Dotari Cabinet Medical

Dotari Cabinet Medical


Subcategorii

Borseta pentru stetoscop
45,0RON Fără TVA: 37,8RON
Aceasta borseta usoara si eleganta din cauciuc rigid este conceputa pentru a proteja stetoscopul de socuri si de murdarie.  In interior are pe o parte un decupaj sub forma unui stetoscop, ceea ce asigura un suport excelent, iar pe cealalta parte un buzunar tip plasa, pe 2/3 din lungimea e..
Aceasta borseta usoara si eleganta din cauciuc rigid este concepu...
Comprese Sterile Medicomp
1,5RON Fără TVA: 1,3RON
Comprese absorbante din material netesut.  Se utilizeaza ca pansament secundar pe plagile cu secretii moderate si abundente  Pentru tamponat in sangerarile din interventiile chirurgicale Pentru protectia plagilor in cazul drenajelor  Pretul este per bucata !!! &..
Comprese absorbante din material netesut.  Se utilizea...
Comprese Sterile Zetuvit
1,5RON Fără TVA: 1,3RON
Comprese Sterile corp absorbant de celuloza si invelis din material netesut utilizate in tratamentul plagilor moderat si puternic exsudative Pretul este per bucata !!!     ..
Comprese Sterile corp absorbant de celuloza si invelis din&...
Crema Pentru Ingrijirea Pielii Menalind
40,0RON Fără TVA: 33,6RON
Prin formarea unei pelicule subtiri, transparente, crema de protectie Menalind ingrijeste si protejeaza eficient pielea degradata si deshidratata in cazul pacientilor cu incontinenta prevenind iritatiile si formarea escarelor. Beneficii : Ingrijeste si protejeaza eficient pielea degrad..
Prin formarea unei pelicule subtiri, transparente, crema de prote...
Fasa Elastica Autoadeziva PehaHaft
6,0RON Fără TVA: 5,0RON
Caracteristici : Fasa elastica autoadeziva pentru fixarea pansamentelor Aderenta ridicata  Bine suportata de piele datorita permeabilitatii ridicate pentru aer Se muleaza perfect, nu stranguleaza si nu restrictioneaza miscarea articulatiilor 85% extensibila Nu contine latex..
Caracteristici : Fasa elastica autoadeziva pentru fixarea p...
Fasa Elastica Compresie Puternica Putterbinde
12,0RON Fără TVA: 11,0RON
Caracteristici : Fasa elastica cu tractiune scurta pentru compresie puternica (clasa III) 90% extensibila Rezistenta la fierbere si sterilizare (cu aburi la 134 ˚C) Compozitie : 100% bumbac Indicatii: Edeme de staza venoase, acute si cronice Ulcer de gamba Tr..
Caracteristici : Fasa elastica cu tractiune scurta pentru c...
Fasa Gipsata Safix Plus
7,0RON Fără TVA: 6,4RON
Fasa gipsata din tesatura de tifon, impregnata cu gips natural de calitate superioara. Se remarca prin proprietati excelente de modelare, intarire rapida si stabilitate ridicata. Indicatii: Imobilizare puternica si foarte puternica. ..
Fasa gipsata din tesatura de tifon, impregnata cu gips natural de...
Lampa bactericida de perete
510,0RON Fără TVA: 428,6RON
Utilizare: Dezinfecția aerului și suprafețelor din încăperi cu încărcătura microbiană mare prin intermediul radiației UV (spitale, laboratoare de analize medicale, laboratoare de microbiologie, săli de operație, cabinete medicale individuale CMI, cabinete stomatologice, săli așteptare, producț..
Utilizare: Dezinfecția aerului și suprafețelor din încăperi cu î...
Lampa bactericida mobila
1.060,0RON Fără TVA: 890,8RON
Utilizare: Dezinfecția aerului și suprafețelor din încăperi cu încărcătura microbiană mare prin intermediul radiației UV (spitale, laboratoare de analize medicale, laboratoare de microbiologie, săli de operație, cabinete medicale individuale CMI, cabinete stomatologice, săli așteptare, producț..
Utilizare: Dezinfecția aerului și suprafețelor din încăperi cu î...
Mini-Otoscop
200,0RON Fără TVA: 168,1RON
Mini-otoscopul este un dispozitiv compact, si are o iluminare cu bec halogen. Este prevazut cu o lupa 3X, care se poate roti. Se livreaza impreuna cu 10 speculi auriculari (reutilizabili), 5 bucati cu diametrul de 2,5 mm si 5 bucati cu diametrul de 4 mm. Speculii se pot steriliza la 134 °C, ..
Mini-otoscopul este un dispozitiv compact, si are o iluminare cu ...
Oglinda Frontala
210,0RON Fără TVA: 176,5RON
Oglinda frontala Riester constructie robusta diametru 90 mm sistem manipulare cu bila pentru manevrare usoara banda pentru cap sistem pentru ajustarea dimensiunii construita din materiale de calitate superioara ofera mobilitate sporita medicului  ..
Oglinda frontala Riester constructie robusta diametru 90 ...
Otoscop EScope- Riester
290,0RON Fără TVA: 243,7RON
Specificatii: iluminare directa2.7V vacuum  trusă în husă de material 5 bucati specule reutilizabile 2.5mm 5 bucati specule reutilizabile 4mm utilizeaza 2 baterii tip AA Culoare: NEGRU     ..
Specificatii: iluminare directa2.7V vacuum  trusă în...
Otoscop Riester Uni I
270,0RON Fără TVA: 226,9RON
Otoscop-ul Riester Uni I : este din metal cromat iluminare cu bec incandescent 2,7 V lumina rece dotat cu lupa marire x 4 pivotanta 360° acces pentru instrumentele chirurgicale maner de alimentare tip "C" Ø28 mm reostat pentru reglarea intensitatii luminoase functioneaza cu ..
Otoscop-ul Riester Uni I : este din metal cromat iluminar...
Pansament Hydrocoll
11,0RON Fără TVA: 9,2RON
Hydrocoll este : un pansament cu hidrocoloid autoadeziv Prin absorbtia exsudatului din plaga particulele de hidrocoloid se transforma in gel, mentinand un mediu umed la nivelul plagii. Folia exterioara din poliuretan este impermeabila pentru germeni si lichide, protejand plaga imp..
Hydrocoll este : un pansament cu hidrocoloid autoadeziv ...
PERIUTA RECOLTARI CERVICALA - BRADUT
2,0RON Fără TVA: 1,7RON
Descrierea produsului: Periute recoltare cervicala, bradut PE, sterile: periute sterile din PE, de unica folosinta, ambalate individual, folosite in cabinetele de ginecologie pentru recoltarea de material celular din canalul cervical in vederea efectuarii testelor Papanicolau, Chlamydia, Gonor..
Descrierea produsului: Periute recoltare cervicala, bradut PE, s...
Setoscop cu capsula dubla EB200 - Rossmax
45,0RON Fără TVA: 37,8RON
Olive auriculare moi Piesa de auscultatie din aluminiu Clopot si inel al diafragmei ce nu provoaca senzatie de racoare Diafragma detecteaza sunetele de frecventa inalta Clopotul detecteaza sunetele de frecventa joasa Inel al diafragmei cu sistem facil de fixare "Snap on" Tub fara Latex ..
Olive auriculare moi Piesa de auscultatie din aluminiu Clopot s...
Afişare 1 - 16 din 39 (3 pagini)

Tehnica-Medicala PUNCTE  DE LUCRU

  • 01

    Puct de lucru Hala Centrala , situat pe Str. Barboi, Nr. 8, Bl. C6, parter, Iasi, in Piata Prieteniei Romano – Elene 

  • 02

    Punct de lucru Independentei , situat pe Bd. Independentei, Nr.4 Bloc R1 Iasi, vis a vis de intrarea la Biserica Sf Spiridon 

  • 03

    Punct de lucru Tatarasi , situat pe Str. Vasile Lupu, Nr.86 Bloc K1 Iasi, langa magazinul Flux