‼️ Pentru produsele care intră în contact cu pielea nu se acceptă returul!

Masti protectie

Boneta medicala imprimata
20,0RON
Boneta imprimata cu inchidere posterioara completeaza perfect orice tinuta, atat pe perioada petrecuta in bloc operator, cat si pe perioada consultatiilor. Usor asortabila la orice uniforma, este alegerea cea mai la indemana cand vine vorba de o boneta rezistenta in timp si cu o tinuta irepr..
Boneta imprimata cu inchidere posterioara completeaza p...
Cagula de unica folosinta din polipropilena
10,0RON
Cagula de unica folosinta, destinata protejarii corpului in timpul lucrului. Acest articol poate fi folosit in industria alimentara, laboratoare si spitale. Constructie generala: - material: polipropilena - are element de ajustare elastic pe toata circumferinta fetei  ..
Cagula de unica folosinta, destinata protejarii corpulu...
Cutie portabila pentru depozitare si protectie masti Kn95
25,0RON
Se poate pune pe masă pentru a păstra masca de față de unică folosință. Material PP ecologic, rezistență la căderi, rezistență la impact, flexibilitate. Rezistenta la praf și rezistent la umiditate, protejand obiectul depozitat in acesta. Este prevazuta cu oglinda in partea interioara. Se p..
Se poate pune pe masă pentru a păstra masca de față de ...
Masca chirurgicala pentru copii x 1 bucata - Perfect care Sale!
2,5RON 3,0RON
Mastile chirurgicale pentru copii Perfect Care, prezinta 3 straturi, se ataseaza cu ajutorul elasticelor si permit o respiratie fara efort, constituind o bariera eficace de filtrare; Avantaje: - se adapteaza perfect la forma fetei si garanteaza o protectie maxima; - mastile medicale sunt f..
Mastile chirurgicale pentru copii Perfect Care, prezint...
Masca de fata 4 straturi KN95 cu filtru ffp2 x 1bc
15,0RON
Mastile 4 straturi cu filtru FFP2 asigura protectie impotriva particulelor solide si lichide (clasa 2).  Mastile au o dimensiune universala. Au un procent de filtrare de minimum 94% și scurgeri de maxim 8% în interior.  Acestea sunt utilizate și de către profesioniștii din domeni..
Mastile 4 straturi cu filtru FFP2 asigura protectie imp...
Masca de Protectie FPP2 cu Valva - DrFrei
35,0RON
Destinata atat prescolarilor (marimea XS-M), cat si adultilor (marimea L-XL) Se poate spala de 10 ori, se poate purta 8 ore pe zi, masca avand un timp total in care poate fi utlilizata de pana la 88 de ore . Protejeaza impotriva patrunderii stropilor de saliva, particulelor de praf si a tut..
Destinata atat prescolarilor (marimea XS-M), cat si adu...
Masca de protectie respiratorie de particule 3M™ Aura™ 9320+, FFP2 NR D (fara valva)
25,0RON
Certificare CE 2797 – EN 149:2001 + A1:2009 – FFP2 NR D. Produs in UK.     NR = NeReutilizabila     D = Certificare colmatare prin testare cu praf de dolomit      Filtrare particule PFE ≥ 95%     Filtrare BFE ≥ 98%     Dimensiune par..
Certificare CE 2797 – EN 149:2001 + A1:2009 – FFP2 NR D...
Masca de protectie respiratorie FFP3 - N99, cu supapa - Meixin  Sale!
40,0RON 45,0RON
Mastile de protectie respiratorie din gama Meixin ofera confort si stil fara a face compromisuri in ceea ce priveste performanta.  Ofera protectie in conditii de praf si ceata, ce se regasesc in cadrul unei varietati de aplicatii industriale si alte situatii de lucru ce necesita protectie..
Mastile de protectie respiratorie din gama Meixin ofera...
Masca de protectie respiratorie FFP3-KN99, cu supapa - 3M
60,0RON
Cu ajutorul tehnologiei inovative 3M de filtrare, puteti respira prin masca de protectie cu mai putin efort. Design-ul ingenios cu 3 segmente, adecvat pentru miscarile fetei in timpul vorbirii, ofera utilizatorului un confort sporit. Sistemul de fixare pe nas ofera o compatibilitate crescuta ..
Cu ajutorul tehnologiei inovative 3M de filtrare, putet...
Masca FFP2 cu supapa - SPIROTEK x 1bc
25,0RON
Timpul de filtrare al mastilor cu supapa este de 8 ore aer inspirat – expirat. Semi-masca impotriva particulelor solide netoxice si a aerosolilor lichizi in concentratii care nu depasesc 12X CMA/MEL. EN149:2001+A12009, OCT P 12.4.191-99, TP TC 019/2011. Conform EN 149 Tip prod..
Timpul de filtrare al mastilor cu supapa este de 8...
Masca medicala din netesut - Tip I x 50 bc New!
75,0RON
Dispozitiv medical Tip I Nesterile, albastre, din 3 straturi de netesut, permit pielii sa respire,si protejeaza impotriva contaminarii Ambalare: 50 buc/set Descriere: Mastile medicale cu elastic sunt ideale pentru utilizarea de catre medici, asistente medicale in cabinete medicale pr..
Dispozitiv medical Tip I Nesterile, albastre, din 3 st...
Masti protectie pentru copii unica folosinta 3 straturi filtrare bacteriana YMSKD50 x 1bc
2,5RON
Masti de protectie de unica folosinta, speciale pentru copii. Confectionate din 3 straturi de materiale netesute cu eficienta ridicata de filtrare a microparticulelor si a microorganismelor (virusuri, bacterii). Caracteristici:     Fabricate din 3 straturi cu 3 pliuri din mat..
Masti de protectie de unica folosinta, speciale pentru ...
Pachet complet protectie Virusuri pentru inceput an scolar
100,0RON
Pachetul contine: 1 cutie x 50 bc masti protectie faciala 1 cutie x 10 bc manusi Peha-Soft Nitrile Fino (marimi: S/M/L ) 1 flacon x 100ml Dezinfectant spray antibacterian pentru maini ENERGENA 1 pachet x servetele biocide dezinfectante pentru maini, Doctor Wipes, 72buc - Avizate de Minister..
Pachetul contine: 1 cutie x 50 bc masti protectie faci...
Semimasca FFP3 - JSP TYPHOON 335
60,0RON
Semimasca JSP din material netesut in straturi multiple. Semimasca cu forma pliabila ce permite o ajustare facila la nivelul fetei, dar si posibilitate de pastrare in buzunar si implicit de refolosire. Cea mai inalta capacitate de filtrare: minim 99% Masca ofera protectie la: Pulberi..
Semimasca JSP din material netesut in straturi multiple...
Set 10 masti multicolor, de protectie KN95/FFP2
150,0RON
Culorile pentru cele 10 masti de protectie din pachet, se regasesc in imaginile din descriere. Mastile de protectie KN95 - FFp2 sunt concepute pentru a proteja utilizatorul cu cel mai inalt grad de eficienta de: bacterii, praf si polen - 100%, iar impotriva virusurilor si coronavirusuri..
Culorile pentru cele 10 masti de protectie din pachet,&...
Set 5 masti de protectie respiratorie FFP3 - N99, cu supapa - Meixin (punga sigilata) Sale!
180,0RON 200,0RON
Mastile de protectie respiratorie din gama Mexin ofera confort si stil fara a face compromisuri in ceea ce priveste performanta.  Ofera protectie in conditii de praf si ceata, ce se regasesc in cadrul unei varietati de aplicatii industriale si alte situatii de lucru ce necesita protectie ..
Mastile de protectie respiratorie din gama Mexin ofera ...
Afișare 1 - 16 din 17 (2 pagini)

PUNCTE DE LUCRU

  • 01

    Hala Centrală, situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iași, în Piața Prieteniei Romano—Elene 

  • 02

    Independenței, situat pe Bd. Independenței, Nr. 4, Bl. R1, Iași, vis-a-vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon 

  • 03

    Tătărași, situat pe Str. Vasile Lupu, Nr. 86, Bl. K1, Iași, lângă magazinul Flux