calitatile Hydrofilm ...
Pansament Atrauman AG
8,0RON
Pansament stratificat cu argint si impregnat cu unguent neutru.  Atrauman Ag are un efect bactericid cu spectru larg, prevenind inmultirea germenilor din plaga.  Se utilizeaza in procesul de curatare a plagii in combinatie cu diferite pansamente hidroactive absorbante (ex. TenderWet..
Pansament stratificat cu argint si impregnat cu unguent...
Pansament Din Spuma Cu Hidrogel Hydrotac
22,0RON
Indicatii : plagi superficiale neinfectate cu secretie scazuta sau moderata plagi n faza de granulatie si epitelizare arsuri pana la gradul 2a, inclusiv leziuni post-radioterapie zone de prelevare a grefelor de piele se schimba la 2-4 zile Beneficii : absoarbe exsudatul..
Indicatii : plagi superficiale neinfectate cu sec...
Afișare 1 - 16 din 24 (2 pagini)

PUNCTE DE LUCRU

  • 01

    Hala Centrală, situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iași, în Piața Prieteniei Romano—Elene 

  • 02

    Independenței, situat pe Bd. Independenței, Nr. 4, Bl. R1, Iași, vis-a-vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon 

  • 03

    Tătărași, situat pe Str. Vasile Lupu, Nr. 86, Bl. K1, Iași, lângă magazinul Flux